Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Colruyt Folder 12.08.2020

Hier is pagina 4 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 4

Ne 100 % plantaardige en A eiwitrijke producten. Dankzij de verfijning en het delicate evenwicht tussen de verschillende smaken wordt de THAISE keuken £ var internationaal steeds populairder. r Pen En Hr v Vegan oosterse schijf Vegetarische kaasschnitzel 2008 1508 Bec exo 3 eer) N Vivera volledig assortiment 30% Versmarkt 2 verpakkingen - u Lei \ 123 ex ie an + + Boni Selection Pr. ey wokgroentemix N 1kg (; px Gele wortel broccoli, waterkastanje, rode paprika, prinsessenbonen, $ uikererwten en zwarte champignons. ie 7 ii u Les ed Se 4 TH Kokosmelk Padtha paste k 165 ml 100 ml WA 4 FE FAR 1,79: 2,05: (08571) À (20,50 €/1) nat. AXE Thai Heritage Ingrediënten (4 personen) 2 Verhit intussen de arachideolie in een pan en bak kokosmelk 165 ml, Padthai paste 100 ml, 4 vegan oosterse schijven (versmarkt) de oosterse schijven + 3 min. aan elke kant. Kruid Thaise vissaus of oestersaus 200 ml of Rice 800 g wokgroentemix (diepvries) met peper en zout. Snij de schijven in reepjes. Sticks rijstnoedels 1 bosje lente-uitjes 3 Kook de sobanoedels gaar in lichtgezouten 1 stengel citroengras water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng 400g -25 Y* onder de groenten. 270 g sobanoedels vanaf 2 producten 2 eetl. geroosterde en gezouten pinda's Afwerking 1 koffiel. suiker 165 ml kokosmelk (blik) Verdeel de noedels over diepe borden of 2 eetl. sesamolie kommetjes. Werk af met reepjes oosterse schijf, 2 eetl. arachideolie het groen van de lente-uitjes en de pindanoten. 1 eetl. sojasaus 1 eetl. Thaise vissaus Les Trois Colonnes rosé peper en zout A.O.P. Bordeaux Sojssaus Woksaus Voorbereiding (5 min) Hopus Sterk blond bier 4,15: fe 4,85 — Snipper de lente-uitjes fijn. Hou het groen en (19.40 €/1) het wit apart. (660 €/1) Fa -_Kneus het citroengras. Berei ing (20 min) 1 Verhit de sesamolie in een wok en roerbak Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Kikkoman Energie 808 kcal Veres 125 het wit van de lente-uitjes, het citroengras en de Veten 2058 Eviter 5138 sojasaus of woksaus diepgevroren wokgroenten + 10 min. Voeg de (waanan) verzadigde vetzuren 908 Zout 458 250 ml vissaus, de sojasaus, de suiker en de kokosmelk toe. alen ET Laat nog 2 min. garen. Verwijder het citroengras. (waanan) sukers, 2168 20 % [1-25 %° op 1 fles vanaf 2 flessen sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 4