Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
. j
N
Lekker
__
Koken y
eo
MT CSS
Fe
x
|
Sd
nd
|
“4
Fr.
N
A,
À
&
dr
PL
PET
|
PT dE
4
fe
Er
a
ag
er
#
ei:
À
#
à
»
wer
I,
Fe
u
dE
je
;
5
EE
5
Lee Dee
ri
À
fr
m met boonties
Gebakken zal
f
#
pinaziesaus
Cr
RB
NEK ens
/
A
LL
GOUT
Ingrediönten (4 personen)
3 Verhit 1 eetl.olifolie in dezelfde kookpot en
4 Atlantische zalmfilets (versmarkt)
bak de ui 1 min. Voeg de prinsessenbonen en de
Zin in
3
voorsmaakje?
Bekijk het filmpje op
200 g envten depies)
diepgevroren erwten toe en kruid met peper en
colruyt.be/lekkerkoken
100 g bladspinazie (diepvries)
zout. Laat 2 min. stoven.
600 g prinsessenbonen
4 Verhit intussen de room in een steelpannetje
en meng er de diepgevroren bladspinazie onder.
1 plantje dille
Lui
Mix tot een gladde saus en kruid met peper en
1 kg bloemige aardappelen
zout.
1 dl room
5 Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de
E-
2 eetl. boter
zalmfilets + 3 min. aan elke kant goudbruin. Kruid
2 eetl olijfolie
met peper en zout.
À
zwarte peper (malen)
zout
Afwerking
Serveer de zalmfilets met de prinsessenbonen,
-
Voorbereiding (10min)
de erwten, en de dillepuree. Lepel er de
i
Snipper de ui fin.
spinaziesaus over.
ke
‘
Snipper de dille fin.
7
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
Réserve des Lauriers
;
Verwijder de uiteinden van de
A.O.P. Saint-Mont
En
prinsessenbonen.
LeFort Tripel
Boni Selection
Sterk blond bier
Bio Atlantische zalmfilet
Bereiding (30 min)
1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten
+1808
water. Giet af en prak fijn met een pureestamper.
Graatarm, met vel. Herkomst: Noorwegen.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)
Meng er 1 eetl. boter, 1 ee. oljfolie en de dille
Energie 26 kal
Veres 1318
Versmarkt
onder. Kruid met peper en zout.
Vetten
4158
Eisen
4088
2 Kook intussen de prinsessenbonen 7 min. in
(waarvan) verzadigde verzuren 2218
Du
038
lichtgezouten water. Giet af.
Koohydraten
5298
(van) sukers
398
29,95 «4;
sk Met 2 xTRA !
BI ---+--