Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Desserten om

|

V (voor) te smelten

à

4

À

Pook nog even de kolen op en

maak ook het dessert klaar op

41

de barbecue. Ready, steady …

smelt voor al die zoetigheid!

ie)

Lekker met

een bolletje ijs

Re

of opgeklopte.

ei

sl

room.

1

_

Chocoladebrownie

op de barbecue

Ei;

4

4 eieren

10 marshmallows

200 g boter

200 g pure chocolade

100 g melkchocolade

200 g donkerbruine suiker

150 g zelfrijzende bloem

LE,

Er

(15 min)

dn

Smelt de chocolade samen met de

en

boter au bain-marie (plaats daarvoor

een hittebestendige mengkom op een

red

kleinere kookpot met heet water, de

bodem van de kom mag het water niet

de

D

raken). Laat licht afkoelen.

Er

Klop intussen in een mengkom de eieren

en de suiker tot een luchtig mengsel.

Voeg al roerend de chocolade toe aan

wr

het mengsel. Meng daarna de zelfrijzende

bloem door het beslag.

Bedek een vuurvaste ovenschotel of een

aluminium schaal met bakpapier (even

groot als de schotel zodat het bakpapier

niet verbrandt op de barbecue).

EIS

a

me

CRUE

Giet het browniebeslag in de ovenschaal

dl

bij het besl

A

of de aluminium schaal. Snij de

:o of werk

marshmallows in stukjes.

Pr

A

we

ee

(45 min)

rn

Bak de brownie + 25 min. afgedekt op

A

een warme barbecue.

=

Verdeel de marshmallows over de

BP,

brownies. Laat nog + 5 min. bakken. De

brownie mag in het midden nog wat

vochtig zijn, maar niet vloeibaar. Bak 5 à

Ee

mals

10 min. langer indien nodig.

At"

Haal de ovenschaal of de aluminium

L

schaal voorzichtig van de barbecue. Laat

en

10 min. afkoelen en serveer.

Geldig van 23/4 tem. 17/6/2025.

30