Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Colruyt Folder 16.12.2020

Hier is pagina 26 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 26

Ye u Sr iN À 2 Fr 310 N à n° ph; à IT a Boni Selection # 5 Bio krielaardappelen an 1kg a > = Vastkokend. Met zakje biologische kruiden. Herkomst: België/Nederland. ë 2 CV ET =) L 2 à 2» x EN 1 CD hid ) ra F Fr 4 ar = = Boni Selection 4 = finproeverswitloof 5stuks 1758 10,80 efkg een Herkomst: België. (Versmarkt _) (@ personen) 10 à 15 min. bakken. Kruid met peper, zout en 350 g finproeversuitloof enkele takjes tijm. Overgiet met de honing en 300 g spruiten blus met 1 dl water. Laat zachtjes garen tot het enkele takjes verse tijm vocht verdampt is. Voeg nog wat water toe als 800 g krielaardappelen de groenten nog niet gaar genoeg zijn. Kruid re Eh, 1 rode ui met peper en zout. u > 7% 2 eetl. boter 30 g pecannoten 2 eetl vloeibare honing Schik het witloof met de spruiten, de rode 3 eetl. olijfolie ui en de krieltjes in een kom of groot diep 2 eetl. balsamicocrème bord. Werk af met wat balsamicocrème en Dee pecannoten. Gekaramel liseerd witloof fleur de sel zwarte peper (malen) 6 stuks + 500 g zout Zin in een exotische toets? Kruid de Zet + 25 min. in een voorverwarmde oven op 150 °C of aardappelen dan met ras el hanout of 6 à7 min. in de microgolfoven (750 W). um GO min) kerriepoeder. (Beenhouwerij ) \ ' Snij de krielaardappelen in de lengte in 2 of 4. Geen fan van spruiten? Vervang ze door Verwijder de voetjes en de buitenste wortelen. Laat ze stoven met het witloof. bladeren van de spruiten en snij in 2. Snij ze eerst in de lengte in 2 of in staafjes \ Snij de rode ui in ringen. van 3 à 4 cm en voeg iets meer water toe. Snij het witloof in de lengte in 2. ' Als u het wat zoeter wil, kan u meer honing Verwarm de oven voor op 200 °C. bij het witloof doen. (GO min) Viré-Clessé A OP. ‘Vieilles Vignes’ Verdeel de krieltjes en de spruiten over een Cave de Viré bakplaat en overgiet met 2 eetl. olijfolie. Breng op smaak met fleur de sel, zwarte peper en 2 à Postel Dubbel Donker abdijbier 3 takjes tijm. à Fleur de sel Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Voeg de laatste 5 à 8 min. de rode ui toe. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Marsel Verhit intussen de boter en 1 eetl. olijfolie Energie 458 kcal Veres a6 fleur de sel NEE in een pan en bak het witloof 1 à 2 min. met Vetten 2098 Eviter 168 (waanan) verzadigdevetnren 638 Zout 008 1258 de snijkant naar beneden. Draai om en laat nog alen 5478 Guaanan) suiers 1558 ‘Ons vakmanschap drink je met verstand. Geldig van 16/12 te.m. 31/12/2020. sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 26