Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.

Hier is pagina 12 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 12
° a ® — dr Lr >> A «2 er € Ar Vs Fr à „4 | ve er wer a id F: z ur ù Ar ut En Mis zi 1# = * ws \? . 3 e KR u se an \ | 5: Be ie ne 8 N 7 fa 13 Ee "3 18 A Dr “ar 6 at — AN NE pet Fi 2 Su ni = 3 Gel Er, = fh, si 5 5 En A a 3 3 We zi Erg LE „I 5 el u. 4 a à RES Fr EA L> À * = Je’ 5 : vn ef * À ès A < Al op N etm END d … e salade M 9 + (EL \= gehakt AS LE n tzatzikl ROUES (@ personen) \ Snipper de munt en de koriander fijn. Meng 600 g gehakt varken + 150 g manouri onder het gehakt, samen met de helft van de Serveer de Griekse salade met de gehaktspiesjes, (Griekse haas) oregano en de tijm. Vorm er 8 worstjes van en kalf (beenhouwer) Griekse pasta, gebakken citroen en tzatziki. 2 trostomaten 50 g Griekse kalamon- ' steek op een prikkertje. Bestrooi met de rest van de oregano en de tijm. 1 komkommer olijven met basilicum Snij de manouri in blokjes. 1 citroen Gersmarti) 1/2 plantje munt 250 g Griekse pasta (20 min) Hardy's ‘Stamp of Australia’ Cabernet-Merlot (sori) Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten Australië 10 g verse koriander 4 eetl. olijfolie Floreffe Dubbel 2 rode uien 1 koffel. oregano water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 1 teentje knoflook gedroogd) Meng intussen de geraspte komkommer en Bruin abdijbier 250 g Griekse yoghurt 1 koffiel. tijm (gedroogd) 1 eetl olifolie onder de yoghurt. Pers er het peper en zout Knoflook boven en kruid met peper en zout. Meng goed, (5 min) Maak de Griekse salade en meng de tomaten, - Snij de rode uien in ringen. de stukjes komkommer, de rode uien en de olijven - Snij de tomaten en de citroen in partjes. onder elkaar. Breng op smaak met 2 eetl olijfolie, - Rasp de helft van de ongeschilde komkommer peper en zout. Voeg de blokjes manouri toe. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Verhit 1 eetl. olifolie in een grllpan en bak de Energie 951 kcal Vezels 36 boven een propere keukenhanddoek en druk Vetten wg Einen Hg er zo veel mogelijk vocht uit Snij de andere gehaktspiesjes 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid (daarvan) verzadigde vetzuren 283 8 Zout 248 helft in de lengte in 4 en dan in stukjes. met peper en zout. Laat de partjes citroen kort Koofhyden BAE goudbruin bakken in dezelfde pan. (waarvan) sulers 1028 ‘Ons vakmanschap drink je met verstand. Geldig van 12/8 t.e.m. 25/8/2020. sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 12