AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5
Je
md
5
>
ae
7
a
=
pe
>»
4
2
À
A
Bis
\ 2
3
c
4
int
! SA
ri
5
a
7
pe, PF
é,
1%
nf
En
»
“és
y
gr
Q
ce
2
y
es.
Baklesrecept
ÿ
ed
ept
et
7
/
%
Ze Uk
>
ul
1
fi
2
=
7
wi
°]
vert
en,
À
Lan
| 5
Dit heb je nodig:
Verder:
bakplaat + bakpapier
Voor het deeg:
3 eetlepels Griekse yoghurt
250 g Aveve mix voor wit brood van
1 eetlepel olijfolie
boer Thomas
kerstomaatjes, gehalveerd
8 g Bruggeman droge gist
ns
2 eieren
8 g hoeveboter
peper en zout
Fe
4 g zout
Italiaanse kruiden
145 ml water
Parmezaanse kaas
plakjes ham
Zo ga je te werk:
1. Kneed het deeg
5. Vul het deeg
Voeg de ingrediënten voor het deeg
Meng de yoghurt met de olijfolie
samen. Kneed 10 minuten in de
en strijk het mengsel uit op het
keukenrobot of de broodbakmachine
deeg. Leg de halve tomaatjes erop.
STAP 5 me
tot een homogeen deeg.
Breek voorzichtig de eieren boven
het deeg. Kruid met peper, zout en
3
2. Laat rijzen
Italiaanse kruiden
Bedek het deeg met huishoudfolie
NX
en laat 40 minuten rijzen op
6. Laat rijzen
kamertemperatuur.
Laat de plak nog 10 minuten rijzen.
Verwarm de oven voor op 195 °C
3. Rol het deeg uit
Bestuif het werkblad met bloem. Rol
7. Bak het brood
het deeg uit met een deegrol tot een
Bak het plaatbrood 20 minuten op
ovale plak. Bekleed een bakplaat met
195 °C.
bakpapier en leg het deeg erop. Sla
de rand van de plak om naar binnen.
8. Belegen serveer
Werk af met plakjes ham en bestrooi
4, Laat rijzen
met Parmezaanse kaas. Serveer
warm.
et
Dek het deeg af met huishoudfolie en
-_.
laat 10 minuten rijzen
zZ
Ee