AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



AVEVE Folder 30.09.2020

Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 4

> ug | > len ‘€ Ara j ar Di Po N «h a > m LT. sd Fra, ®, — x we es | LT > > ie nn mm © \ Dit heb je nodig Voor het deeg: 3 qg Bruggeman Verder: 250 g Aveve mix droge gist bakplaat + bakpapier voor wit speltbrood 1/2 eetlepel honing All Nuts sesamzaad 150 ml lauw water 4g zout lc P2 Dn Zo ga je te werk: 1. Meng water, gist en honing 5, Laat rijzen Doe het water met de gist en de Bekleed een bakplaat met bakpapier. dl honing in een kom. Meng kort en laat Leg de bagels erop en dek ze af met 4 Le 10 minuten staan. huishoudfolie, Laat 15 minuten rijzen. 2. Kneed het deeg 6. Kook de bagels Voeg de mix, het zout en het Breng een pan water aan de kook. gistmengsel samen in de kom van Kook de bagels één voor één gaar STAP 4 je keukenrobot of de kuip van je in 3 minuten. Draai de bagel om na broodbakmachine. Kneed 10 minuten anderhalve minuut. tot een soepel deeg. 7. Versier met sesamzaad 3. Laat rijzen Leg de bagels op een met bakpapier Leg het deeg in een ingevette beklede bakplaat. Bestrooi ze met kom, Dek de kom af en laat sesamzaad. het deeg 45 minuten rijzen op kamertemperatuur. 8. Bak de bagels Verwarm de oven voor op 220 °C, 4. Vorm 5 bagels hete lucht. Bak de bagels goudbruin Druk het deeg plat. Verdeel het in in 15 à 20 minuten op 220 °C. 5 stukjes van 80 g. Maak er bolletjes van en druk ze plat. Maak met je Tip: rooster de bagels even in een vinger een gat in het midden. Draai broodrooster of op een grillpan het deeg rond op je vinger om het voor je ze serveert. gat groter te maken. ger AP 7

AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 4