Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 21

Hier is pagina 21 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
i zu
Op de grill of niet.
(beschikbaar vanaf 12 mei)
e
€ 5,20 per persoon
B
Gemarineerde gamba's
Boni Selection
gamba's
met fruitige salade
300g
Gekookt. Ongepeld. Ontdooid.
Qs © 20 min. x &
Gekweekte gamba's. Herkomst: Ecuador.
Ingrediënten
€ 5,49 (€ 18,50/kg)
600 g gamba's (versmark)
1 plantje koriander
4 minikomkommers
1 kl sriracha
2 dl zonnebloemolie
50 g bladspinazie
©
1 avocado
2 el olijfolie
1 sinaasappel
1 el Mexicaanse kruidenmix
1 pompelmoes
zwarte peper (molen)
iv
1 mango
zout
2 limoenen (bic)
(beschikbaar vanaf 12 mei)
Bereiding in de keuken (15 min. + 2u marineren)
1
Rasp de schil van de limoenen en snipper de koriander fin. Doe de
zonnebloemolie in een hoge maatbeker. Voeg de Mexicaanse kruiden, de
Boni Selection
helft van de koriander en de helft van de limoenzeste toe. Mix glad.
zalmbrazade
»
Verdeel de gamba's over een schaal en giet er de marinade over. Dek af
22508
en laat 2 u. marineren in de koelkast.
Herkomst: Noorwegen.
w
Schil de sinaasappel en de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een
€ 32,95/kg
scherp mes en snij het vruchtvlees in fijne schijfjes. Snij het vruchtvlees van
de mango en de avocado in plakjes. Pers de limoenen uit. Besprenkel de
avocado met wat limoensap.
Snij de komkommers met een dunschiller in linten. Verdeel samen met de
Spinazieblaadjes over een serveerschaal. Meng er het fruit en de rest van
de koriander en de limoenzeste onder.
u
Meng de sriracha met de olifolie en de rest van het limoensap. Meng
onder de salade.
Berei
ng op de barbecue (min)
ER
6 Haal de gamba's uit de marinade en dep wat af. Bak 1 à 1,5 min. aan elke
kant op een goed warme barbecue. Serveer met de salade.
Boni Selection
zeebaarsfilets
7à9 stuks 1kg
Graatloos. Met vel. Gekweekte vis.
Vrijdag visdag!
Herkomst: Turkije.
Met de al gemarineerde scampibrochettes van
€ 27,90
Boni Selection zet je in een handomdraai een
lekker gerecht op tafel.
à
Fi
À :
Fr
(beschikbaar vanaf 12 mei)
| u
Ed
[9
5
Boni Selection
gemarineerde scampibrochettes
3stuks +250g
Gekweekte scampi's. Gepeld en ontdarmd.
Herkomst: Vietnam,
€ 29,95/kg
21
Av