AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ha
12
4
X
IS
a
ES
PN
Lo
>
%
a
\#
®
,
et
+
nn
\
Ant s
N
EN
>
+
as
Re
ge
son
À
ee
À
Le
à
vet
EN
er
=
Y
ù
C2
2
ER
a
Ce;
a
=
#
Vas
Au
\
VE]
N
ve
a
Ba,
7
Be
=
I
ur
R
xd
Pr
=
7
dt
Dh
|
N
%
N N
ER
in
\
4
a
hi
æ
ar
74
ee”
U
>
Æ
ke
m
+
Eu
r
«
ke
B
CA:
oe
Recep@Webt
Wraps
.-
x,
\
LE
Wr
’
I
et ro
[ d:
En
7 eieren
Ue
Dit heb je nodig:
20 ml melk
\
Voor het deeg:
zout
6
250 g Aveve mix voor matlouh-brood
Marokkaanse groentekruiden
15 mlolie
160 ml water
Verder:
5
sla
Ar 3 EE
Voor het roerei:
tomaat
klontje boter
keukentouw
hante
NL
\
Zo ga je te werk:
1. Maak het deeg
en kruid met zout en Marokkaanse
Meng het water, de olie en de mix
kruiden. Klop het geheel goed los.
in een keukenrobot. Kneed tot een
Verhit boter in een pan en voeg het
homogeen deeg.
mengsel toe. Bak het al roerend.
srae 1
2. Laat rijzen
6. Bak de wraps
Dek het deeg af met huishoudfolie en
Zet een antiaanbakpan op een
laat 35 minuten rijzen.
middelhoog vuur. Rol de bolletjes
uit tot ronde plakjes van ongeveer
3. Verdeel in 5 bolletjes
1,5 mm dik. Bak beide kanten van de
Verdeel het deeg in 5 stukjes van
wraps 2 minuten in de pan, zonder
ongeveer 80 g. Maak er bolletjes van.
boter of olie.
4, Laat rusten
7. Vul de wraps
STAPS_@
Dek de bolletjes af met huishoudfolie
Vul de wraps met roerei, sla en
en laat ze 10 minuten rusten.
tomaat en eventueel een lekker
x
sausje. Vouw ze dubbel en bind er
5. Maak het roerei
een touwtje omheen.
Voeg de eieren en de melk samen
€
R