Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 61 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fr

IN

Vahgrechten

nt

FO FC)

IN

ee

Gemarineer

sievrucht

pelen pas

hee

==

met sinaasap

Bijgerecht

D.

Ingrediënten (4 personen)

1 venkel

1 eetl. vloeibare honing

re

125 g veldsla

4 eetl. olifolie

=

2 sinaasappelen

1 eetl. wittewijnazijn



en

2 passievruchten

zwarte peper molen)

Fe

er

1 granaatappel

zout

A

Voorberei

g (5 min)

Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij

Cal |

in heel fijne repen van 3 à 4 cm (gebruik eventueel

LS

Jef

5)

Nm

een mandoline).

qe, Na

Was 1 sinaasappel en rasp de schil van de helft

ervan. Pers de sinaasappel.

\

Schil de andere sinaasappel tot op het vruchtvlees

x

met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de

Ê

ve

vliesjes.

3

Ÿ

:

Haal de pitjes uit de granaatappel.

Haal het vruchtvlees uit de passievruchten.

Berei

ng G min. +30 min. marineren)

1 Meng de olijfolie met het sap en de zeste van de

Tip van Laura

van het kookteam

>

sinaasappel, het vruchtvlees van de passievruchten, 2 eet.

a

7

granaatappelpitten, de honing en de wittewijnazijn. Kruid

met peper en zout. Meng de venkel met de marinade en

“Deze salade past perfect bij gerookte vis:

laat 30 min. rusten in de koelkast.

zalm, forel, heilbot … Ook lekker bij garnalen

he

2 Meng de gemarineerde venkel met de veldsla, de

of zalm bellevue.”

#

sinaasappelpartjes en de rest van de granaatappelpitten.

P Win tijd door de venkel de dag voordien te.

marineren. Zo hoeft u op het moment zelf alleen

nog de salade samen te stellen.

=

D- vul de salade verder aan met geitenkaas, noten,

©

pitten of zaden.

Lau

mn

De Vervang de sinaasappel gerust door roze

pompelmoes.

ur

UNE

x

Vermentino di Sardegna D.O.C. ‘La Cala’

pe

S

Sella & Mosca

oe

Le

guise nl

Sardegna — Italië

Barbär

MSC

asc

Sterk blond bier

aies

Boni Selection

Boni Selection

kabeljauwhaasjes

2

partyscampi's klein



7 à 13 stuks + 1,5 kg

45 à 55 stuks 500 g

Graatloos. Wilde vis. Ingevroren op zee.

Ontdarmd. Gepeld. Met staart.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Herkomst: noordoostelijk deel

van de Atlantische Oceaan.

Gekweekte scampis.

Herkomst: Vietnam.

Energie 188kcal Vezek

488

1790 €/k

Veten

1058 Eiilen 268

(voran) ri wen

168 Zout

008

Big

(waarvan) sues

1578

15,50 en

8,95:

ej

ie

[= |

me

Pae

mm

a

Keel!

LO omm

A

Boni Selection

Abramo

Croustade van zalm en rivierkreeft

kreeft met homardinesaus

zalmhaasje met blanke-botersaus en

2 stuks 260 g

445 g

brunoise van tuingroenten

Bak + 10 mi

in een voorverwarmde

Zet 25 à 30 min. in een voorverwarmde

33,69 €/kg

13,98 €/kg

oven op 210

25,39 €/kg

oven op 180 *

600 g

14,99:

8,39:

6,60:

‘Omdat we altijd re:

eren op de prijzen en promoties in de andere.

in uw Coruyt-winkelnög

zijn dan in deze fo

ie

x, De Korn

rioon van uw Älra-app

of

Pie vies n usteck lumnen de prigen

e prijzen in uw winkel kan

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

tapp op colruyt

bi onze Klantendienst

EEE Lond

ugeenkansen.

Æ laagste prijzen