AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



AVEVE Folder 30.09.2020

Hier is pagina 7 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 7

ppm. Sie + Ÿ Æ Be “ Km En ET 7° 4: z ” Me 7. ded, Q a Recept VOR br OQYE LE v D Ge Dd kru [Le podjes metimoz ella Dit heb je nodig: V? N Voor het deeg: Verder: 250 g Aveve All-in vezelwit aha En BAT UL 1 bolletje mozzarella te. en 59 Bruggeman droge gist bakplaat + bakpapier 160 ml water kruidenboter grof zout AP 3 Zo ga je te werk: 1. Kneed het deeg 5. Laat rijzen y Voeg de ingrediënten voor het deeg Dek de bolletjes af met huishoudfolie. samen. Kneed 10 minuten met een Laat ze 25 à 30 minuten rijzen op broodbakmachine of keukenrobot. kamertemperatuur. Of kneed 15 minuten met de hand. Maak er een bolletje van. 6. Bak de broodjes voor Verwarm de oven voor op 190 °C. STAP 4 2. Laat rijzen Bak de broodjes 10 minuten op Bedek het deeg met huishoudfolie 190 °C. en laat het 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. 7. Rooster de broodjes / AN Zet een grillpan op het vuur en I 3. Vorm 8 bolletjes doe er een klontje kruidenboter in. Verdeel het deeg in 8 stukjes van Rooster de broodjes 2 minuten op 50 g. Maak er bolletjes van. elke kant. Haal ze uit de pan en leg op ieder broodje nog een klontje a 4, Vul met mozzarella STAP 4 i kruidenboter. Bestrooi met grof Druk de bolletjes plat. Leg op elk zeezout. plakje een stukje mozzarella. Vouw de plakjes dicht en maak ze weer Tip: rooster de broodjes op de l/ bolvormig. Bedek een bakplaat met barbecue in plaats van in de bakpapier. Leg de bolletjes daarop en grillpan. druk ze een beetje plat. STAP 4

AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 7