AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ppm.
Sie
+ Ÿ
Æ
Be
“
Km
En
ET
7°
4:
z
”
Me
7.
ded,
Q
a
Recept VOR
br
OQYE
LE
v
D
Ge
Dd
kru
[Le
podjes
metimoz
ella
Dit heb je nodig:
V?
N
Voor het deeg:
Verder:
250 g Aveve All-in vezelwit
aha En BAT UL
1 bolletje mozzarella
te.
en
59 Bruggeman droge gist
bakplaat + bakpapier
160 ml water
kruidenboter
grof zout
AP 3
Zo ga je te werk:
1. Kneed het deeg
5. Laat rijzen
y
Voeg de ingrediënten voor het deeg
Dek de bolletjes af met huishoudfolie.
samen. Kneed 10 minuten met een
Laat ze 25 à 30 minuten rijzen op
broodbakmachine of keukenrobot.
kamertemperatuur.
Of kneed 15 minuten met de hand.
Maak er een bolletje van.
6. Bak de broodjes voor
Verwarm de oven voor op 190 °C.
STAP 4
2. Laat rijzen
Bak de broodjes 10 minuten op
Bedek het deeg met huishoudfolie
190 °C.
en laat het 40 minuten rijzen op
kamertemperatuur.
7. Rooster de broodjes
/
AN
Zet een grillpan op het vuur en
I
3. Vorm 8 bolletjes
doe er een klontje kruidenboter in.
Verdeel het deeg in 8 stukjes van
Rooster de broodjes 2 minuten op
50 g. Maak er bolletjes van.
elke kant. Haal ze uit de pan en leg
op ieder broodje nog een klontje
a
4, Vul met mozzarella
STAP 4 i
kruidenboter. Bestrooi met grof
Druk de bolletjes plat. Leg op elk
zeezout.
plakje een stukje mozzarella. Vouw
de plakjes dicht en maak ze weer
Tip: rooster de broodjes op de
l/
bolvormig. Bedek een bakplaat met
barbecue in plaats van in de
bakpapier. Leg de bolletjes daarop en
grillpan.
druk ze een beetje plat.
STAP 4