AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
pr
GAS
ej
À
Ô
Dit heb je nodig:
“ r
Verder:
Voor het deeg:
500 g Aveve All-in olijven
bakplaat + bakpapier
4 g Bruggeman droge gist
Italiaanse kruiden
275 ml water
grof zout
ns
25 mt olijfolie
Fe!
Voor de vulling:
2 rode uien
A
En
olijfolie
balsamico
bele
STARS
honing
50 g gedroogde tomaten
1 bolletje mozzarella
100 g parmezaan, geraspt
Se
blaadjes verse basilicum
2
ende
Zo ga je te werk:
STAP 5
1. Kneed het deeg
5, Vul het deeg
Voeg de ingrediënten voor het deeg
Verdeel de uien, het tomaten-
samen. Kneed 10 minuten met een
kaasmengsel en de basilicum over
keukenrobot of broodbakmachine.
het deeg. Vouw de plak op in drieën.
T4
Of kneed 15 minuten met de hand.
Vouw de uiteinden onder de plak. Leg
het deeg zo op een met bakpapier
2. Laat rijzen
beklede bakplaat.
Bedek het deeg met huishoudfolie
en laat het 40 minuten rijzen op
6. Vorm kuiltjes
STAP 5
kamertemperatuur.
Bestrijk het deeg met olijfolie en
druk er kuiltjes in met de vingers.
3. Maak de vulling
Bestrooi met Italiaanse kruiden en
Snijd de rode uien in halve ringen.
grof zeezout.
Fruit ze 10 minuten in een pan met
ee
een scheutje olijfolie. Voeg een
7. Laat rijzen
scheutje balsamico en een theelepel
Dek het deeg af en laat 30 minuten
honing toe, Laat 10 minuten verder
rijzen op kamertemperatuur.
sudderen om de uien te laten
Verwarm de oven voor op 200 °C.
STAP 6
karamelliseren. Snijd de tomaten
en de mozzarella in stukjes. Meng
8. Bak de focaccia
ze met de parmezaan. Scheur de
Bak de gevulde focaccia 20 minuten
op 200 °C.
basilicumblaadjes in stukjes.
4. Rol het deeg uit
Bestuif het werkblad met bloem. Rol
het deeg uit tot een rechthoek van
3 à 4 mm dik.
En