AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ppm.

Sie

+ Ÿ

Æ

Be



Km

En

ET



4:

z



Me

7.

ded,

Q

a

Recept VOR

br

OQYE

LE

v

D

Ge

Dd

kru

[Le

podjes

metimoz

ella

Dit heb je nodig:

V?

N

Voor het deeg:

Verder:

250 g Aveve All-in vezelwit

aha En BAT UL

1 bolletje mozzarella

te.

en

59 Bruggeman droge gist

bakplaat + bakpapier

160 ml water

kruidenboter

grof zout

AP 3

Zo ga je te werk:

1. Kneed het deeg

5. Laat rijzen

y

Voeg de ingrediënten voor het deeg

Dek de bolletjes af met huishoudfolie.

samen. Kneed 10 minuten met een

Laat ze 25 à 30 minuten rijzen op

broodbakmachine of keukenrobot.

kamertemperatuur.

Of kneed 15 minuten met de hand.

Maak er een bolletje van.

6. Bak de broodjes voor

Verwarm de oven voor op 190 °C.

STAP 4

2. Laat rijzen

Bak de broodjes 10 minuten op

Bedek het deeg met huishoudfolie

190 °C.

en laat het 40 minuten rijzen op

kamertemperatuur.

7. Rooster de broodjes

/

AN

Zet een grillpan op het vuur en

I

3. Vorm 8 bolletjes

doe er een klontje kruidenboter in.

Verdeel het deeg in 8 stukjes van

Rooster de broodjes 2 minuten op

50 g. Maak er bolletjes van.

elke kant. Haal ze uit de pan en leg

op ieder broodje nog een klontje

a

4, Vul met mozzarella

STAP 4 i

kruidenboter. Bestrooi met grof

Druk de bolletjes plat. Leg op elk

zeezout.

plakje een stukje mozzarella. Vouw

de plakjes dicht en maak ze weer

Tip: rooster de broodjes op de

l/

bolvormig. Bedek een bakplaat met

barbecue in plaats van in de

bakpapier. Leg de bolletjes daarop en

grillpan.

druk ze een beetje plat.

STAP 4