Spar - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GL

Ja

re

ie

EL Li

=

Be

“sr

ad

gei

die

Dit gerecht

AN

\

is op eN top

N

CE

vegan

nen

E

pr

3

£.

nr

in

À

|

e

N

|]

1

N

MI

va

6 personen

lu

hi

£

u

300 g Boni uitgelekte kikkererwte:

800

0 g Boni gepelde tomaten

in

Mi

1 butternut

1 grote ui

8,

2 tenen look

|

ri

es

E

50 g Spar rozij

À

Fr)

zi

de

4

Wal

xl

2 el Spar gedroogde veenbessen

Le

en

ei

ie

js

2 el ahornsiroop (+ wat extra)

At

dt

weh,

ea

AB

dg

oe

5

je

5

ne

Fe

1 bosje peterseli

era

DB

Cia

(al

ee

Lil

CA

Pe

ei

bad

x

zeste van 1 Boni bio citroen

er

bid

ee

ich

Ai

las

Jr

er

ere

err

(us

er

ES,

LS 2

gas

Gil

WER

80

I

en

Boni Griekse olijfolie

1 rode paprika

pe

Gordon Xmas (8,8%)

1kl En koriander, kruidnagel

zachte smaak metlange afdronk

U

houterige en zoete toets

2kl Een) El nootmuskaat,

us

komijn en zwarte

oe de specerijen In een

grote aline of gi

afsluitbaar potje en schud door elkaar.

r

L

d

L

il de butternut en snij in de lengte

voeg el toe en roerbak

kom. Schep er olijfolie door en kruid

B

met eel

volle el ba

Nopemidden Verwijder de zaadjes

met zout. Rooster in 30 min gaar in de

en rasp de ae grof tot je 150 g

en bake even mee. Voeg de vereer

bekomt en zet o

pompoen, d

A

L

4

|

;

Snij de rest van dei pompoen in blokjes

de rozijnen toe en laat 1 min bakken

Schep de geroosterde groenten

en hou a

Overgiet met de gepelde tomaten

en paprika door de tajine. Werk af

Verwarm der oven voor op 180°C.

en voeg de kikkererwten en

met peterselie, zeste van citroen en

Pluk de blaadjes van de peterselie en

ahornsiroop toe. Kruid met zout,

|

re

|

ee

+

I



|

snij ze fijn. a. de steeltjes samen

J

met ke

p

ahornsiroop.

Pel de ui en nn en snipper fijn

Zet in de oven en laat 1 u zachtjes

Verhit een scheut olijfolie in een

pruttel

Ons vakmanschap drink je met verstand