AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



AVEVE Folder 30.09.2020

Hier is pagina 5 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5

5 Je md 5 > ae 7 a = pe >» 4 2 À A Bis \ 2 3 c 4 int ! SA ri 5 a 7 pe, PF é, 1% nf En » “és y gr Q ce 2 y es. Baklesrecept ÿ ed ept et 7 / % Ze Uk > ul 1 fi 2 = 7 wi °] vert en, À Lan | 5 Dit heb je nodig: Verder: bakplaat + bakpapier Voor het deeg: 3 eetlepels Griekse yoghurt 250 g Aveve mix voor wit brood van 1 eetlepel olijfolie boer Thomas kerstomaatjes, gehalveerd 8 g Bruggeman droge gist ns 2 eieren 8 g hoeveboter peper en zout Fe 4 g zout Italiaanse kruiden 145 ml water Parmezaanse kaas plakjes ham Zo ga je te werk: 1. Kneed het deeg 5. Vul het deeg Voeg de ingrediënten voor het deeg Meng de yoghurt met de olijfolie samen. Kneed 10 minuten in de en strijk het mengsel uit op het keukenrobot of de broodbakmachine deeg. Leg de halve tomaatjes erop. STAP 5 me tot een homogeen deeg. Breek voorzichtig de eieren boven het deeg. Kruid met peper, zout en 3 2. Laat rijzen Italiaanse kruiden Bedek het deeg met huishoudfolie NX en laat 40 minuten rijzen op 6. Laat rijzen kamertemperatuur. Laat de plak nog 10 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 195 °C 3. Rol het deeg uit Bestuif het werkblad met bloem. Rol 7. Bak het brood het deeg uit met een deegrol tot een Bak het plaatbrood 20 minuten op ovale plak. Bekleed een bakplaat met 195 °C. bakpapier en leg het deeg erop. Sla de rand van de plak om naar binnen. 8. Belegen serveer Werk af met plakjes ham en bestrooi 4, Laat rijzen met Parmezaanse kaas. Serveer warm. et Dek het deeg af met huishoudfolie en -_. laat 10 minuten rijzen zZ Ee

AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5