Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Colruyt Folder 12.08.2020

Hier is pagina 7 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 7

Wereldkeuken nmet kel en vijge Tajin e van ven relcouscous [UT guez Gy Hoofdgerecht Merguez Ingrediënten (@ personen) +70g Bak + 6 min. 8 merguez (beenhouwer) 50 g sesamzaad 3 venkels 1 kaneelstokje 1 plantje platte peterselie 2 eetl. suiker Lui 4 eetl. olijfolie 1 teentje knoflook 1 koffiel. gemberpoeder 1 koffiel. ras el hanout 100 g zachte vijgen 200 g parelcouscous peper en zout 2 eetl. amandelnoten Voorberei ng (15 min) Laat de vijgen 15 min. zwellen in koud water. Snij de venkels in de lengte in 4. Snij elk partje nog eens in 2. Hou het venkelgroen apart. a Snipper de ui en het knoflook fijn. - Hak de peterselie grof. Bereiding (20 min) 1 verhit 2 eetl. olijfolie in een tajine of kookpot en > stoof de uien en het knoflook glazig. Voeg de gember en de ras el hanout toe en bak nog 1 min. 2 Voeg de stukken venkel toe en vul aan met water tot de venkel onderstaat. Kruid met peper en zout en Le voeg het kaneelstokje, de suiker en de peterselie toe. Laat + 10 min. sudderen op een matig vuur. 3 Kook intussen de parelcouscous gaar in Boni Selection Boni Selection lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). knoflookvlecht 8,54 €/kg amandelnoten 13596 e/kg 4 Giet de vijgen af en wentel ze door het sesamzaad. 350 2508 5 Verhit2 eetl. olijfolie in een pan en bak de merguez Herkomst: Spanje. 2 à 3 min. aan elke kant. 2,99: 3,49: Afwerking Schik de merguez en de vijgen op de tajine. Werk de parelcouscous af met de amandelnoten en de plukjes venkel. Zonder toegevoegde Artisans Partisans Pinot & Alicante suikers. Ideaal LG.P. Pays d'Oc voor de afwerking 1,52: Barbär F1 van uw gerechten. Sterk blond bier à 1 À MOROCCO Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) MINTE SPICES, a Energie &2kal Vers Vetten Eviten 208 E77 31 Roucadil (nar) verdi een 1598 Zut 208 Lipton Er: zachte vijgen 1% elkg Morocco (daarvan) suikers 2686 250g Mint & Spices -15 %* infusie vanaf 1 verpakking 1,99: 20 builtjes Mexicaanse kruiden in zakje 35 g Saffraandraadies 0,358 € Gemalen 7 mootmuska2t 328 Garam masala, Couscous Royal in zakje 20 g r € ans ehe) € 7 € 52,57 €/kg) 0 (139 €/kg) (184,06 €/kg) 4,32. (aa efkg) Dik Ras el hanout CLR: Ducras 388 ‘safraan Flamea N Mexicain Couscou, 4,29: (112,89 €/kg) En is: EN Ls Dueros, selig = CURR Dueros, Be GARAM 5 CE LT) GONE] -15 * -20 %* = nend F5 ul vanaf al op 1 verpakking 2 verpakkingen 57) Lo sa Op alle Ducros-kruiden hiernaast Keriepoeder 2 g Zachte paprika 40g 3,11cwxex 3,55 csene) Combineer naar keuze dat we altijd re geren. op de prijzen en promoties in de andere groe winkels in uw streel in uw Coruyt-winkelnög zijn dan in deze lol ie x, De Korn van uw Xtra app of kaart komen daar & Khmer de prize e prijzen in uw wink kan u LE wnlelbezoek raadplegen via de. Hétu. op colruyt be of bij onze Klantendienst ( ER a geenkansen. MZ laagste prijzen [7

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 7