Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 30

Hier is pagina 30 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Desserten om
|
V (voor) te smelten
à
4
À
Pook nog even de kolen op en
maak ook het dessert klaar op
41
de barbecue. Ready, steady …
smelt voor al die zoetigheid!
ie)
Lekker met
een bolletje ijs
Re
of opgeklopte.
ei
sl
room.
1
_
Chocoladebrownie
op de barbecue
Ei;
4
4 eieren
10 marshmallows
200 g boter
200 g pure chocolade
100 g melkchocolade
200 g donkerbruine suiker
150 g zelfrijzende bloem
LE,
Er
(15 min)
dn
Smelt de chocolade samen met de
en
boter au bain-marie (plaats daarvoor
een hittebestendige mengkom op een
red
kleinere kookpot met heet water, de
bodem van de kom mag het water niet
de
D
raken). Laat licht afkoelen.
Er
Klop intussen in een mengkom de eieren
en de suiker tot een luchtig mengsel.
Voeg al roerend de chocolade toe aan
wr
het mengsel. Meng daarna de zelfrijzende
bloem door het beslag.
Bedek een vuurvaste ovenschotel of een
aluminium schaal met bakpapier (even
groot als de schotel zodat het bakpapier
niet verbrandt op de barbecue).
EIS
a
me
CRUE
Giet het browniebeslag in de ovenschaal
dl
bij het besl
A
of de aluminium schaal. Snij de
:o of werk
marshmallows in stukjes.
Pr
A
we
ee
(45 min)
rn
Bak de brownie + 25 min. afgedekt op
A
een warme barbecue.
=
Verdeel de marshmallows over de
BP,
brownies. Laat nog + 5 min. bakken. De
brownie mag in het midden nog wat
vochtig zijn, maar niet vloeibaar. Bak 5 à
Ee
mals
10 min. langer indien nodig.
At"
Haal de ovenschaal of de aluminium
L
schaal voorzichtig van de barbecue. Laat
en
10 min. afkoelen en serveer.
Geldig van 23/4 tem. 17/6/2025.
30