AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ha

12

4

X

IS

a

ES

PN

Lo

>

%

a

\#

®

,

et

+

nn

\

Ant s

N

EN

>

+

as

Re

ge

son

À

ee

À

Le

à

vet

EN

er

=

Y

ù

C2

2

ER

a

Ce;

a

=

#

Vas

Au

\

VE]

N

ve

a

Ba,

7

Be

=

I

ur

R

xd

Pr

=

7

dt

Dh

|

N

%

N N

ER

in

\

4

a

hi

æ

ar

74

ee”

U

>

Æ

ke

m

+

Eu

r

«

ke

B

CA:

oe

Recep@Webt

Wraps

.-

x,

\

LE

Wr



I

et ro

[ d:

En

7 eieren

Ue

Dit heb je nodig:

20 ml melk

\

Voor het deeg:

zout

6

250 g Aveve mix voor matlouh-brood

Marokkaanse groentekruiden

15 mlolie

160 ml water

Verder:

5

sla

Ar 3 EE

Voor het roerei:

tomaat

klontje boter

keukentouw

hante

NL

\

Zo ga je te werk:

1. Maak het deeg

en kruid met zout en Marokkaanse

Meng het water, de olie en de mix

kruiden. Klop het geheel goed los.

in een keukenrobot. Kneed tot een

Verhit boter in een pan en voeg het

homogeen deeg.

mengsel toe. Bak het al roerend.

srae 1

2. Laat rijzen

6. Bak de wraps

Dek het deeg af met huishoudfolie en

Zet een antiaanbakpan op een

laat 35 minuten rijzen.

middelhoog vuur. Rol de bolletjes

uit tot ronde plakjes van ongeveer

3. Verdeel in 5 bolletjes

1,5 mm dik. Bak beide kanten van de

Verdeel het deeg in 5 stukjes van

wraps 2 minuten in de pan, zonder

ongeveer 80 g. Maak er bolletjes van.

boter of olie.

4, Laat rusten

7. Vul de wraps

STAPS_@

Dek de bolletjes af met huishoudfolie

Vul de wraps met roerei, sla en

en laat ze 10 minuten rusten.

tomaat en eventueel een lekker

x

sausje. Vouw ze dubbel en bind er


5. Maak het roerei

een touwtje omheen.

Voeg de eieren en de melk samen



R