Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Wereldkeuken
nmet
kel en vijge
Tajin
e van ven
relcouscous
[UT
guez Gy
Hoofdgerecht
Merguez
Ingrediënten (@ personen)
+70g
Bak + 6 min.
8 merguez (beenhouwer)
50 g sesamzaad
3 venkels
1 kaneelstokje
1 plantje platte peterselie
2 eetl. suiker
Lui
4 eetl. olijfolie
1 teentje knoflook
1 koffiel. gemberpoeder
1 koffiel. ras el hanout
100 g zachte vijgen
200 g parelcouscous
peper en zout
2 eetl. amandelnoten
Voorberei
ng (15 min)
Laat de vijgen 15 min. zwellen in koud water.
Snij de venkels in de lengte in 4. Snij elk partje nog
eens in 2. Hou het venkelgroen apart.
a
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Hak de peterselie grof.
Bereiding (20 min)
1 verhit 2 eetl. olijfolie in een tajine of kookpot en
>
stoof de uien en het knoflook glazig. Voeg de gember
en de ras el hanout toe en bak nog 1 min.
2 Voeg de stukken venkel toe en vul aan met water
tot de venkel onderstaat. Kruid met peper en zout en
Le
voeg het kaneelstokje, de suiker en de peterselie toe.
Laat + 10 min. sudderen op een matig vuur.
3 Kook
intussen
de parelcouscous
gaar
in
Boni Selection
Boni Selection
lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
knoflookvlecht
8,54 €/kg
amandelnoten
13596 e/kg
4 Giet de vijgen af en wentel ze door het sesamzaad.
350
2508
5 Verhit2 eetl. olijfolie in een pan en bak de merguez
Herkomst: Spanje.
2 à 3 min. aan elke kant.
2,99:
3,49:
Afwerking
Schik de merguez en de vijgen op de tajine. Werk
de parelcouscous af met de amandelnoten en de
plukjes venkel.
Zonder
toegevoegde
Artisans Partisans Pinot & Alicante
suikers. Ideaal
LG.P. Pays d'Oc
voor de afwerking
1,52:
Barbär
F1
van uw gerechten.
Sterk blond bier
à
1
À
MOROCCO
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
MINTE SPICES,
a
Energie &2kal Vers
Vetten
Eviten
208
E77
31
Roucadil
(nar) verdi een
1598 Zut
208
Lipton
Er:
zachte vijgen
1% elkg
Morocco
(daarvan) suikers
2686
250g
Mint & Spices
-15 %*
infusie
vanaf 1 verpakking
1,99:
20 builtjes
Mexicaanse kruiden in zakje 35 g
Saffraandraadies 0,358
€
Gemalen
7
mootmuska2t 328 Garam masala,
Couscous Royal in zakje 20 g
r
€
ans ehe)
€
7
€
52,57 €/kg)
0
(139 €/kg)
(184,06 €/kg)
4,32.
(aa efkg)
Dik
Ras el hanout
CLR:
Ducras
388
‘safraan Flamea N
Mexicain
Couscou,
4,29:
(112,89 €/kg)
En
is:
EN
Ls
Dueros,
selig
=
CURR
Dueros,
Be
GARAM
5
CE
LT)
GONE]
-15 *
-20 %*
=
nend
F5
ul
vanaf
al
op 1 verpakking
2 verpakkingen
57)
Lo
sa
Op alle Ducros-kruiden
hiernaast
Keriepoeder 2 g
Zachte paprika 40g
3,11cwxex 3,55 csene)
Combineer naar keuze
dat we altijd re
geren.
op de prijzen en promoties in de andere groe winkels in uw streel
in uw Coruyt-winkelnög
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
van uw Xtra app of kaart komen daar
&
Khmer de prize
e prijzen in uw wink kan u
LE
wnlelbezoek raadplegen via de.
Hétu.
op colruyt be of bij onze Klantendienst (
ER a
geenkansen.
MZ laagste prijzen [7