Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Colruyt Folder 05.05.2021

Hier is pagina 28 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 28

+ PA Pre Le In stijl a VA xy» st à N 4: Fr PE | + 8 NS x. = > ‘ à a Ÿ 1 8 Ed + _— FD Zin in een voorsmaakje? Bekijk het filmpje op colruytbe/nl/barbecue Lamsbrochette met verse artisjoksalade en pikante provolone INGREDIËNTEN (4 personen) 3 Snij intussen de krieltjes in de lengte in 2 en kook ze 15 min. in 4 gemarineerde lamsbrochettes (beenhouwerij) lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken & verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak het 100 g rucola knoflook samen met de kappertjes 2 min, Voeg de plakjes verse 4artisjokken artisjok toe en bak 2 min. Kruid met peper en zout. Voeg de 2 citroenen krieltjes toe en laat nog 3 min, verder bakken. Roer regelmatig 500 g krielaardappelen om 1teentje knoflook 5 Schep alles in een serveerschaal. Menger de gemarineerde 4 gemarineerde artisjokharten (versmarkt) + 2 eet olie uit de artisjokharten en de rucola onder. Voeg 2 eetl olie uitde verpakking van de gemarineerde artisjokharten toe. Meng goed verpakking 25 g provolone piccante (harde kaas) onder elkaar en werk af met de provolone. zeetl. kappertjes BEREIDING OP DE BARBECUE (5 min) Leet olijfolie 6 Bakdelamsbrochettes + 3 min. aan elke kant op een warme zwarte peper (molen) barbecue (ze worden rosé gegeten) zout BEREIDING IN DE KEUKEN (40 min 1 Persdecitroenen. Laat de kappertjes uitlekken. Rasp de Château Bellevue Figeac AO.P. Saint-Emilion Grand Cru provolone fijn. Snij de gemarineerde artisjokharten in 4, Snij het teentje knoflook fijn Rochefort 6 2 Snij de steel van de verse artisjokken en verwijder de Donker trappistenbier onderste, harde blaadjes. Snij de steelaanzet met een scherp mes vlak af en wrijf in met citroensap. Kook de artisjokken 20 min in water met de rest van het citroensap. Haal uit het wateren laat uitlekken, Trek de blaadjes een voor een van de artisjokken zodat de bodem zichtbaar wordt. Verwijder het hooi van de artisjokbodems en snij het hart en de bodem in plakjes Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 764 kcal-Vetten 49,4 g (waarvan) verzadigde vetzuren 20,38 Koolhydraten 42,5 g (waarvan) suikers 15,9g Vezels 7,0 g- Eiwitten 33,8g-Zout2,4 8 28 Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 28