Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pe ITALIAANSE keuken wordt erg gewaardeerd

dankzij de grote verscheidenheid aan heerlijk eenvoudige

gerechten.

A

CE

ww

de

Nr

fi

me

À."

et,

CE.

Li

y

je

Ex

À

2

En Ci

SE

nl

a

5

3

Pa

Se

\

=

u

*

N

1

A

8

ki

x

ed

al

je

ER

»

ot

FF

ar

Sr

>

PS

ra,

x

4

ee

KCC

N

>

#

L

Koken

Gas

NU UC

Risotto al

BEN

met aub

ergine en b

Videorecept

Hoofdgerecht

Ingrediänten (a personen)

sudderen op een zacht vuur tot de bouillon is opgenomen. Kruid met

450 g kant- en klare

80 g geraspte grana padano

peperen zout.

schelpdierensaus (depries)

350 g risottorijst

2 Verhit intussen 3 eetl olfolie in een pan en bak de aubergines

2 aubergines

1 dl droge witte wijn

5 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.

20 g vers basilicum

4 eetl. olijfolie

3 Meng de geraspte kaas en de boter onder de risotto.

lui

4 Verwarm de diepgevroren schelpdierensaus 7 min. in een pan.

Ee

1 blokje groentebouillon

1 eetl. boter

peper en zout

5 Voeg het gescheurde basilicum toe aan de risotto.

Voorbere!

g (10 min)

Afwerking

- Snij de ongeschilde aubergines in blokjes van 1/2 cm. Leg ze

Verdeel de risotto over diepe borden en werk af metde

op een propere keukenhanddoek, bestrooi met zout en laat

aubergineblokjes en de schelpdierensaus. Bestrooi met

basilicumblaadjes.

Zin in een voorsmaakje?

5 min. uitlekken. Dep droog.

Bekijk het filmpje op

- Snipper de ui fijn.

colruyt.be/lekkerkoken

- Hou enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking en

Camino del Sur Verdejo

scheur de rest in stukjes.

D.O. Rueda

Bereiding 25 min)

Spanje

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

Postel Blond

Energie oke Vers

178

1 Verhit 1 eetl olijfoli in een kookpot en stoof de ui op een zacht

Vetten

3018 Eniten

18,08

vuur. Voeg de risottorijst toe en bak 2 min. op een hoog vuur tot de

Blond abdijbier

(waarvan) verzadigde vetzuren

898 Zout

268

korrels glazig zien. Blus met de wijn en 7,5 dl heet water. Verkruimel

en

778

er het bouillonblokje over en roer goed. Dek af en laat + 17 min.

(daarvan) suikers

658

Ons vakmanschap drink je met verstand.

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.