Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 25 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 25
Hoofdgerechten Port: bello met puree pel van zoete aardap en spinazie or Bijgerecht Nieuw ev Ingrediënten (4 personen) Bereide varkenswangetjes = - 4 portobello's + 600 g Selderpuree 200 g babyspinazie Zet + 30 min. in een voorverwarmde oven op 150 °C + 500 g 140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet) of 5 à 6 min. in de microgolfoven (750 W). 600 g zoete aardappelen 1 teentje knoflook 1 sjalot 18,80 «x; 6 90 €}kg 1 eetl. boter 5 eetl. walnootpitten 4 eetl. panko (lapans paneermeel) 4 eetl. olijfolie ba nootmuskaat ie a — zwarte peper (malen) zout Su Voorber: ing (15 min) (| F - Schil de zoete aardappelen en snij in stukjes van + 2 om. “ Wrijf de portobello's schoon en verwijder de steeltjes. Bestrijk een ovenschaal met 1 eetl. olijfolie. : Snipper het knoflook en de sjalot fijn. Bereide everzwijnragout Gratin dauphinois + 600 + 800 Hak de walnootpitten grof. Hou 1 eetl. opzij Bak aan alle kanten goudbruin en laat + 1 u. 10 min. Bak 25 à 30 min. in een voorverwarmde voor de afwerking. stoven op een matig vuur. oven op 200 °C. Bereiding (+ 20 min + 12 à 15 min. in de oven) 1 Kook de zoete aardappelen + 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en pureer met de boter. 2 Verhit intussen 1 eetl. oljfolie in een pan en stoof het knoflook, de sjalot en de spinazie 2 à 5 min. Meng onder de puree, samen met Ee de walnootpitten. Kruid met peper, zout en Dr 7, nootmuskaat. 5 Verwarm de oven voor op 200 °C. 4 Leg de portobello's in een ovenschaal en overgiet met 2 eetl olijfolie. Kruid met peper en zout. Vul ze met de puree en bestrooi met de panko. Zet 12 à 15 min. in de voorverwarmde oven. Afwerking Schik de portobello's op de slamix en serveer Hertengebraad Wortelen met ui en tijm met de rest van de puree. Werk af met de opzij + 600 g + 500 g Bak 25 à 30 goudbruin in een voorverwarmde Zet + 20 min. in een voorverwarmde gehouden walnootpitten. oven op 180 oven op 150 °C of 5 à 6 min. in de microgolfoven (750 W). D- Maak de puree vooraf om tijd te winnen. Op het moment zelf hoeft u ze alleen nog op te warmen (eventueel met een scheutje 22,48 en: vocht). Daarna nog de portobello's vullen, in de oven zetten . en klaar! D- Werk de borden af met stukjes gebakken pancetta of verkruimelde feta. Brindisi Rosso D.O.C. rgilius’ | Rubino Puglia - ltalié Trio Corsendonk Pater Dubbel Donker bier — Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 385 kcal Vers 588 1018 €/kg Florette 1564 €/kg Veten 2368 Eviter 118 Portobello Trio (waanan) verzadigdevetzuren 498 Zout 028 3 stuks 140 Koolhydaten Bg (waanan) sues, 868 Herkomst: België. 2,29: Rucola, veldsla en rode biet. 2,19: dat we altijd re geren op de prijzen en promoties in de andere jen in uw Colruy-wi u Mi inkel in dan in deze e En De kortin; verlo ‚on van uw Älra-app of ppt vindk in uwstrek kunnen de pi bo vent e prijzen in uw winl ar Eran winlelbezoek raadplegen via de tol, tappop colruyt PRÉ are ent (& 5452: B Zom ‘u geenkansen. M laagste prijzen En
Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 25