Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.



Colruyt Folder 22.09.2021

Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 10

. j N Lekker __ Koken y eo MT CSS Fe x | Sd nd | “4 Fr. N A, À & dr PL PET | PT dE 4 fe Er a ag er # ei: À # à » wer I, Fe u dE je ; 5 EE 5 Lee Dee ri À fr m met boonties Gebakken zal f # pinaziesaus Cr RB NEK ens / A LL GOUT Ingrediönten (4 personen) 3 Verhit 1 eetl.olifolie in dezelfde kookpot en 4 Atlantische zalmfilets (versmarkt) bak de ui 1 min. Voeg de prinsessenbonen en de Zin in 3 voorsmaakje? Bekijk het filmpje op 200 g envten depies) diepgevroren erwten toe en kruid met peper en colruyt.be/lekkerkoken 100 g bladspinazie (diepvries) zout. Laat 2 min. stoven. 600 g prinsessenbonen 4 Verhit intussen de room in een steelpannetje en meng er de diepgevroren bladspinazie onder. 1 plantje dille Lui Mix tot een gladde saus en kruid met peper en 1 kg bloemige aardappelen zout. 1 dl room 5 Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de E- 2 eetl. boter zalmfilets + 3 min. aan elke kant goudbruin. Kruid 2 eetl olijfolie met peper en zout. À zwarte peper (malen) zout Afwerking Serveer de zalmfilets met de prinsessenbonen, - Voorbereiding (10min) de erwten, en de dillepuree. Lepel er de i Snipper de ui fin. spinaziesaus over. ke ‘ Snipper de dille fin. 7 Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Réserve des Lauriers ; Verwijder de uiteinden van de A.O.P. Saint-Mont En prinsessenbonen. LeFort Tripel Boni Selection Sterk blond bier Bio Atlantische zalmfilet Bereiding (30 min) 1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten +1808 water. Giet af en prak fijn met een pureestamper. Graatarm, met vel. Herkomst: Noorwegen. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst) Meng er 1 eetl. boter, 1 ee. oljfolie en de dille Energie 26 kal Veres 1318 Versmarkt onder. Kruid met peper en zout. Vetten 4158 Eisen 4088 2 Kook intussen de prinsessenbonen 7 min. in (waarvan) verzadigde verzuren 2218 Du 038 lichtgezouten water. Giet af. Koohydraten 5298 (van) sukers 398 29,95 «4; sk Met 2 xTRA ! BI ---+--

Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 10