Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
pe ITALIAANSE keuken wordt erg gewaardeerd
dankzij de grote verscheidenheid aan heerlijk eenvoudige
gerechten.
A
CE
ww
de
Nr
fi
me
À."
et,
CE.
Li
y
je
Ex
À
2
En Ci
SE
nl
a
5
3
Pa
Se
\
=
u
*
N
1
A
8
ki
x
ed
al
je
ER
»
ot
FF
ar
Sr
>
PS
ra,
x
4
ee
KCC
N
>
#
L
Koken
Gas
NU UC
Risotto al
BEN
met aub
ergine en b
Videorecept
Hoofdgerecht
Ingrediänten (a personen)
sudderen op een zacht vuur tot de bouillon is opgenomen. Kruid met
450 g kant- en klare
80 g geraspte grana padano
peperen zout.
schelpdierensaus (depries)
350 g risottorijst
2 Verhit intussen 3 eetl olfolie in een pan en bak de aubergines
2 aubergines
1 dl droge witte wijn
5 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
20 g vers basilicum
4 eetl. olijfolie
3 Meng de geraspte kaas en de boter onder de risotto.
lui
4 Verwarm de diepgevroren schelpdierensaus 7 min. in een pan.
Ee
1 blokje groentebouillon
1 eetl. boter
peper en zout
5 Voeg het gescheurde basilicum toe aan de risotto.
Voorbere!
g (10 min)
Afwerking
- Snij de ongeschilde aubergines in blokjes van 1/2 cm. Leg ze
Verdeel de risotto over diepe borden en werk af metde
op een propere keukenhanddoek, bestrooi met zout en laat
aubergineblokjes en de schelpdierensaus. Bestrooi met
basilicumblaadjes.
Zin in een voorsmaakje?
5 min. uitlekken. Dep droog.
Bekijk het filmpje op
- Snipper de ui fijn.
colruyt.be/lekkerkoken
- Hou enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking en
Camino del Sur Verdejo
scheur de rest in stukjes.
D.O. Rueda
Bereiding 25 min)
Spanje
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
Postel Blond
Energie oke Vers
178
1 Verhit 1 eetl olijfoli in een kookpot en stoof de ui op een zacht
Vetten
3018 Eniten
18,08
vuur. Voeg de risottorijst toe en bak 2 min. op een hoog vuur tot de
Blond abdijbier
(waarvan) verzadigde vetzuren
898 Zout
268
korrels glazig zien. Blus met de wijn en 7,5 dl heet water. Verkruimel
en
778
er het bouillonblokje over en roer goed. Dek af en laat + 17 min.
(daarvan) suikers
658
Ons vakmanschap drink je met verstand.
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.