Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.

Hier is pagina 10 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 10
‘al = Ki + De eetcultuur in MEXICO is een smeltkroes van smaken, beïnvloed ns door de keuken van de Azteken, de Maya's en de Spanjaarden. rd MR SR Fe u. LA CE À \ 4 2 (5 wi SS. LD à 4 N 17 = MM, A, fx N % 4, + ef 3 D; a Fi \ B pr Le Es he Kk en # N : # d sh te FN LR. 7 je nt en 2 7 KL; dee 3 id | Fe El pn ie atje en Ch majssla: elek pelfrieten zoete aardap Hoofdgerecht Ingrediënten (@ personen) Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit Afwerking 3 halve borstfilets van braadkip (beenhouwerij) de paprika en snij het vruchtvlees in blokjes. Vul de taco's met ijsbergsla, kip en het ' Snij de tomaat in blokjes. 300 g voorgesneden ijsbergsla maïsslaatje. Geef er de guacamole en de 1 gele paprika Snipper de rode uien en de blaadjes koriander zoeteaardappelfrieten bij. 1 tomaat ijn. 10 g verse koriander \ Spoel de maïs onder koud water en laat 600 g zoete aardappelen uitlekken. Jean Loron ‘Les Sablons Rouges’ 2 rode uien AO.P. Régnié Bereiding (35 min) 200 g milde guacamole (versmark) Postel Tripel 8 taco's (Crispy Taco Shells) 1 Verdeel de zoete aardappelen over een Blond abdijbier 330 g mais (bii) bakplaat met bakpapier en besprenkel met 3 eetl. 4 eetl. olijfolie olijfolie, peper en zout. Meng goed en zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Roer halverwege nog 1 koffiel. kippenkruiden peper en zout eens goed door elkaar. 2 Meng intussen de maïs met de paprika, de Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Voorbere! 8 (5 min) tomaat, de rode uien en de koriander. Kruid met Energie él9kal Vezeis. 958 - Verwarm de oven voor op 200 °C. peper en zout. Vetten 2698 Eten 3508 5 Verhit 1 eet. olijfolie in een pan en bak de (waanan) verzadigde vetzuren 598 Zou 118 - Schil de zoete aardappelen en snij in frieten alen 68 van 1,5 cm dik. Kippenblokjes 5 min. goudbruin aan alle kanten. (waanan) sukers 1868 -_ Snij de kipfilets in blokjes en bestrooi met de Kippenkruiden. Ons vakmanschap drink je met verstand. sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 10