AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 9 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 9
pr GAS ej À Ô Dit heb je nodig: “ r Verder: Voor het deeg: 500 g Aveve All-in olijven bakplaat + bakpapier 4 g Bruggeman droge gist Italiaanse kruiden 275 ml water grof zout ns 25 mt olijfolie Fe! Voor de vulling: 2 rode uien A En olijfolie balsamico bele STARS honing 50 g gedroogde tomaten 1 bolletje mozzarella 100 g parmezaan, geraspt Se blaadjes verse basilicum 2 ende Zo ga je te werk: STAP 5 1. Kneed het deeg 5, Vul het deeg Voeg de ingrediënten voor het deeg Verdeel de uien, het tomaten- samen. Kneed 10 minuten met een kaasmengsel en de basilicum over keukenrobot of broodbakmachine. het deeg. Vouw de plak op in drieën. T4 Of kneed 15 minuten met de hand. Vouw de uiteinden onder de plak. Leg het deeg zo op een met bakpapier 2. Laat rijzen beklede bakplaat. Bedek het deeg met huishoudfolie en laat het 40 minuten rijzen op 6. Vorm kuiltjes STAP 5 kamertemperatuur. Bestrijk het deeg met olijfolie en druk er kuiltjes in met de vingers. 3. Maak de vulling Bestrooi met Italiaanse kruiden en Snijd de rode uien in halve ringen. grof zeezout. Fruit ze 10 minuten in een pan met ee een scheutje olijfolie. Voeg een 7. Laat rijzen scheutje balsamico en een theelepel Dek het deeg af en laat 30 minuten honing toe, Laat 10 minuten verder rijzen op kamertemperatuur. sudderen om de uien te laten Verwarm de oven voor op 200 °C. STAP 6 karamelliseren. Snijd de tomaten en de mozzarella in stukjes. Meng 8. Bak de focaccia ze met de parmezaan. Scheur de Bak de gevulde focaccia 20 minuten op 200 °C. basilicumblaadjes in stukjes. 4. Rol het deeg uit Bestuif het werkblad met bloem. Rol het deeg uit tot een rechthoek van 3 à 4 mm dik. En
AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 9