Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.

Hier is pagina 17 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 17
Turks broodje met halloumibrochette, Romeinse sla en tzatziki INGREDIËNTEN (4 personen) BEREIDING IN DE KEUKEN (35 min) BEREIDING OP DE BARBECUE 2 Romeinse slaharten {10 min} 1 Verwarm de oven voor op 220°C. 8 tapastomaten 2 Meng de oregano en de tijm onder de 10 Bak de brochettes 3 à4 min. aan elke 8 champignons olijfolie en enkele druppeltjes citroensap kant op een hete barbecue, 3 Snij de halloumi in de lengte in 2en 11 Snij de Turkse broodjes open, maar 1 gele zoete puntpaprika snij elk stuk in 4 blokjes. Verdeel er de enkele druppels citroensap niet volledig doormidden (zo kan je ze kruidenolie over. Laat 30 min. trekken. makkelijk vullen) Leg wat slablaadjes 225 g halloumi Chili (Cypriotische kaas) 4 Schraap intussen de zaadlijsten uit de in de broodjes, verdeeler de tzatziki en 4 Turkse minibroodjes ongeschilde komkommer met een koffiele de tomatenplakjes over en leg er een Leet olijfolie pel. Rasp de komkommer en de courgette brochette op, 1 koffiel. oregano (gedroogd) Doe in een vergiet en bestrooi met 1/2 koffiel. zeezout. Laat 10 min. staan. 1 koffiel. tm (gedroogd) 5_Snipper het knoflooken de munt fijn Château Petit Roubié Voor de tzatziki Trek de blaadjes van de slaharten. AO.P.Picpoulde Pinet 1/2 komkommer 6 Snij de puntpaprika in de lengte in Delta IPA 2, verwijder de pitjes en zaadlijsten en 1/2 courgette Blond bier snij elke helft in 4 gelijke stukken. Snij de z eetl citroensap tapastomaten in plakjes. 1/2 plantje munt 7 Besprenkel de Turkse broodjes met wat 2 teentjes knoflook water en bak 5 à7 min. in de voorverwarm de oven 250 g Griekse yoghurt 1 koffiel. zeezout 8 Spoel de courgette en de komkommer onder koud water en laat uitlekken. Duw er met de bolle kant van een lepel het overtollige vocht ult. Meng er de munt, het knoflook, 2 eetl. cltroensap en de yoghurt onder. Kruld met 1/2 kofflel. zeezout. € 3 Prikopelkbrochettestokje afwisselend 2stukjes halloumi, 2 champignons en 2 Gebruik halloumi stukken puntpaprika. natuur VOO rde kinderen lg goed in en marineer de kruidenolie 2e, Er x Ÿ u. = = u 2% z = 2x2 à ba Sa où eri”, el ae vi Zin in een voorsmaakje? Bekijk het flmpje op colruyt.be/nl/barbecue Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 522 kcal Vetten 28,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 15,68 Koolhydraten 39,9 g (waarvan) suikers 14,2 g- Vezels 4,9 g- Eiwitten 23,9 8- Zout 2,7 8 Ons vakmanschap drink Je met verstand Bier met Hefde gebrouwen, drink je met verstand 17
Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 17