AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pr

GAS

ej

À

Ô

Dit heb je nodig:

“ r

Verder:

Voor het deeg:

500 g Aveve All-in olijven

bakplaat + bakpapier

4 g Bruggeman droge gist

Italiaanse kruiden

275 ml water

grof zout

ns

25 mt olijfolie

Fe!

Voor de vulling:

2 rode uien

A

En

olijfolie

balsamico

bele

STARS

honing

50 g gedroogde tomaten

1 bolletje mozzarella

100 g parmezaan, geraspt

Se

blaadjes verse basilicum

2

ende

Zo ga je te werk:

STAP 5

1. Kneed het deeg

5, Vul het deeg

Voeg de ingrediënten voor het deeg

Verdeel de uien, het tomaten-

samen. Kneed 10 minuten met een

kaasmengsel en de basilicum over

keukenrobot of broodbakmachine.

het deeg. Vouw de plak op in drieën.

T4

Of kneed 15 minuten met de hand.

Vouw de uiteinden onder de plak. Leg

het deeg zo op een met bakpapier

2. Laat rijzen

beklede bakplaat.

Bedek het deeg met huishoudfolie

en laat het 40 minuten rijzen op

6. Vorm kuiltjes

STAP 5

kamertemperatuur.

Bestrijk het deeg met olijfolie en

druk er kuiltjes in met de vingers.

3. Maak de vulling

Bestrooi met Italiaanse kruiden en

Snijd de rode uien in halve ringen.

grof zeezout.

Fruit ze 10 minuten in een pan met

ee

een scheutje olijfolie. Voeg een

7. Laat rijzen

scheutje balsamico en een theelepel

Dek het deeg af en laat 30 minuten

honing toe, Laat 10 minuten verder

rijzen op kamertemperatuur.

sudderen om de uien te laten

Verwarm de oven voor op 200 °C.

STAP 6

karamelliseren. Snijd de tomaten

en de mozzarella in stukjes. Meng

8. Bak de focaccia

ze met de parmezaan. Scheur de

Bak de gevulde focaccia 20 minuten

op 200 °C.

basilicumblaadjes in stukjes.

4. Rol het deeg uit

Bestuif het werkblad met bloem. Rol

het deeg uit tot een rechthoek van

3 à 4 mm dik.

En