Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Colruyt Folder 16.12.2020

Hier is pagina 28 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 28

ri F4 " Be. Se ë Bladerdeeg luchtig en extra knapperig 230 g E K u — 2,59 euı2serg Li à = > us ed e =x a À Taartdeeg gluten- en lactosevri 230 g De zi 3, € (1387 efkg) be k Herta ; L alle deeg voor gebak en pizza -25 Vo 5 > vanaf 2 verpakkingen + 3 Pis he A n vis antje ÉTAT ln erdeegkrok ras TUE [TA AU aterkerscou a Hoofdgerecht Ingrediënten (4 personen) 4 Breng dewitte win aan de kooksamen met IL 600 gkabelauwhaasjes 1 sjalot water en de blokjes visbouillon. Voeg de stukken Giepuries) vis en de diepgevroren zeevruchtencocktail toe. Boni Selection 200 g zeevruchten- 1 teentje knoflook 2,5 di extra lichte room Breng tot tegen het kookpunt en laat 5 min. zeevruchtencocktail cocktail (diepvries) @ VG) garen op een zacht vuur. Schep de vis en de Ik 200 g gesneden 3 eetl. boter zeevruchten eruit met een schuimspaan en hou Voorgekookte mengeling: mosselen, tapijtschelpenvlees, preiwit (Giepvries) 1 eidooier apart. Zeef de bouillon en zet + 7 dl opzij. inktvisringen, surimi en roze garnalen. 2 eetl fijngesneden 5 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot peterselie (diepvries) Gersmark) 1/2 rolbladerdeeg 3 eetl. bloem en stoof de sjalot, het knoflook, de diepgevroren 300 g champignons prei, de venkel, de champignons, de wortelen en 2 bosjes waterkers 1 eetl. sesamzaad de raap 8 à 10 min. Blus met 2 dl opzij gehouden 8,19: 2 wortelen 1,5 diwitte wijn bouillon en laat nog 5 min. garen. 1 venkel 6 eetl. oljfolie 6 Smelt de boter in een steelpannetje en roer er 1 raap 2 blokjes visbouillon de bloem onder. Laat even bakken op het vuur en 1/2 citroen zwarte peper (moker) leng al roerend aan met 5 dl bouillon en de room. 600 g aardappelen zout Laat sudderen tot de saus mooi gebonden is. 7 Meng de saus onder de gestoofde groenten Voorbereiding (ontdooitijd + 20 min) en voeg de diepgevroren peterselie toe. Breng Laat de kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en snij in stukken van 3 à 4 cm. op smaak met peper, zout en de rest van het ; citroensap. Voeg de vis en de zeevruchten toe Schil de aardappelen en snij in stukken. en laat even opwarmen. Leng eventueel aan Snij de venkel in 2, verwijder de harde kern en met nog wat bouillon. snij in repen van 4 à 5 cm. Schil de raap en snij in blokjes van 1/2 cm. Afwerking Schil de wortelen en snij in fijne staafjes van 4 cm. Serveer de waterzooi in diepe borden. Voeg enkele aardappelen toe en werk af met 1 eetl. Boni Selection Snipper de sjalot en het knoflook fijn. waterkerscoulis en enkele blaadjes waterkers. ‘ Pers de halve citroen. Leg er een bladerdeegkrokantje op. champignons in schijfjes - Pluk enkele mooie blaadjes van de waterkers 1kg en hou apart voor de afwerking. Verwijder de De U kan deze waterzooi perfect een dag op 139 € - dikste takjes van de rest van de waterkers. voorhand maken. Warm de dag zelf eerst de Klop de eidooier los met 1 koffiel. water. groenten en de saus op. Voeg daarna de vis ‘ Verwarm de oven voor op 200 °C. en de zeevruchten toe en laat zachtjes warm mn af Bereiding Gomi) worden. Kook intussen de aardappelen. 1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten Réserve des Lauriers water. Giet af. A.O.P. Saint-Mont 2 Maak intussen de waterkerscoulis: kook à de waterkers enkele seconden onafgedekt in Corsendonk Agnus Tripel lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud Sterk blond bier water. Laat afkoelen en mix met 3 eetl. olijfolie, enkele druppels citroensap, zwarte peper en zout. Leng aan met 2 eetl. olijfolie en mix tot een gladde coulis. Zet in de koelkast. 3 Steek met uitsteekvormpjes figuurtjes (ster, Boni Selection maan …) uit de helft van een vel bladerdeeg. Leg Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) op een bakplaat met bakpapier en prik er een paar 868 fijngesneden peterselie zon eg keer in met een vork. Bestrijk met het losgeklopte Vetten Energie 41 kcal Vers 488 E 2508 eigeel en bestrooi met de sesamzaadjes. Zet (waanan) verzadigdevetzuren 1628 Zout + 10 min. in de voorverwarmde oven. alen 28 (waanan) sukers n78 0,985 « sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. xn

Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 28