Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoofdgerechten

FULL

met champi

quinoa

11 truffelolie

RN leds

Bijgerecht

Ingrediënten (4 personen)

Bert

8 (25 min)

D- Voeg eventueel nog sneetjes gerookte charcuterie,

350 g boerenkool

250 g quinoa tricolore

1 Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud

stukjes oude kaas of een notenmix toe.

250 g oesterzwammen

3 eet oljfolie

water. Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water

200 g Mix Champignons

2 à 3 eetl. olijfolie met

(instructies: zie verpakking).

Domaine Royal de Jarras ‘Tête de Cuvée’ Gris

seizoensmengeling

witte truffel

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak

LG.P. Sable de Camargue

2 rode uien

zwarte peper (malen)

de boerenkool 5 à 8 min. op een hoog vuur. Kruid

1 teentje knoflook

zout

met peper en zout.

Corsendonk Agnus Tripel

Sterk blond bier

Voorbereiding (10 min)

3 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof

het knoflook en de rode uien 1 à 2 min. Voeg

- Snij de rode uien in fijne reepjes.

de champignonmix en de oesterzwammen toe.

- Snipper het knoflook fijn.

Bak 4 à 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper

- Snij de boerenkool in fijne repen en verwijder de

en zout.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

dikke nerven.

Energie

408 kel

Veres

1008

- Scheur de oesterzwammen in kleinere stukken.

4 Meng de boerenkool en de champignons met de

Vetten

1868

Enten

1428

quinoa. Breng op smaak met de truffelolie, zwarte

(waarvan) verzadigde verzuren

268

Zout

018

peper en zout.

kod

alen

409€

(waarvan) sukers

08

man

>

E

}

Besana

Boni Selection

d

Best Choice

Boni Selection

Hummus Mix

fijne prinsessenbonen

groene-aspergepunten

oosterse champignonmengeling

2308

4008

200 g

2008

Mix van cashew-, pecannoten en

Herkomst: Kenia/Marokko,

Herkomst: Peru.

Eryngi, shiitake, witte en bruine beukenzwam,

geroosterde amandelen,

Herkomst: België/Nederland/Zuid-Korea.

geparfumeerd met hummus. 1735 e/kg

4,98 €/kg

was eg

1645 €/kg

3,99:

1,99:

3,49:

3,29:

© Geenhomeri)

Fondue- en gourmetschotels van uw Colruyt-beenhouwer

» Tijdens eindejaar vindt u in uw Colruyt-beenhouwerij een ruime keuze met

|

9 verschillende schotels voor gourmet, fondue, steengrill of teppanyaki.

Gusta

Hun samenstelling is heel gevarieerd, en altijd geschikt voor kinderen.

gourmettang

» Ze zijn dagelijks vers gemaakt met kwaliteitsvlees.

14 cm 4 stuks

99:

» Met al dit vlees, dat de beenhouwers zelf in de winkel versnijden, marineren en

paneren (uitgezonderd teppanyaki), kan u schotels laten maken volgens het aantal

personen aan uw feesttafel. Vraag het gewoon aan uw beenhouwer.

LE

n

ch

mixed fondue s:

nm

I

» Natuurlijk zijn ook onze vleesschotels gegarandeerd voor de laagste prijzen

in uw streek!

moment. N

ar bij C

eb

indt u hem

gegarandeerd voor de laagste prijzen.

at

N

Fr

N

E

à

5

,

71,64

>

Dr

a

Gevarieerde fondueballetjes

Gevarieerd fonduevlees

+450g

+15 kg

Mixed fondue

Gehaktballetjes omhuld

Malse stukjes rundvlees,

+12kg

met verschillende

varkensvlees, kip, eend

en kalkoen.

Kip, gemarineerde kip, chipolata, varkensvlees, kalkoen

soorten paneermeel.

11,95 ens

14,90 ex;

en 3 soorten fondueballetjes.

De pri van dit (Geïzoens)product vaert momenteel

sterk op de markt waardoor wij, door onze.

bijde druk van.

wel steeds raadplegen va

folder

denpêols

kunnen bepalen. Tijdens de loopijd van de folder kan u de hui

yrapp, op eclruytbe of bi onze Klantendienst (02 345 2345),

En reine

Æ laagste prijzen