AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



AVEVE Folder 30.09.2020

Hier is pagina 11 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 11

© Dit heb je nodig: Verder: STAP 4 Voor het deeg: 500 g Aveve mix voor luxebrood bakplaat + bakpapier 6 g Bruggeman droge gist nn spuitzak Rabeko aardbeienconfituur (of sui- 4 q zout 15 g hoeveboter ennn so pr mt kervrije confituur van Het Landhuys) 250 ml water ik All Nuts amandelschilfers eeen Voor de banketbakkersroom: 100 g Cake ‘n Party mix voor tbakkersr: nn Ts: melk Zo ga je te werk: STAP 5 1. Kneed het deeg 7. Vlecht samen Voeg alle ingrediënten samen. Vlecht beide strengen met de open Kneed 10 minuten met een zijde naar boven. Druk de uiteinden broodbakmachine of keukenrobot. aan elkaar vast. Bekleed een bakplaat Of kneed 15 minuten met de hand. met bakpapier. Leg de vlecht daarop. 2. Laat rijzen 8. Laat rijzen Maak het deeg bolvormig. Bedek het Dek de vlecht af met huishoudfolie. met huishoudfolie en laat 40 minuten Laat 25 à 30 minuten rijzen op STAP 6 rijzen op kamertemperatuur. kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 200 °C. 3. Maak de banketbakkersroom 9, Rooster de amandelschilfers Voeg de mix en de melk samen en klop 2 minuten met een garde. Rooster de amandelschilfers zonder boter of olie op middelhoog vuur in 4, Rol het deeg uit een antiaanbakpan, tot ze verkleuren. Bestuif het werkblad met bloem, Druk het deeg plat. Rol het uit tot een 10. Bak het brood rechthoek van ongeveer 38 bij 25 cm Bak het brood 20 minuten op 200 °C STAPT met een dikte van 2 à 3 mm. 11. Decoreer het brood 5. Vul met banketbakkersroom Vul een spuitzak met aardbeien- Bestrijk het deeg met banket- confituur. Spuit de confituur over de bakkersroom. Rol het strak op in baantjes banketbakkersroom. Strooi de lengte. er amandelschilfers over. 6. Verdeel in tweeën Leg de rol met de naad naar STAP 7 beneden. Snijd in de lengte = doormidden. STAP 11

AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 11