Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ye

u

Sr

iN

À

2

Fr

310

N

à



ph;

à

IT

a

Boni Selection

#

5

Bio krielaardappelen

an

1kg

a

>

=

Vastkokend. Met zakje biologische kruiden.

Herkomst: België/Nederland.

ë

2

CV

ET

=)

L

2

à 2»

x

EN

1

CD

hid

)

ra

F

Fr

4

ar

=

=

Boni Selection

4 =

finproeverswitloof

5stuks 1758

10,80 efkg

een

Herkomst: België.

(Versmarkt _)

(@ personen)

10 à 15 min. bakken. Kruid met peper, zout en

350 g finproeversuitloof

enkele takjes tijm. Overgiet met de honing en

300 g spruiten

blus met 1 dl water. Laat zachtjes garen tot het

enkele takjes verse tijm

vocht verdampt is. Voeg nog wat water toe als

800 g krielaardappelen

de groenten nog niet gaar genoeg zijn. Kruid

re

Eh,

1 rode ui

met peper en zout.

u

>

7%

2 eetl. boter

30 g pecannoten

2 eetl vloeibare honing

Schik het witloof met de spruiten, de rode

3 eetl. olijfolie

ui en de krieltjes in een kom of groot diep

2 eetl. balsamicocrème

bord. Werk af met wat balsamicocrème en

Dee

pecannoten.

Gekaramel

liseerd witloof

fleur de sel

zwarte peper (malen)

6 stuks + 500 g

zout

Zin in een exotische toets? Kruid de

Zet + 25 min. in een voorverwarmde oven op 150 °C of

aardappelen dan met ras el hanout of

6 à7 min. in de microgolfoven (750 W).

um

GO min)

kerriepoeder.

(Beenhouwerij )

\

'

Snij de krielaardappelen in de lengte in 2 of 4.

Geen fan van spruiten? Vervang ze door

Verwijder de voetjes en de buitenste

wortelen. Laat ze stoven met het witloof.

bladeren van de spruiten en snij in 2.

Snij ze eerst in de lengte in 2 of in staafjes

\

Snij de rode ui in ringen.

van 3 à 4 cm en voeg iets meer water toe.

Snij het witloof in de lengte in 2.

'

Als u het wat zoeter wil, kan u meer honing

Verwarm de oven voor op 200 °C.

bij het witloof doen.

(GO min)

Viré-Clessé A OP. ‘Vieilles Vignes’

Verdeel de krieltjes en de spruiten over een

Cave de Viré

bakplaat en overgiet met 2 eetl. olijfolie. Breng

op smaak met fleur de sel, zwarte peper en 2 à

Postel Dubbel

Donker abdijbier

3 takjes tijm.

à Fleur de sel

Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.

Voeg de laatste 5 à 8 min. de rode ui toe.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Marsel

Verhit intussen de boter en 1 eetl. olijfolie

Energie 458 kcal

Veres

a6

fleur de sel

NEE

in een pan en bak het witloof 1 à 2 min. met

Vetten

2098

Eviter

168

(waanan) verzadigdevetnren 638

Zout

008

1258

de snijkant naar beneden. Draai om en laat nog

alen

5478

Guaanan) suiers

1558

‘Ons vakmanschap drink je met verstand.

Geldig van 16/12 te.m. 31/12/2020.

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.