Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.

Hier is pagina 21 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 21
i zu Op de grill of niet. (beschikbaar vanaf 12 mei) e € 5,20 per persoon B Gemarineerde gamba's Boni Selection gamba's met fruitige salade 300g Gekookt. Ongepeld. Ontdooid. Qs © 20 min. x & Gekweekte gamba's. Herkomst: Ecuador. Ingrediënten € 5,49 (€ 18,50/kg) 600 g gamba's (versmark) 1 plantje koriander 4 minikomkommers 1 kl sriracha 2 dl zonnebloemolie 50 g bladspinazie © 1 avocado 2 el olijfolie 1 sinaasappel 1 el Mexicaanse kruidenmix 1 pompelmoes zwarte peper (molen) iv 1 mango zout 2 limoenen (bic) (beschikbaar vanaf 12 mei) Bereiding in de keuken (15 min. + 2u marineren) 1 Rasp de schil van de limoenen en snipper de koriander fin. Doe de zonnebloemolie in een hoge maatbeker. Voeg de Mexicaanse kruiden, de Boni Selection helft van de koriander en de helft van de limoenzeste toe. Mix glad. zalmbrazade » Verdeel de gamba's over een schaal en giet er de marinade over. Dek af 22508 en laat 2 u. marineren in de koelkast. Herkomst: Noorwegen. w Schil de sinaasappel en de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een € 32,95/kg scherp mes en snij het vruchtvlees in fijne schijfjes. Snij het vruchtvlees van de mango en de avocado in plakjes. Pers de limoenen uit. Besprenkel de avocado met wat limoensap. Snij de komkommers met een dunschiller in linten. Verdeel samen met de Spinazieblaadjes over een serveerschaal. Meng er het fruit en de rest van de koriander en de limoenzeste onder. u Meng de sriracha met de olifolie en de rest van het limoensap. Meng onder de salade. Berei ng op de barbecue (min) ER 6 Haal de gamba's uit de marinade en dep wat af. Bak 1 à 1,5 min. aan elke kant op een goed warme barbecue. Serveer met de salade. Boni Selection zeebaarsfilets 7à9 stuks 1kg Graatloos. Met vel. Gekweekte vis. Vrijdag visdag! Herkomst: Turkije. Met de al gemarineerde scampibrochettes van € 27,90 Boni Selection zet je in een handomdraai een lekker gerecht op tafel. à Fi À : Fr (beschikbaar vanaf 12 mei) | u Ed [9 5 Boni Selection gemarineerde scampibrochettes 3stuks +250g Gekweekte scampi's. Gepeld en ontdarmd. Herkomst: Vietnam, € 29,95/kg 21 Av
Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 21