AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

> ug

|

>

len

‘€

Ara

j

ar

Di

Po

N

«h

a

>

m

LT.

sd

Fra,

®,



x

we

es

|

LT

>

>

ie

nn

mm

©

\

Dit heb je nodig

Voor het deeg:

3 qg Bruggeman

Verder:

250 g Aveve mix

droge gist

bakplaat + bakpapier

voor wit speltbrood

1/2 eetlepel honing

All Nuts sesamzaad

150 ml lauw water

4g zout

lc

P2

Dn

Zo ga je te werk:

1. Meng water, gist en honing

5, Laat rijzen

Doe het water met de gist en de

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

dl

honing in een kom. Meng kort en laat

Leg de bagels erop en dek ze af met

4

Le

10 minuten staan.

huishoudfolie, Laat 15 minuten rijzen.

2. Kneed het deeg

6. Kook de bagels

Voeg de mix, het zout en het

Breng een pan water aan de kook.

gistmengsel samen in de kom van

Kook de bagels één voor één gaar

STAP 4

je keukenrobot of de kuip van je

in 3 minuten. Draai de bagel om na

broodbakmachine. Kneed 10 minuten

anderhalve minuut.

tot een soepel deeg.

7. Versier met sesamzaad

3. Laat rijzen

Leg de bagels op een met bakpapier

Leg het deeg in een ingevette

beklede bakplaat. Bestrooi ze met

kom, Dek de kom af en laat

sesamzaad.

het deeg 45 minuten rijzen op

kamertemperatuur.

8. Bak de bagels

Verwarm de oven voor op 220 °C,

4. Vorm 5 bagels

hete lucht. Bak de bagels goudbruin

Druk het deeg plat. Verdeel het in

in 15 à 20 minuten op 220 °C.

5 stukjes van 80 g. Maak er bolletjes

van en druk ze plat. Maak met je

Tip: rooster de bagels even in een

vinger een gat in het midden. Draai

broodrooster of op een grillpan

het deeg rond op je vinger om het

voor je ze serveert.

gat groter te maken.

ger AP 7