AVEVE - Folder van 30.09.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de AVEVE folder, geldig van 30.09.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
> ug
|
>
len
‘€
Ara
j
ar
Di
Po
N
«h
a
>
m
LT.
sd
Fra,
®,
—
x
we
es
|
LT
>
>
ie
nn
mm
©
\
Dit heb je nodig
Voor het deeg:
3 qg Bruggeman
Verder:
250 g Aveve mix
droge gist
bakplaat + bakpapier
voor wit speltbrood
1/2 eetlepel honing
All Nuts sesamzaad
150 ml lauw water
4g zout
lc
P2
Dn
Zo ga je te werk:
1. Meng water, gist en honing
5, Laat rijzen
Doe het water met de gist en de
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
dl
honing in een kom. Meng kort en laat
Leg de bagels erop en dek ze af met
4
Le
10 minuten staan.
huishoudfolie, Laat 15 minuten rijzen.
2. Kneed het deeg
6. Kook de bagels
Voeg de mix, het zout en het
Breng een pan water aan de kook.
gistmengsel samen in de kom van
Kook de bagels één voor één gaar
STAP 4
je keukenrobot of de kuip van je
in 3 minuten. Draai de bagel om na
broodbakmachine. Kneed 10 minuten
anderhalve minuut.
tot een soepel deeg.
7. Versier met sesamzaad
3. Laat rijzen
Leg de bagels op een met bakpapier
Leg het deeg in een ingevette
beklede bakplaat. Bestrooi ze met
kom, Dek de kom af en laat
sesamzaad.
het deeg 45 minuten rijzen op
kamertemperatuur.
8. Bak de bagels
Verwarm de oven voor op 220 °C,
4. Vorm 5 bagels
hete lucht. Bak de bagels goudbruin
Druk het deeg plat. Verdeel het in
in 15 à 20 minuten op 220 °C.
5 stukjes van 80 g. Maak er bolletjes
van en druk ze plat. Maak met je
Tip: rooster de bagels even in een
vinger een gat in het midden. Draai
broodrooster of op een grillpan
het deeg rond op je vinger om het
voor je ze serveert.
gat groter te maken.
ger AP 7