Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.

Hier is pagina 25 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 25
Pastasalade met groenterolletjes, romige avocadodressing en aardbei INGREDIËNTEN (4 personen) BEREIDING (15 min) 1 broccoli 1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie 250 g kerstomaten in verschillende kleuren (Toma'Chef} verpakking). Voeg de laatste 4 min. de broccoliroosjes toe en 1/2 gele courgette laat onafgedekt koken. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en afkoelen 2 jonge wortelen 2 Maak intussen de dressing: pers de limoen en plet het 1 rijpe avocado vruchtvlees van de avocado. Meng de avocado met het 250 g aardbeien limoensap, de pesto en de olijfolie. Kruid met peper en zout 1limoen 3 Meng de dressing onder de pasta. Voeg de tomaten en de 50 g pecorino (blok) aardbeien toe. Meng door elkaar en verdeel er de wortel- en 200 g farfalle courgetterolletjes over 2 eetl pompoenpitten & Bestrooi met de pecorino en de pompoenpitten 2 eetl. pesto alla genovese (bokaal) 2 eetl olijfolie zwarte peper (molen) 1: Giorgio Gieco Malbec ‘Single Vineyard’ zout Mendoza -Argentinië VOORBEREIDING (20 min) LeFort Tripel Sterk blond bier Snij de tomaatjes in 2. verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snij de aardbeien in de lengte in 2 of in 4, afhankelijk van de grootte. Snij de halve courgette in de lengte in 2. Schraap er de zaadjes uit met een lepel. Schil de wortelen. Snij de courgette en de wortelen in lange, fijne linten met een dunschiller en rol op. Rasp schilfers van de pecorino met een dunschiller. : Pake yoorje ‘ + Zorg il rmen = et À A 1 + 7 F4 | | +. > É es 7 EA IF 2 Dan LS ns he +. et Pe bh # Serveer bij | eendenbrazade B lerse ribeye of ““ pen dunne lende ER 5 met been Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst): Energie 547 kcal -Vetten 30,3 g (waarvan) verzadigde vetzuren 6,38 Koolhydraten 47,18 (waarvan) suikers 10,0 g- Vezels 9,1g-Ei tten17,18-Zouto8g Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand 25
Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 25