Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.

Hier is pagina 19 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 19
Fa € > € 2,45 per persoon Geroosterde aubergine Ui met linzentopping | 4 @® 20 min. [5] 30 min. A] ' # P Ingrediënten >. 2 aubergines warmen = 100 g kerstomaatjes in tros RT tl 40 g rucola zi, 50 g granaatappelpitten 1/2 citroen re 1/5 plantje munt 1/2 rode ui 100 g minimozzarellabolletjes 310 g linzen (bik) 6 el olijfolie mn -% 1 el balsamicoazijn 2 kl sumak zwarte peper molen) dé | ee = grof zeezout en rm Bereiding in de keuken a Fo (10 min. + 30 min. in de over) 1 Ne Pers de citroen. Meng 2 el citroensap met de hefft van de olijfolie, de balsamicoazijn en I de sumak. Kruid met zout. Kruid eventueel TT verder bij naar smaak. Verwarm de oven voor op 200 °C. hi 3 Snij de aubergines in de lengte doormidden rn ‘en maak diagonale inkepingen in het À | vruchtvlees. Zorg ervoor dat je niet helemaal tot aan de schil snijdt. Leg de aubergines met de gesneden kant naar boven op een u bakplaat met bakpapier. Bestrijk met de rest w\ = van de olifolie en kruid met peper en zout. N 4 Zet + 30 min. in de voorverwarmde oven tot de aubergines zacht zijn en de bovenkant N 1. bruin en knapperig is. À LÉ 5 Spoel de linzen onder koud water en leat er uitlekken. Pluk de blaadjes munt en snij IE de rode ui in heel dunne halve ringen. Snij | de kerstomaatjes in 2. Meng de linzen, de rucola, de kerstomaten, de blaadjes munt en de rode ui in een grote kom. É 6 Haal de aubergines uit de oven en bestrik « met een beetje dressing. + AE Bereiding op de barbecue (10 min) ee Fo | 7_Leg de aubergines 5 min. op het } barbecuerooster. Heb je een barbecue met « deksel, sluit dat dan. 8 Voeg intussen de dressing toe aan de linzentopping en meng alles voorzichtig € LER N door elkaar. Kruid eventueel bij met peper en zout. 9 Serveer de auberginehelften op een schaal. Laat lichtjes afkoelen tot ze lauw zijn en verdeel er de linzentopping over. Strooi de tan, Lie | + mozzarella en de granaatappelpitjes erover. Fe ur | 15 fi 7 # té: Là Ba Je kan de mozzarella vervangen door feta. Ook superlekker! 19 Av
Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 19