Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
‘al
=
Ki
+
De eetcultuur in MEXICO is een smeltkroes van smaken, beïnvloed
ns
door de keuken van de Azteken, de Maya's en de Spanjaarden.
rd
MR
SR
Fe
u.
LA
CE
À
\ 4
2
(5
wi
SS. LD à 4
N
17
=
MM,
A,
fx
N
%
4,
+
ef
3
D;
a
Fi
\
B
pr
Le
Es
he
Kk
en
#
N
:
#
d
sh
te
FN
LR.
7
je
nt
en
2
7
KL;
dee
3
id
|
Fe
El
pn
ie
atje en
Ch majssla:
elek
pelfrieten
zoete aardap
Hoofdgerecht
Ingrediënten (@ personen)
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit
Afwerking
3 halve borstfilets van braadkip (beenhouwerij)
de paprika en snij het vruchtvlees in blokjes.
Vul de taco's met ijsbergsla, kip en het
'
Snij de tomaat in blokjes.
300 g voorgesneden ijsbergsla
maïsslaatje. Geef er de guacamole en de
1 gele paprika
Snipper de rode uien en de blaadjes koriander
zoeteaardappelfrieten bij.
1 tomaat
ijn.
10 g verse koriander
\
Spoel de maïs onder koud water en laat
600 g zoete aardappelen
uitlekken.
Jean Loron ‘Les Sablons Rouges’
2 rode uien
AO.P. Régnié
Bereiding (35 min)
200 g milde guacamole (versmark)
Postel Tripel
8 taco's (Crispy Taco Shells)
1 Verdeel de zoete aardappelen over een
Blond abdijbier
330 g mais (bii)
bakplaat met bakpapier en besprenkel met 3 eetl.
4 eetl. olijfolie
olijfolie, peper en zout. Meng goed en zet 30 min.
in de voorverwarmde oven. Roer halverwege nog
1 koffiel. kippenkruiden
peper en zout
eens goed door elkaar.
2 Meng intussen de maïs met de paprika, de
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Voorbere!
8 (5 min)
tomaat, de rode uien en de koriander. Kruid met
Energie él9kal Vezeis. 958
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
peper en zout.
Vetten
2698 Eten 3508
5 Verhit 1 eet. olijfolie in een pan en bak de
(waanan) verzadigde vetzuren
598 Zou
118
- Schil de zoete aardappelen en snij in frieten
alen
68
van 1,5 cm dik.
Kippenblokjes 5 min. goudbruin aan alle kanten.
(waanan) sukers
1868
-_ Snij de kipfilets in blokjes en bestrooi met de
Kippenkruiden.
Ons vakmanschap drink je met verstand.
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.