Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoofdgerechten

Port:

bello met puree

pel

van

zoete aardap

en spinazie

or

Bijgerecht

Nieuw

ev

Ingrediënten (4 personen)

Bereide varkenswangetjes

=

-

4 portobello's

+ 600 g

Selderpuree

200 g babyspinazie

Zet + 30 min. in een voorverwarmde oven op 150 °C

+ 500 g

140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet)

of 5 à 6 min. in de microgolfoven (750 W).

600 g zoete aardappelen

1 teentje knoflook

1 sjalot

18,80 «x;

6 90 €}kg

1 eetl. boter

5 eetl. walnootpitten

4 eetl. panko (lapans paneermeel)

4 eetl. olijfolie

ba

nootmuskaat

ie a



zwarte peper (malen)

zout

Su

Voorber:

ing (15 min)

(| F

- Schil de zoete aardappelen en snij in stukjes

van + 2 om.



Wrijf de portobello's schoon en verwijder de

steeltjes.

Bestrijk een ovenschaal met 1 eetl. olijfolie.

:

Snipper het knoflook en de sjalot fijn.

Bereide everzwijnragout

Gratin dauphinois

+ 600

+ 800

Hak de walnootpitten grof. Hou 1 eetl. opzij

Bak aan alle kanten goudbruin en laat + 1 u. 10 min.

Bak 25 à 30 min. in een voorverwarmde

voor de afwerking.

stoven op een matig vuur.

oven op 200 °C.

Bereiding (+ 20 min + 12 à 15 min. in de oven)

1 Kook de zoete aardappelen + 20 min. in

lichtgezouten water. Giet af en pureer met de

boter.

2 Verhit intussen 1 eetl. oljfolie in een pan

en stoof het knoflook, de sjalot en de spinazie

2 à 5 min. Meng onder de puree, samen met

Ee

de walnootpitten. Kruid met peper, zout en

Dr

7,

nootmuskaat.

5 Verwarm de oven voor op 200 °C.

4 Leg de portobello's in een ovenschaal en

overgiet met 2 eetl olijfolie. Kruid met peper en

zout. Vul ze met de puree en bestrooi met de

panko. Zet 12 à 15 min. in de voorverwarmde

oven.

Afwerking

Schik de portobello's op de slamix en serveer

Hertengebraad

Wortelen met ui en tijm

met de rest van de puree. Werk af met de opzij

+ 600 g

+ 500 g

Bak 25 à 30

goudbruin in een voorverwarmde

Zet + 20 min. in een voorverwarmde

gehouden walnootpitten.

oven op 180

oven op 150 °C of 5 à 6 min. in de

microgolfoven (750 W).

D- Maak de puree vooraf om tijd te winnen.

Op het moment zelf hoeft u ze alleen nog

op te warmen (eventueel met een scheutje

22,48 en:

vocht). Daarna nog de portobello's vullen,

in de oven zetten .

en klaar!

D- Werk de borden af met stukjes gebakken

pancetta of verkruimelde feta.

Brindisi Rosso D.O.C.

rgilius’

|

Rubino

Puglia - ltalié

Trio

Corsendonk Pater Dubbel

Donker bier



Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie 385 kcal Vers 588

1018 €/kg

Florette

1564 €/kg

Veten

2368 Eviter

118

Portobello

Trio

(waanan) verzadigdevetzuren 498 Zout

028

3 stuks

140

Koolhydaten

Bg

(waanan) sues,

868

Herkomst: België.

2,29:

Rucola, veldsla en rode biet.

2,19:

dat we altijd re

geren op de prijzen en promoties in de andere

jen in uw Colruy-wi

u

Mi

inkel

in dan in deze e

En

De kortin;

verlo

‚on van uw Älra-app

of

ppt vindk in uwstrek kunnen de pi

bo

vent

e prijzen in uw winl

ar Eran

winlelbezoek raadplegen via de

tol,

tappop colruyt

PRÉ are ent (&

5452:

B Zom

‘u geenkansen.

M laagste prijzen En