Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ne

100 % plantaardige en

A

eiwitrijke producten.

Dankzij de verfijning en het delicate

evenwicht tussen de verschillende

smaken wordt de THAISE keuken

£ var

internationaal steeds populairder.

r

Pen

En

Hr

v

Vegan oosterse schijf

Vegetarische kaasschnitzel

2008

1508

Bec exo

3 eer)

N

Vivera

volledig assortiment

30%

Versmarkt

2 verpakkingen

-

u Lei

\

123

ex

ie

an

+

+

Boni Selection

Pr.

ey

wokgroentemix

N

1kg

(;

px

Gele wortel broccoli, waterkastanje,

rode paprika, prinsessenbonen,

$

uikererwten en zwarte champignons.

ie

7

ii

u

Les

ed

Se

4

TH

Kokosmelk

Padtha paste

k

165 ml

100 ml

WA 4

FE

FAR

1,79:

2,05:

(08571) À

(20,50 €/1)

nat.

AXE

Thai Heritage

Ingrediënten (4 personen)

2 Verhit intussen de arachideolie in een pan en bak

kokosmelk 165 ml, Padthai paste 100 ml,

4 vegan oosterse schijven (versmarkt)

de oosterse schijven + 3 min. aan elke kant. Kruid

Thaise vissaus of oestersaus 200 ml of Rice

800 g wokgroentemix (diepvries)

met peper en zout. Snij de schijven in reepjes.

Sticks rijstnoedels

1 bosje lente-uitjes

3 Kook de sobanoedels gaar in lichtgezouten

1 stengel citroengras

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng

400g

-25 Y*

onder de groenten.

270 g sobanoedels

vanaf 2 producten

2 eetl. geroosterde en gezouten pinda's

Afwerking

1 koffiel. suiker

165 ml kokosmelk (blik)

Verdeel de noedels over diepe borden of

2 eetl. sesamolie

kommetjes. Werk af met reepjes oosterse schijf,

2 eetl. arachideolie

het groen van de lente-uitjes en de pindanoten.

1 eetl. sojasaus

1 eetl. Thaise vissaus

Les Trois Colonnes rosé

peper en zout

A.O.P. Bordeaux

Sojssaus

Woksaus

Voorbereiding (5 min)

Hopus

Sterk blond bier

4,15:

fe

4,85

— Snipper de lente-uitjes fijn. Hou het groen en

(19.40 €/1)

het wit apart.

(660 €/1) Fa

-_Kneus het citroengras.

Berei

ing (20 min)

1 Verhit de sesamolie in een wok en roerbak

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Kikkoman

Energie 808 kcal

Veres

125

het wit van de lente-uitjes, het citroengras en de

Veten

2058

Eviter

5138

sojasaus of woksaus

diepgevroren wokgroenten + 10 min. Voeg de

(waanan) verzadigde vetzuren 908

Zout

458

250 ml

vissaus, de sojasaus, de suiker en de kokosmelk toe.

alen

ET

Laat nog 2 min. garen. Verwijder het citroengras.

(waanan) sukers,

2168

20 % [1-25 %°

op 1 fles

vanaf 2 flessen

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.