Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

|

Onmisbaar bij fondue,

en

gourmet, raclette …

KE:

f

df

A

oO ee

ke. =

Zonder korst

Saveur d'antan

I

dn

+15 sneetjes

3508

Ener

ont

+30 sneetjes

6,59:

100g

Û

13,10:

ass eg

871 e/ke)

EE TN

4

ú

Kane

%

croûte

y A

ed

dn

6

ar

EntreMont

u

alle raclettekazen

-25 Vo

vanaf

Ze

ft

2 verpakkingen

ÿ

ac

Plateau Raclette

LEA

ma

r

1

3x9 sneetjes

7008

Ya

Fondue Recept met 3 kazen

1 1,1 5 € (585619

2

ee

4508

>

À.

RusTiqui

iS

3

EE

4

3/99 cc cp

UE

LE

Mn

ip

Le

En

&

LE RUSTIQU

=

5

"ue

D

En

u

77,7

G

=

EL

#

LE

Bet

2

a

8

A

XY

Le Rustique

8

sw

alle raclette- of

3

ETEN

25 %*

kan

fonduekaas

vanaf

2 verpakkingen

kt

PR

H

&

=.

Eer

kébowl XL

og

EEC

ia

Ingrediënten (@ personen)

Bereiding 20 min)

Afwerking

300 g fijne

4 kwarteleieren

1 Kook de prinsessenboontjes 8 min. onafgedekt

Schik de ingrediënten per kleur: broccoli,

prinsessenbonen

75 g hummus met

gear in lichtgezouten water. Schep ze uit het water

boontjes, preischeuten, champignons, noedels,

200 g oosterse

mango en kokos

met een schuimspaan en spoel onder koud water.

avocado, komkommer en mango. Werk af met de

champignonmengeling

(ersmarkt)

2 Doe de broccoliroosjes in hetzelfde water en laat

kwarteleitjes, de noten en de hummus.

1/2 broccoli

150 g sobanoedels

5 à B min. koken. Schep ze uit het water met een

1/2 komkommer

2 eetl. notenmix

schuimspaan en spoel onder koud water.

D- Gebruik gerust andere groenten uit uw koelkast

Hummus

40 g preischeuten

3 eetl. sesamolie

3 Kook de kwarteleitjes 4 à 5 min. in hetzelfde

voor deze pokébowl. Stoof of blancheer ze

1 avocado

water. Giet af en spoel onder koud water. Laat

entueel en schik ze per kleur.

1 mango

zwarte peper (molen)

afkoelen, pel ze en snij in de lengte in 2.

1/2 limoen

zout

4 Kook intussen de sobanoedels in lichtgezouten

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder

® Reserve Gerard Bertrand

— AOP. Tautavel

Voorbereiding (15 min)

\

koud water en meng er 2 eetl. sesamolie onder.

Postel Tripel

-

Snij de halve broccoli in kleine roosjes.

Kruid met zwarte peper en zout.

Blond abdijbier

Trek de champignons wat uit elkaar en snij de

5 Verhit 1 eetl. sesamolie in een pan met

grootste in stukken.

antiaanbaklaag en bak de champignons 3 à 4 min.

ö

Snij de uiteinden van de boontjes.

op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Snij het vruchtvlees van de avocado in

Energie 48 kel

Veres

938

halvemaantjes. Pers er de halve limoen over.

Vetten

2698

millen 1558

Verwijder de pitjes uit de halve komkommer en

(waarvan) verzadigde vetzuren

358

Du

118

maak er lange linten van met een dunschiller.

alen

208

ö

Snij het vruchtvlees van de mango in fijne partjes.

(waarvan) sukers

908

Ons vakmanschap drink je met verstand.

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Gegen terre sram