Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.

Hier is pagina 14 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 14
pe ITALIAANSE keuken wordt erg gewaardeerd dankzij de grote verscheidenheid aan heerlijk eenvoudige gerechten. A CE ww de Nr fi me À." et, CE. Li y je Ex À 2 En Ci SE nl a 5 3 Pa Se \ = u * N 1 A 8 ki x ed al je ER » ot FF ar Sr > PS ra, x 4 ee KCC N > # L Koken Gas NU UC Risotto al BEN met aub ergine en b Videorecept Hoofdgerecht Ingrediänten (a personen) sudderen op een zacht vuur tot de bouillon is opgenomen. Kruid met 450 g kant- en klare 80 g geraspte grana padano peperen zout. schelpdierensaus (depries) 350 g risottorijst 2 Verhit intussen 3 eetl olfolie in een pan en bak de aubergines 2 aubergines 1 dl droge witte wijn 5 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout. 20 g vers basilicum 4 eetl. olijfolie 3 Meng de geraspte kaas en de boter onder de risotto. lui 4 Verwarm de diepgevroren schelpdierensaus 7 min. in een pan. Ee 1 blokje groentebouillon 1 eetl. boter peper en zout 5 Voeg het gescheurde basilicum toe aan de risotto. Voorbere! g (10 min) Afwerking - Snij de ongeschilde aubergines in blokjes van 1/2 cm. Leg ze Verdeel de risotto over diepe borden en werk af metde op een propere keukenhanddoek, bestrooi met zout en laat aubergineblokjes en de schelpdierensaus. Bestrooi met basilicumblaadjes. Zin in een voorsmaakje? 5 min. uitlekken. Dep droog. Bekijk het filmpje op - Snipper de ui fijn. colruyt.be/lekkerkoken - Hou enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking en Camino del Sur Verdejo scheur de rest in stukjes. D.O. Rueda Bereiding 25 min) Spanje Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) Postel Blond Energie oke Vers 178 1 Verhit 1 eetl olijfoli in een kookpot en stoof de ui op een zacht Vetten 3018 Eniten 18,08 vuur. Voeg de risottorijst toe en bak 2 min. op een hoog vuur tot de Blond abdijbier (waarvan) verzadigde vetzuren 898 Zout 268 korrels glazig zien. Blus met de wijn en 7,5 dl heet water. Verkruimel en 778 er het bouillonblokje over en roer goed. Dek af en laat + 17 min. (daarvan) suikers 658 Ons vakmanschap drink je met verstand. sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 14