Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

i zu

Op de grill of niet.

(beschikbaar vanaf 12 mei)

e

€ 5,20 per persoon

B

Gemarineerde gamba's

Boni Selection

gamba's

met fruitige salade

300g

Gekookt. Ongepeld. Ontdooid.

Qs © 20 min. x &

Gekweekte gamba's. Herkomst: Ecuador.

Ingrediënten

€ 5,49 (€ 18,50/kg)

600 g gamba's (versmark)

1 plantje koriander

4 minikomkommers

1 kl sriracha

2 dl zonnebloemolie

50 g bladspinazie

©

1 avocado

2 el olijfolie

1 sinaasappel

1 el Mexicaanse kruidenmix

1 pompelmoes

zwarte peper (molen)

iv

1 mango

zout

2 limoenen (bic)

(beschikbaar vanaf 12 mei)

Bereiding in de keuken (15 min. + 2u marineren)

1

Rasp de schil van de limoenen en snipper de koriander fin. Doe de

zonnebloemolie in een hoge maatbeker. Voeg de Mexicaanse kruiden, de

Boni Selection

helft van de koriander en de helft van de limoenzeste toe. Mix glad.

zalmbrazade

»

Verdeel de gamba's over een schaal en giet er de marinade over. Dek af

22508

en laat 2 u. marineren in de koelkast.

Herkomst: Noorwegen.

w

Schil de sinaasappel en de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een

€ 32,95/kg

scherp mes en snij het vruchtvlees in fijne schijfjes. Snij het vruchtvlees van

de mango en de avocado in plakjes. Pers de limoenen uit. Besprenkel de

avocado met wat limoensap.

Snij de komkommers met een dunschiller in linten. Verdeel samen met de

Spinazieblaadjes over een serveerschaal. Meng er het fruit en de rest van

de koriander en de limoenzeste onder.

u

Meng de sriracha met de olifolie en de rest van het limoensap. Meng

onder de salade.

Berei

ng op de barbecue (min)

ER

6 Haal de gamba's uit de marinade en dep wat af. Bak 1 à 1,5 min. aan elke

kant op een goed warme barbecue. Serveer met de salade.

Boni Selection

zeebaarsfilets

7à9 stuks 1kg

Graatloos. Met vel. Gekweekte vis.

Vrijdag visdag!

Herkomst: Turkije.

Met de al gemarineerde scampibrochettes van

€ 27,90

Boni Selection zet je in een handomdraai een

lekker gerecht op tafel.

à

Fi

À :

Fr

(beschikbaar vanaf 12 mei)

| u

Ed

[9

5

Boni Selection

gemarineerde scampibrochettes

3stuks +250g

Gekweekte scampi's. Gepeld en ontdarmd.

Herkomst: Vietnam,

€ 29,95/kg

21

Av