Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

er

De zi

„1

Te

Ah

2)

ár

>

V 44

#

a

71

pe

É

(14 hapies)

(6 hæpies)

160 g gerookte Atlantische

2 eetl. bloem

90 g prosciutto met

30 g grana padano (blok)

zalm

1 à 2 koffiel. mierikswortel

truffel

1 voorgebakken

ciabatta

1/2 plantje dille

met room (bokaal)

200g Mix Champignons

(11 hapjes)

600 g vastkokende

4 eetl olifolie

seizoensmengeling

5 eetl. olifolie

aardappelen

nootmuskaat

200 g babyspinazie

zwarte peper (malen)

160 g zeevruchtencocktail (versmarkt)

4 eetl ricotta

zout

1 komkommer

zwarte peper moer)

1 teentje knoflook

20 g preischeuten

lei

zout

250 g ricotta

1 rode pompelmoes

GO min)

Gmin)



'

(Gm)

Schil de aardappelen, rasp ze fijn en duw erop met een vork.

Verwarm de oven voor op 220 °C.

Schil de pompelmoes tot op het

Spoel ze niet.

‘Snij de ciabatta in sneetjes en besprenkel met

vruchtvlees met een scherp mes.



Snipper de dile fin, maar hou enkele plukjes apart voor de

1 eetl.olifolie. Leg op een bakplaat.

afwerking.

Snipper het knoflook fijn.

Snij de partjes van tussen de vliesjes.

Verwijder de zaadjes uit de

Meng de ricotta met de dille en de mierikswortel. Kruid met



Kruid de ricotta met peper en zout.

ongeschilde komkommer en maak

peper en zout.

Snij enkele schilfers van de grana padano met

dunne linten met een dunschiller.

Sri de sneetjes zalm fijn.

een dunschiller.

(15 min)

(15 min)

(G min)

Besmeer de komkommerlinten met

Meng de bloem en het ei met de aardappelen. Kruid met

Zet de ciabatta 5 à 8 min. in de voorverwarmde

de zeevruchtencocktail en verdeel er de

nootmuskaat, peper en zout.

oven. Zet de grill even aan voor de laatste

Verhit de olifolie in een brede pan met antiaanbaklaag en

minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen.

preischeuten over.

Leg 1 partje pompelmoes aan het

leg er kleine porties van het aardappelmengsel in. Bak 5 à

Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot

uiteinde van elk lint. Rol strak op en maak

8 min. zachtjes aan een kant. Duw een beetje plat, zodat u

en stoof de spinazie en het knoflook tot de

kleine pannenkoekjes krigt.

spinazie wat geslonken is. Laat uitlekken in een

eventueel vast met een cocktailprikker.

Draai voorzichtig om en laat nog 4 à 5 min. bakken.

vergiet.

Lepel wat ricotta met mierikswortel op elke rösti en werk af

Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de

met een reepje zalm. Versier met een plukje dille.

champignons 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid

met peper en zout.

Variant zonder lactose

Besmeer de sneetjes ciabatta met ricotta.

Vervang de mierikswortel en de ricotta door een lactosevrij

Voeg wat spinazie, champignons en een stukje

alternatief voor Griekse yoghurt. Kruid met peper, zout,

prosciutto toe. Werk af met de grana padano.

dille en eventueel bieslook of fijngesnipperde lente-uitjes

Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredientenlist)

Voedingswaarde per hapje (op bass van de ingrediënten

Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingrediëntenlit)

Energie. 31 kal Veds

088

Energie

100 kal

Veres

078

Energie

109keal

Vezels

068

Vetten

05g Etten

398

Vetten

52e

Eviter

478

Veten

508

Enten

628

Q1g Zou

018

Zout

048

Zout

088

(man) vergde verwen

248

(man) vergde verwen 1

(aman) vegen 138

(waarvan) sukers

178

(daarvan) sukers

048

(waarvan) suikers

108

Ons vakmanschap drink je met verstand.

Geldig van 16/12 te.m. 31/12/2020.

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.