Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 2

Hier is pagina 2 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
ef
Edito
E
Daar is het BBQ-seizoen weer!
Rustig de tijd nemen om je barbecue
op de perfecte temperatuur te brengen.
Ondertussen gezellig aperitieven.
En dan … lekker grillen! Je kan zó veel
op de BBQ klaarmaken: van smakelijke
groenten over verrassende veggiegerechten
re
tot zelfs desserten om voor te smelten.
Of mijn persoonlijke favoriet natuurlijk:
heerlijke kalkoenbrochettes!
N,
Bij ons vind je alles voor je BBQ voor de
laagste prijzen. En niet alleen voor de BBQ.
Wij checken elke dag álle prijzen van onze
concurrenten, en als het nodig is, verlagen
wij die van ons. We doen dat voor alle
producten. Voor de sla en de sauzen, maar
ook voor de cola. Al zou ik die nu niet
direct op de BBQ grillen.
Want ja, wij leggen elke dag alle prijzen op
de rooster, BBQ of niet.
Steven
Beenhouwer Coluuyt Halle
Hoe berekenen we de prijzen
van onze recepten?
Voedingswaarden
De laagste prijzen.
Bij onze recepten zetten we meestal de prijs per
Elk recept van het kookteam wordt door
Gegarandeerd.
persoon. Soms kan het ook per stuk of per glas zijn
onze voedingsdeskundigen bekeken. Zij
Ingrediënten
je maar voor een deel nodig hebt
houden rekening met de voedingsdriehoek en
Weten hoe
en die
iet langer kan bewaren, zitten volledig
garanderen voldoende groenten, afwisseling
we dat doen?
in de pr
Voor ingrediënten die je kan bewaren,
tussen vlees, vis en veggie en zo veel mogelijk
Scan de QR-code
bv. di
esproducten, rekenen we alleen de
pure ingrediënten. Op zoek naar de specifieke
en ontdek onze
gebruikte hoeveelheid mee. Basisingrediënten
voedingswaarden?
EE
zoals boter, peper en zout rekenen we niet mee.
Die vind je online bij elk recept.
werkwijze.
Geldig van 23/4 tem. 17/6/2025.
2