Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.

Hier is pagina 2 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 2
N ef Edito E Daar is het BBQ-seizoen weer! Rustig de tijd nemen om je barbecue op de perfecte temperatuur te brengen. Ondertussen gezellig aperitieven. En dan … lekker grillen! Je kan zó veel op de BBQ klaarmaken: van smakelijke groenten over verrassende veggiegerechten re tot zelfs desserten om voor te smelten. Of mijn persoonlijke favoriet natuurlijk: heerlijke kalkoenbrochettes! N, Bij ons vind je alles voor je BBQ voor de laagste prijzen. En niet alleen voor de BBQ. Wij checken elke dag álle prijzen van onze concurrenten, en als het nodig is, verlagen wij die van ons. We doen dat voor alle producten. Voor de sla en de sauzen, maar ook voor de cola. Al zou ik die nu niet direct op de BBQ grillen. Want ja, wij leggen elke dag alle prijzen op de rooster, BBQ of niet. Steven Beenhouwer Coluuyt Halle Hoe berekenen we de prijzen van onze recepten? Voedingswaarden De laagste prijzen. Bij onze recepten zetten we meestal de prijs per Elk recept van het kookteam wordt door Gegarandeerd. persoon. Soms kan het ook per stuk of per glas zijn onze voedingsdeskundigen bekeken. Zij Ingrediënten je maar voor een deel nodig hebt houden rekening met de voedingsdriehoek en Weten hoe en die iet langer kan bewaren, zitten volledig garanderen voldoende groenten, afwisseling we dat doen? in de pr Voor ingrediënten die je kan bewaren, tussen vlees, vis en veggie en zo veel mogelijk Scan de QR-code bv. di esproducten, rekenen we alleen de pure ingrediënten. Op zoek naar de specifieke en ontdek onze gebruikte hoeveelheid mee. Basisingrediënten voedingswaarden? EE zoals boter, peper en zout rekenen we niet mee. Die vind je online bij elk recept. werkwijze. Geldig van 23/4 tem. 17/6/2025. 2
Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 2