AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

©

Dit heb je nodig:

Verder:

STAP 4

Voor het deeg:

500 g Aveve mix voor luxebrood

bakplaat + bakpapier

6 g Bruggeman droge gist

nn

spuitzak

Rabeko aardbeienconfituur (of sui-

4 q zout

15 g hoeveboter

ennn so pr mt

kervrije confituur van Het Landhuys)

250 ml water

ik

All Nuts amandelschilfers

eeen

Voor de banketbakkersroom:

100 g Cake ‘n Party mix voor

tbakkersr:

nn

Ts:

melk

Zo ga je te werk:

STAP 5

1. Kneed het deeg

7. Vlecht samen

Voeg alle ingrediënten samen.

Vlecht beide strengen met de open

Kneed 10 minuten met een

zijde naar boven. Druk de uiteinden

broodbakmachine of keukenrobot.

aan elkaar vast. Bekleed een bakplaat

Of kneed 15 minuten met de hand.

met bakpapier. Leg de vlecht daarop.

2. Laat rijzen

8. Laat rijzen

Maak het deeg bolvormig. Bedek het

Dek de vlecht af met huishoudfolie.

met huishoudfolie en laat 40 minuten

Laat 25 à 30 minuten rijzen op

STAP 6

rijzen op kamertemperatuur.

kamertemperatuur. Verwarm de oven

voor op 200 °C.

3. Maak de banketbakkersroom

9, Rooster de amandelschilfers

Voeg de mix en de melk samen en

klop 2 minuten met een garde.

Rooster de amandelschilfers zonder

boter of olie op middelhoog vuur in

4, Rol het deeg uit

een antiaanbakpan, tot ze verkleuren.

Bestuif het werkblad met bloem,

Druk het deeg plat. Rol het uit tot een

10. Bak het brood

rechthoek van ongeveer 38 bij 25 cm

Bak het brood 20 minuten op 200 °C

STAPT

met een dikte van 2 à 3 mm.

11. Decoreer het brood

5. Vul met banketbakkersroom

Vul een spuitzak met aardbeien-

Bestrijk het deeg met banket-

confituur. Spuit de confituur over de

bakkersroom. Rol het strak op in

baantjes banketbakkersroom. Strooi

de lengte.

er amandelschilfers over.

6. Verdeel in tweeën

Leg de rol met de naad naar

STAP 7

beneden. Snijd in de lengte

=

doormidden.

STAP 11