Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 14 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 14
er De zi „1 Te Ah 2) ár > V 44 # a 71 pe É (14 hapies) (6 hæpies) 160 g gerookte Atlantische 2 eetl. bloem 90 g prosciutto met 30 g grana padano (blok) zalm 1 à 2 koffiel. mierikswortel truffel 1 voorgebakken ciabatta 1/2 plantje dille met room (bokaal) 200g Mix Champignons (11 hapjes) 600 g vastkokende 4 eetl olifolie seizoensmengeling 5 eetl. olifolie aardappelen nootmuskaat 200 g babyspinazie zwarte peper (malen) 160 g zeevruchtencocktail (versmarkt) 4 eetl ricotta zout 1 komkommer zwarte peper moer) 1 teentje knoflook 20 g preischeuten lei zout 250 g ricotta 1 rode pompelmoes GO min) Gmin) ‘ ' (Gm) Schil de aardappelen, rasp ze fijn en duw erop met een vork. Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de pompelmoes tot op het Spoel ze niet. ‘Snij de ciabatta in sneetjes en besprenkel met vruchtvlees met een scherp mes. ‘ Snipper de dile fin, maar hou enkele plukjes apart voor de 1 eetl.olifolie. Leg op een bakplaat. afwerking. Snipper het knoflook fijn. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Verwijder de zaadjes uit de Meng de ricotta met de dille en de mierikswortel. Kruid met ‘ Kruid de ricotta met peper en zout. ongeschilde komkommer en maak peper en zout. Snij enkele schilfers van de grana padano met dunne linten met een dunschiller. Sri de sneetjes zalm fijn. een dunschiller. (15 min) (15 min) (G min) Besmeer de komkommerlinten met Meng de bloem en het ei met de aardappelen. Kruid met Zet de ciabatta 5 à 8 min. in de voorverwarmde de zeevruchtencocktail en verdeel er de nootmuskaat, peper en zout. oven. Zet de grill even aan voor de laatste Verhit de olifolie in een brede pan met antiaanbaklaag en minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen. preischeuten over. Leg 1 partje pompelmoes aan het leg er kleine porties van het aardappelmengsel in. Bak 5 à Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot uiteinde van elk lint. Rol strak op en maak 8 min. zachtjes aan een kant. Duw een beetje plat, zodat u en stoof de spinazie en het knoflook tot de kleine pannenkoekjes krigt. spinazie wat geslonken is. Laat uitlekken in een eventueel vast met een cocktailprikker. Draai voorzichtig om en laat nog 4 à 5 min. bakken. vergiet. Lepel wat ricotta met mierikswortel op elke rösti en werk af Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de met een reepje zalm. Versier met een plukje dille. champignons 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Variant zonder lactose Besmeer de sneetjes ciabatta met ricotta. Vervang de mierikswortel en de ricotta door een lactosevrij Voeg wat spinazie, champignons en een stukje alternatief voor Griekse yoghurt. Kruid met peper, zout, prosciutto toe. Werk af met de grana padano. dille en eventueel bieslook of fijngesnipperde lente-uitjes Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredientenlist) Voedingswaarde per hapje (op bass van de ingrediënten Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingrediëntenlit) Energie. 31 kal Veds 088 Energie 100 kal Veres 078 Energie 109keal Vezels 068 Vetten 05g Etten 398 Vetten 52e Eviter 478 Veten 508 Enten 628 Q1g Zou 018 Zout 048 Zout 088 (man) vergde verwen 248 (man) vergde verwen 1 (aman) vegen 138 (waarvan) sukers 178 (daarvan) sukers 048 (waarvan) suikers 108 Ons vakmanschap drink je met verstand. Geldig van 16/12 te.m. 31/12/2020. sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 14