Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 21


Hier is pagina 21 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Colruyt Folder 16.12.2020

Hier is pagina 21 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 21

Hoofdgerechten FULL met champi quinoa 11 truffelolie RN leds Bijgerecht Ingrediënten (4 personen) Bert 8 (25 min) D- Voeg eventueel nog sneetjes gerookte charcuterie, 350 g boerenkool 250 g quinoa tricolore 1 Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud stukjes oude kaas of een notenmix toe. 250 g oesterzwammen 3 eet oljfolie water. Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water 200 g Mix Champignons 2 à 3 eetl. olijfolie met (instructies: zie verpakking). Domaine Royal de Jarras ‘Tête de Cuvée’ Gris seizoensmengeling witte truffel 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak LG.P. Sable de Camargue 2 rode uien zwarte peper (malen) de boerenkool 5 à 8 min. op een hoog vuur. Kruid 1 teentje knoflook zout met peper en zout. Corsendonk Agnus Tripel Sterk blond bier Voorbereiding (10 min) 3 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof het knoflook en de rode uien 1 à 2 min. Voeg - Snij de rode uien in fijne reepjes. de champignonmix en de oesterzwammen toe. - Snipper het knoflook fijn. Bak 4 à 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper - Snij de boerenkool in fijne repen en verwijder de en zout. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) dikke nerven. Energie 408 kel Veres 1008 - Scheur de oesterzwammen in kleinere stukken. 4 Meng de boerenkool en de champignons met de Vetten 1868 Enten 1428 quinoa. Breng op smaak met de truffelolie, zwarte (waarvan) verzadigde verzuren 268 Zout 018 peper en zout. kod alen 409€ (waarvan) sukers 08 man > E } Besana Boni Selection d Best Choice Boni Selection Hummus Mix fijne prinsessenbonen groene-aspergepunten oosterse champignonmengeling 2308 4008 200 g 2008 Mix van cashew-, pecannoten en Herkomst: Kenia/Marokko, Herkomst: Peru. Eryngi, shiitake, witte en bruine beukenzwam, geroosterde amandelen, Herkomst: België/Nederland/Zuid-Korea. geparfumeerd met hummus. 1735 e/kg 4,98 €/kg was eg 1645 €/kg 3,99: 1,99: 3,49: 3,29: © Geenhomeri) Fondue- en gourmetschotels van uw Colruyt-beenhouwer » Tijdens eindejaar vindt u in uw Colruyt-beenhouwerij een ruime keuze met | 9 verschillende schotels voor gourmet, fondue, steengrill of teppanyaki. Gusta Hun samenstelling is heel gevarieerd, en altijd geschikt voor kinderen. gourmettang » Ze zijn dagelijks vers gemaakt met kwaliteitsvlees. 14 cm 4 stuks 99: » Met al dit vlees, dat de beenhouwers zelf in de winkel versnijden, marineren en paneren (uitgezonderd teppanyaki), kan u schotels laten maken volgens het aantal personen aan uw feesttafel. Vraag het gewoon aan uw beenhouwer. LE n ch mixed fondue s: nm I » Natuurlijk zijn ook onze vleesschotels gegarandeerd voor de laagste prijzen in uw streek! moment. N ar bij C eb indt u hem gegarandeerd voor de laagste prijzen. at N Fr N E à 5 , 71,64 > Dr a Gevarieerde fondueballetjes Gevarieerd fonduevlees +450g +15 kg Mixed fondue Gehaktballetjes omhuld Malse stukjes rundvlees, +12kg met verschillende varkensvlees, kip, eend en kalkoen. Kip, gemarineerde kip, chipolata, varkensvlees, kalkoen soorten paneermeel. 11,95 ens 14,90 ex; en 3 soorten fondueballetjes. De pri van dit (Geïzoens)product vaert momenteel sterk op de markt waardoor wij, door onze. bijde druk van. wel steeds raadplegen va folder denpêols kunnen bepalen. Tijdens de loopijd van de folder kan u de hui yrapp, op eclruytbe of bi onze Klantendienst (02 345 2345), En reine Æ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 21