Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ri

F4

"

Be.

Se

ë

Bladerdeeg luchtig en extra knapperig 230 g

E

K

u —

2,59 euı2serg

Li

à

=

>

us

ed

e

=x

a

À

Taartdeeg gluten- en lactosevri 230 g

De

zi

3,

€ (1387 efkg)

be

k

Herta

;

L

alle deeg voor gebak en pizza

-25 Vo

5

>

vanaf

2 verpakkingen

+ 3

Pis

he

A

n vis

antje

ÉTAT ln

erdeegkrok

ras

TUE

[TA AU

aterkerscou

a

Hoofdgerecht

Ingrediënten (4 personen)

4 Breng dewitte win aan de kooksamen met IL

600 gkabelauwhaasjes 1 sjalot

water en de blokjes visbouillon. Voeg de stukken

Giepuries)

vis en de diepgevroren zeevruchtencocktail toe.

Boni Selection

200 g zeevruchten-

1 teentje knoflook

2,5 di extra lichte room

Breng tot tegen het kookpunt en laat 5 min.

zeevruchtencocktail

cocktail (diepvries)

@ VG)

garen op een zacht vuur. Schep de vis en de

Ik

200 g gesneden

3 eetl. boter

zeevruchten eruit met een schuimspaan en hou

Voorgekookte mengeling: mosselen, tapijtschelpenvlees,

preiwit (Giepvries)

1 eidooier

apart. Zeef de bouillon en zet + 7 dl opzij.

inktvisringen, surimi en roze garnalen.

2 eetl fijngesneden

5 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot

peterselie (diepvries)

Gersmark)

1/2 rolbladerdeeg

3 eetl. bloem

en stoof de sjalot, het knoflook, de diepgevroren

300 g champignons

prei, de venkel, de champignons, de wortelen en

2 bosjes waterkers

1 eetl. sesamzaad

de raap 8 à 10 min. Blus met 2 dl opzij gehouden

8,19:

2 wortelen

1,5 diwitte wijn

bouillon en laat nog 5 min. garen.

1 venkel

6 eetl. oljfolie

6 Smelt de boter in een steelpannetje en roer er

1 raap

2 blokjes visbouillon

de bloem onder. Laat even bakken op het vuur en

1/2 citroen

zwarte peper (moker)

leng al roerend aan met 5 dl bouillon en de room.

600 g aardappelen

zout

Laat sudderen tot de saus mooi gebonden is.

7 Meng de saus onder de gestoofde groenten

Voorbereiding (ontdooitijd + 20 min)

en voeg de diepgevroren peterselie toe. Breng

Laat de kabeljauwhaasjes oppervlakkig

ontdooien en snij in stukken van 3 à 4 cm.

op smaak met peper, zout en de rest van het

;

citroensap. Voeg de vis en de zeevruchten toe

Schil de aardappelen en snij in stukken.

en laat even opwarmen. Leng eventueel aan

Snij de venkel in 2, verwijder de harde kern en

met nog wat bouillon.

snij in repen van 4 à 5 cm.

Schil de raap en snij in blokjes van 1/2 cm.

Afwerking

Schil de wortelen en snij in fijne staafjes van

4 cm.

Serveer de waterzooi in diepe borden. Voeg

enkele aardappelen toe en werk af met 1 eetl.

Boni Selection

Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

waterkerscoulis en enkele blaadjes waterkers.



Pers de halve citroen.

Leg er een bladerdeegkrokantje op.

champignons in schijfjes

-

Pluk enkele mooie blaadjes van de waterkers

1kg

en hou apart voor de afwerking. Verwijder de

De U kan deze waterzooi perfect een dag op

139 €

-

dikste takjes van de rest van de waterkers.

voorhand maken. Warm de dag zelf eerst de

Klop de eidooier los met 1 koffiel. water.

groenten en de saus op. Voeg daarna de vis



Verwarm de oven voor op 200 °C.

en de zeevruchten toe en laat zachtjes warm

mn af

Bereiding Gomi)

worden. Kook intussen de aardappelen.

1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten

Réserve des Lauriers

water. Giet af.

A.O.P. Saint-Mont

2 Maak

intussen de waterkerscoulis: kook

à

de waterkers enkele seconden onafgedekt in

Corsendonk Agnus Tripel

lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud

Sterk blond bier

water. Laat afkoelen en mix met 3 eetl. olijfolie,

enkele druppels citroensap, zwarte peper en

zout. Leng aan met 2 eetl. olijfolie en mix tot een

gladde coulis. Zet in de koelkast.

3 Steek met uitsteekvormpjes figuurtjes (ster,

Boni Selection

maan …) uit de helft van een vel bladerdeeg. Leg

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

op een bakplaat met bakpapier en prik er een paar

868

fijngesneden peterselie

zon eg

keer in met een vork. Bestrijk met het losgeklopte

Vetten

Energie 41 kcal Vers

488 E

2508

eigeel en bestrooi met de sesamzaadjes. Zet

(waanan) verzadigdevetzuren 1628 Zout

+ 10 min. in de voorverwarmde oven.

alen

28

(waanan) sukers

n78

0,985 «

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

xn