Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

‘al

=

Ki

+

De eetcultuur in MEXICO is een smeltkroes van smaken, beïnvloed

ns

door de keuken van de Azteken, de Maya's en de Spanjaarden.

rd

MR

SR

Fe

u.

LA

CE

À

\ 4

2

(5

wi

SS. LD à 4

N

17

=

MM,

A,

fx

N

%

4,

+

ef

3

D;

a

Fi

\

B

pr

Le

Es

he

Kk

en

#

N

:

#

d

sh

te

FN

LR.

7

je

nt

en

2

7

KL;

dee

3

id

|

Fe

El

pn

ie

atje en

Ch majssla:

elek

pelfrieten

zoete aardap

Hoofdgerecht

Ingrediënten (@ personen)

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit

Afwerking

3 halve borstfilets van braadkip (beenhouwerij)

de paprika en snij het vruchtvlees in blokjes.

Vul de taco's met ijsbergsla, kip en het

'

Snij de tomaat in blokjes.

300 g voorgesneden ijsbergsla

maïsslaatje. Geef er de guacamole en de

1 gele paprika

Snipper de rode uien en de blaadjes koriander

zoeteaardappelfrieten bij.

1 tomaat

ijn.

10 g verse koriander

\

Spoel de maïs onder koud water en laat

600 g zoete aardappelen

uitlekken.

Jean Loron ‘Les Sablons Rouges’

2 rode uien

AO.P. Régnié

Bereiding (35 min)

200 g milde guacamole (versmark)

Postel Tripel

8 taco's (Crispy Taco Shells)

1 Verdeel de zoete aardappelen over een

Blond abdijbier

330 g mais (bii)

bakplaat met bakpapier en besprenkel met 3 eetl.

4 eetl. olijfolie

olijfolie, peper en zout. Meng goed en zet 30 min.

in de voorverwarmde oven. Roer halverwege nog

1 koffiel. kippenkruiden

peper en zout

eens goed door elkaar.

2 Meng intussen de maïs met de paprika, de

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Voorbere!

8 (5 min)

tomaat, de rode uien en de koriander. Kruid met

Energie él9kal Vezeis. 958

- Verwarm de oven voor op 200 °C.

peper en zout.

Vetten

2698 Eten 3508

5 Verhit 1 eet. olijfolie in een pan en bak de

(waanan) verzadigde vetzuren

598 Zou

118

- Schil de zoete aardappelen en snij in frieten

alen

68

van 1,5 cm dik.

Kippenblokjes 5 min. goudbruin aan alle kanten.

(waanan) sukers

1868

-_ Snij de kipfilets in blokjes en bestrooi met de

Kippenkruiden.

Ons vakmanschap drink je met verstand.

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.