Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

°

a ®



dr

Lr

>>

A

«2

er



Ar

Vs

Fr

à

„4

|

ve

er

wer

a

id

F:

z

ur

ù

Ar

ut

En

Mis

zi

1#

=

*

ws

\?

.

3

e

KR u

se

an

\

|

5:

Be

ie

ne

8

N

7

fa

13

Ee

"3

18

A

Dr

“ar

6

at



AN

NE

pet

Fi

2

Su

ni

=

3

Gel

Er,

=

fh,

si

5

5

En

A

a 3

3

We

zi

Erg

LE

„I

5

el

u.

4

a

à

RES

Fr

EA

L>

À

*

=

Je’

5

:

vn

ef

*

À

ès

A

<

Al

op

N

etm END

d …

e salade M

9

+

(EL

\=

gehakt

AS LE

n tzatzikl

ROUES

(@ personen)

\

Snipper de munt en de koriander fijn. Meng

600 g gehakt varken +

150 g manouri

onder het gehakt, samen met de helft van de

Serveer de Griekse salade met de gehaktspiesjes,

(Griekse haas)

oregano en de tijm. Vorm er 8 worstjes van en

kalf (beenhouwer)

Griekse pasta, gebakken citroen en tzatziki.

2 trostomaten

50 g Griekse kalamon-

'

steek op een prikkertje.

Bestrooi met de rest van de oregano en de tijm.

1 komkommer

olijven met basilicum

Snij de manouri in blokjes.

1 citroen

Gersmarti)

1/2 plantje munt

250 g Griekse pasta

(20 min)

Hardy's ‘Stamp of Australia’ Cabernet-Merlot

(sori)

Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten

Australië

10 g verse koriander

4 eetl. olijfolie

Floreffe Dubbel

2 rode uien

1 koffel. oregano

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

1 teentje knoflook

gedroogd)

Meng intussen de geraspte komkommer en

Bruin abdijbier

250 g Griekse yoghurt

1 koffiel. tijm (gedroogd)

1 eetl olifolie onder de yoghurt. Pers er het

peper en zout

Knoflook boven en kruid met peper en zout. Meng

goed,

(5 min)

Maak de Griekse salade en meng de tomaten,

- Snij de rode uien in ringen.

de stukjes komkommer, de rode uien en de olijven

- Snij de tomaten en de citroen in partjes.

onder elkaar. Breng op smaak met 2 eetl olijfolie,

- Rasp de helft van de ongeschilde komkommer

peper en zout. Voeg de blokjes manouri toe.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Verhit 1 eetl. olifolie in een grllpan en bak de

Energie 951 kcal

Vezels

36

boven een propere keukenhanddoek en druk

Vetten

wg

Einen

Hg

er zo veel mogelijk vocht uit Snij de andere

gehaktspiesjes 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid

(daarvan) verzadigde vetzuren 283 8

Zout

248

helft in de lengte in 4 en dan in stukjes.

met peper en zout. Laat de partjes citroen kort

Koofhyden

BAE

goudbruin bakken in dezelfde pan.

(waarvan) sulers

1028

‘Ons vakmanschap drink je met verstand.

Geldig van 12/8 t.e.m. 25/8/2020.

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.