Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 19 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 19
Fr IN Vahgrechten nt FO FC) IN ee Gemarineer sievrucht pelen pas hee == met sinaasap Bijgerecht D. Ingrediënten (4 personen) 1 venkel 1 eetl. vloeibare honing re 125 g veldsla 4 eetl. olifolie = 2 sinaasappelen 1 eetl. wittewijnazijn € en 2 passievruchten zwarte peper molen) Fe er 1 granaatappel zout A Voorberei g (5 min) Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij Cal | in heel fijne repen van 3 à 4 cm (gebruik eventueel LS Jef 5) Nm een mandoline). qe, Na Was 1 sinaasappel en rasp de schil van de helft ervan. Pers de sinaasappel. \ Schil de andere sinaasappel tot op het vruchtvlees x met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de Ê ve vliesjes. 3 Ÿ : Haal de pitjes uit de granaatappel. Haal het vruchtvlees uit de passievruchten. Berei ng G min. +30 min. marineren) 1 Meng de olijfolie met het sap en de zeste van de Tip van Laura van het kookteam > sinaasappel, het vruchtvlees van de passievruchten, 2 eet. a 7 granaatappelpitten, de honing en de wittewijnazijn. Kruid met peper en zout. Meng de venkel met de marinade en “Deze salade past perfect bij gerookte vis: laat 30 min. rusten in de koelkast. zalm, forel, heilbot … Ook lekker bij garnalen he 2 Meng de gemarineerde venkel met de veldsla, de of zalm bellevue.” # sinaasappelpartjes en de rest van de granaatappelpitten. P Win tijd door de venkel de dag voordien te. marineren. Zo hoeft u op het moment zelf alleen nog de salade samen te stellen. = D- vul de salade verder aan met geitenkaas, noten, © pitten of zaden. Lau mn De Vervang de sinaasappel gerust door roze pompelmoes. ur UNE x Vermentino di Sardegna D.O.C. ‘La Cala’ pe S Sella & Mosca oe Le guise nl Sardegna — Italië Barbär MSC asc Sterk blond bier aies Boni Selection Boni Selection kabeljauwhaasjes 2 partyscampi's klein fü 7 à 13 stuks + 1,5 kg 45 à 55 stuks 500 g Graatloos. Wilde vis. Ingevroren op zee. Ontdarmd. Gepeld. Met staart. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Herkomst: noordoostelijk deel van de Atlantische Oceaan. Gekweekte scampis. Herkomst: Vietnam. Energie 188kcal Vezek 488 1790 €/k Veten 1058 Eiilen 268 (voran) ri wen 168 Zout 008 Big (waarvan) sues 1578 15,50 en 8,95: ej ie [= | me Pae mm a Keel! LO omm A Boni Selection Abramo Croustade van zalm en rivierkreeft kreeft met homardinesaus zalmhaasje met blanke-botersaus en 2 stuks 260 g 445 g brunoise van tuingroenten Bak + 10 mi in een voorverwarmde Zet 25 à 30 min. in een voorverwarmde 33,69 €/kg 13,98 €/kg oven op 210 25,39 €/kg oven op 180 * 600 g 14,99: 8,39: 6,60: ‘Omdat we altijd re: eren op de prijzen en promoties in de andere. in uw Coruyt-winkelnög zijn dan in deze fo ie x, De Korn rioon van uw Älra-app of Pie vies n usteck lumnen de prigen e prijzen in uw winkel kan LE wnlelbezoek raadplegen via de co tapp op colruyt bi onze Klantendienst EEE Lond ugeenkansen. Æ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 19