Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



Y

Bd

RE PEN

u

+

S

D,

PAS)

A -

N

ee !

an

æ<

A

©.

a

en

4

Vn

=

FE

‘hs

NY

+

rn

LV

P,

x

r

4

er

2

Serveer bij zalmfilet


met vel of zalmforel.

À

à

:

2

Krieltjessalade

met boontjes en mosterdvinaigrette

INGREDIËNTEN (4 personen)

BEREIDING (20 min)

250 g prinsessenbonen

1 Kook de minikrieltjes 15 min. gaar in lichtgezouten water.

Giet af en laat afkoelen.

8 radijzen

1 bosje waterkers

2 Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar

inlichtgezouten water. Giet af. Spoel onder koud water en laat

1/3 plantje bieslook

uitlekken.

500 g minikrieltjes

3 Maak de vinaigrette: meng de mosterd met de balsamicoazijn,

Leetl. mosterd op traditionele wijze

de walnotenolie, de honing en het bieslook. Kruid met peper en

1 eetl vloeibare honing

zout.

2 eetl. walnotenolie

& Doede minikrieltjes in een serveerschaal en voeg de

1 eetl. balsamicoazijn

prinsessenboontjes, de waterkers en de radijzen toe. Meng er de

zwarte peper (molen)

vinaigrette onder.

zout

VOORBEREIDING (15 min)

Wrijf de ongeschilde minikrieltjes goed schoon onder koud

Lafazanis Geometria Malagouzia

water. Snij daarnain de lengte in 2

Griekenland

Breek de uiteinden van de prinsessenboontjes

Pluk de blaadjes van de waterkers

Troubadour Magma

Amberkleurige tripel IPA

Snipper het bieslook fijn

Snij de radijzen in de lengte in 4

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 212 kcal Vetten 5,9 (waarvan) verzadigde vetzuren 0,5 g

Koolhydraten 32,3 g (waarvan) suikers 9,5 g Vezels 4,9 g-Eiwitten 5,0 g- Zout 0,4 8

14

Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand