Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
°
a ®
—
dr
Lr
>>
A
«2
er
€
Ar
Vs
Fr
à
„4
|
ve
er
wer
a
id
F:
z
ur
ù
Ar
ut
En
Mis
zi
1#
=
*
ws
\?
.
3
e
KR u
se
an
\
|
5:
Be
ie
ne
8
N
7
fa
13
Ee
"3
18
A
Dr
“ar
6
at
—
AN
NE
pet
Fi
2
Su
ni
=
3
Gel
Er,
=
fh,
si
5
5
En
A
a 3
3
We
zi
Erg
LE
„I
5
el
u.
4
a
à
RES
Fr
EA
L>
À
*
=
Je’
5
:
vn
ef
*
À
ès
A
<
Al
op
N
etm END
d …
e salade M
9
+
(EL
\=
gehakt
AS LE
n tzatzikl
ROUES
(@ personen)
\
Snipper de munt en de koriander fijn. Meng
600 g gehakt varken +
150 g manouri
onder het gehakt, samen met de helft van de
Serveer de Griekse salade met de gehaktspiesjes,
(Griekse haas)
oregano en de tijm. Vorm er 8 worstjes van en
kalf (beenhouwer)
Griekse pasta, gebakken citroen en tzatziki.
2 trostomaten
50 g Griekse kalamon-
'
steek op een prikkertje.
Bestrooi met de rest van de oregano en de tijm.
1 komkommer
olijven met basilicum
Snij de manouri in blokjes.
1 citroen
Gersmarti)
1/2 plantje munt
250 g Griekse pasta
(20 min)
Hardy's ‘Stamp of Australia’ Cabernet-Merlot
(sori)
Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten
Australië
10 g verse koriander
4 eetl. olijfolie
Floreffe Dubbel
2 rode uien
1 koffel. oregano
water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
1 teentje knoflook
gedroogd)
Meng intussen de geraspte komkommer en
Bruin abdijbier
250 g Griekse yoghurt
1 koffiel. tijm (gedroogd)
1 eetl olifolie onder de yoghurt. Pers er het
peper en zout
Knoflook boven en kruid met peper en zout. Meng
goed,
(5 min)
Maak de Griekse salade en meng de tomaten,
- Snij de rode uien in ringen.
de stukjes komkommer, de rode uien en de olijven
- Snij de tomaten en de citroen in partjes.
onder elkaar. Breng op smaak met 2 eetl olijfolie,
- Rasp de helft van de ongeschilde komkommer
peper en zout. Voeg de blokjes manouri toe.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Verhit 1 eetl. olifolie in een grllpan en bak de
Energie 951 kcal
Vezels
36
boven een propere keukenhanddoek en druk
Vetten
wg
Einen
Hg
er zo veel mogelijk vocht uit Snij de andere
gehaktspiesjes 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid
(daarvan) verzadigde vetzuren 283 8
Zout
248
helft in de lengte in 4 en dan in stukjes.
met peper en zout. Laat de partjes citroen kort
Koofhyden
BAE
goudbruin bakken in dezelfde pan.
(waarvan) sulers
1028
‘Ons vakmanschap drink je met verstand.
Geldig van 12/8 t.e.m. 25/8/2020.
sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.