AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

Je

md

5

>

ae

7

a

=

pe



4

2

À

A

Bis

\ 2

3

c

4

int

! SA

ri

5

a

7

pe, PF

é,

1%

nf

En

»

“és

y

gr

Q

ce

2

y

es.

Baklesrecept

ÿ

ed

ept

et

7

/

%

Ze Uk

>

ul

1

fi

2

=

7

wi

°]

vert

en,

À

Lan

| 5

Dit heb je nodig:

Verder:

bakplaat + bakpapier

Voor het deeg:

3 eetlepels Griekse yoghurt

250 g Aveve mix voor wit brood van

1 eetlepel olijfolie

boer Thomas

kerstomaatjes, gehalveerd

8 g Bruggeman droge gist

ns

2 eieren

8 g hoeveboter

peper en zout

Fe

4 g zout

Italiaanse kruiden

145 ml water

Parmezaanse kaas

plakjes ham

Zo ga je te werk:

1. Kneed het deeg

5. Vul het deeg

Voeg de ingrediënten voor het deeg

Meng de yoghurt met de olijfolie

samen. Kneed 10 minuten in de

en strijk het mengsel uit op het

keukenrobot of de broodbakmachine

deeg. Leg de halve tomaatjes erop.

STAP 5 me

tot een homogeen deeg.

Breek voorzichtig de eieren boven

het deeg. Kruid met peper, zout en

3

2. Laat rijzen

Italiaanse kruiden

Bedek het deeg met huishoudfolie

NX

en laat 40 minuten rijzen op

6. Laat rijzen

kamertemperatuur.

Laat de plak nog 10 minuten rijzen.

Verwarm de oven voor op 195 °C

3. Rol het deeg uit

Bestuif het werkblad met bloem. Rol

7. Bak het brood

het deeg uit met een deegrol tot een

Bak het plaatbrood 20 minuten op

ovale plak. Bekleed een bakplaat met

195 °C.

bakpapier en leg het deeg erop. Sla

de rand van de plak om naar binnen.

8. Belegen serveer

Werk af met plakjes ham en bestrooi

4, Laat rijzen

met Parmezaanse kaas. Serveer

warm.

et

Dek het deeg af met huishoudfolie en

-_.

laat 10 minuten rijzen

zZ

Ee