Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

. j

N

Lekker

__

Koken y

eo

MT CSS

Fe

x

|

Sd

nd

|

“4

Fr.

N

A,

À

&

dr

PL

PET

|

PT dE

4

fe

Er

a

ag

er

#

ei:

À

#

à

»

wer

I,

Fe

u

dE

je

;

5

EE

5

Lee Dee

ri

À

fr

m met boonties

Gebakken zal

f

#

pinaziesaus

Cr

RB

NEK ens

/

A

LL

GOUT

Ingrediönten (4 personen)

3 Verhit 1 eetl.olifolie in dezelfde kookpot en

4 Atlantische zalmfilets (versmarkt)

bak de ui 1 min. Voeg de prinsessenbonen en de

Zin in

3

voorsmaakje?

Bekijk het filmpje op

200 g envten depies)

diepgevroren erwten toe en kruid met peper en

colruyt.be/lekkerkoken

100 g bladspinazie (diepvries)

zout. Laat 2 min. stoven.

600 g prinsessenbonen

4 Verhit intussen de room in een steelpannetje

en meng er de diepgevroren bladspinazie onder.

1 plantje dille

Lui

Mix tot een gladde saus en kruid met peper en

1 kg bloemige aardappelen

zout.

1 dl room

5 Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de

E-

2 eetl. boter

zalmfilets + 3 min. aan elke kant goudbruin. Kruid

2 eetl olijfolie

met peper en zout.

À

zwarte peper (malen)

zout

Afwerking

Serveer de zalmfilets met de prinsessenbonen,

-

Voorbereiding (10min)

de erwten, en de dillepuree. Lepel er de

i

Snipper de ui fin.

spinaziesaus over.

ke



Snipper de dille fin.

7

Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.

Réserve des Lauriers

;

Verwijder de uiteinden van de

A.O.P. Saint-Mont

En

prinsessenbonen.

LeFort Tripel

Boni Selection

Sterk blond bier

Bio Atlantische zalmfilet

Bereiding (30 min)

1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten

+1808

water. Giet af en prak fijn met een pureestamper.

Graatarm, met vel. Herkomst: Noorwegen.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)

Meng er 1 eetl. boter, 1 ee. oljfolie en de dille

Energie 26 kal

Veres 1318

Versmarkt

onder. Kruid met peper en zout.

Vetten

4158

Eisen

4088

2 Kook intussen de prinsessenbonen 7 min. in

(waarvan) verzadigde verzuren 2218

Du

038

lichtgezouten water. Giet af.

Koohydraten

5298

(van) sukers

398

29,95 «4;

sk Met 2 xTRA !

BI ---+--