Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Wereldkeuken

nmet

kel en vijge

Tajin

e van ven

relcouscous

[UT

guez Gy

Hoofdgerecht

Merguez

Ingrediënten (@ personen)

+70g

Bak + 6 min.

8 merguez (beenhouwer)

50 g sesamzaad

3 venkels

1 kaneelstokje

1 plantje platte peterselie

2 eetl. suiker

Lui

4 eetl. olijfolie

1 teentje knoflook

1 koffiel. gemberpoeder

1 koffiel. ras el hanout

100 g zachte vijgen

200 g parelcouscous

peper en zout

2 eetl. amandelnoten

Voorberei

ng (15 min)

Laat de vijgen 15 min. zwellen in koud water.

Snij de venkels in de lengte in 4. Snij elk partje nog

eens in 2. Hou het venkelgroen apart.

a

Snipper de ui en het knoflook fijn.

-

Hak de peterselie grof.

Bereiding (20 min)

1 verhit 2 eetl. olijfolie in een tajine of kookpot en

>

stoof de uien en het knoflook glazig. Voeg de gember

en de ras el hanout toe en bak nog 1 min.

2 Voeg de stukken venkel toe en vul aan met water

tot de venkel onderstaat. Kruid met peper en zout en

Le

voeg het kaneelstokje, de suiker en de peterselie toe.

Laat + 10 min. sudderen op een matig vuur.

3 Kook

intussen

de parelcouscous

gaar

in

Boni Selection

Boni Selection

lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

knoflookvlecht

8,54 €/kg

amandelnoten

13596 e/kg

4 Giet de vijgen af en wentel ze door het sesamzaad.

350

2508

5 Verhit2 eetl. olijfolie in een pan en bak de merguez

Herkomst: Spanje.

2 à 3 min. aan elke kant.

2,99:

3,49:

Afwerking

Schik de merguez en de vijgen op de tajine. Werk

de parelcouscous af met de amandelnoten en de

plukjes venkel.

Zonder

toegevoegde

Artisans Partisans Pinot & Alicante

suikers. Ideaal

LG.P. Pays d'Oc

voor de afwerking

1,52:

Barbär

F1

van uw gerechten.

Sterk blond bier

à

1

À

MOROCCO

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

MINTE SPICES,

a

Energie &2kal Vers

Vetten

Eviten

208

E77

31

Roucadil

(nar) verdi een

1598 Zut

208

Lipton

Er:

zachte vijgen

1% elkg

Morocco

(daarvan) suikers

2686

250g

Mint & Spices

-15 %*

infusie

vanaf 1 verpakking

1,99:

20 builtjes

Mexicaanse kruiden in zakje 35 g

Saffraandraadies 0,358



Gemalen

7

mootmuska2t 328 Garam masala,

Couscous Royal in zakje 20 g

r



ans ehe)



7



52,57 €/kg)

0

(139 €/kg)

(184,06 €/kg)

4,32.

(aa efkg)

Dik

Ras el hanout

CLR:

Ducras

388

‘safraan Flamea N

Mexicain

Couscou,

4,29:

(112,89 €/kg)

En

is:

EN

Ls

Dueros,

selig

=

CURR

Dueros,

Be

GARAM

5

CE

LT)

GONE]

-15 *

-20 %*

=

nend

F5

ul

vanaf

al

op 1 verpakking

2 verpakkingen

57)

Lo

sa

Op alle Ducros-kruiden

hiernaast

Keriepoeder 2 g

Zachte paprika 40g

3,11cwxex 3,55 csene)

Combineer naar keuze

dat we altijd re

geren.

op de prijzen en promoties in de andere groe winkels in uw streel

in uw Coruyt-winkelnög

zijn dan in deze lol

ie

x, De Korn

van uw Xtra app of kaart komen daar

&

Khmer de prize

e prijzen in uw wink kan u

LE

wnlelbezoek raadplegen via de.

Hétu.

op colruyt be of bij onze Klantendienst (

ER a

geenkansen.

MZ laagste prijzen [7