Spar - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GL
Ja
re
ie
EL Li
=
Be
“sr
ad
gei
die
Dit gerecht
AN
\
is op eN top
N
CE
vegan
nen
E
pr
3
£.
nr
in
À
|
e
N
|]
1
N
MI
va
6 personen
lu
hi
£
u
300 g Boni uitgelekte kikkererwte:
800
0 g Boni gepelde tomaten
in
Mi
1 butternut
1 grote ui
8,
2 tenen look
|
ri
es
E
50 g Spar rozij
À
Fr)
zi
de
4
Wal
xl
2 el Spar gedroogde veenbessen
Le
en
ei
ie
js
2 el ahornsiroop (+ wat extra)
At
dt
weh,
ea
AB
dg
oe
5
je
5
ne
Fe
1 bosje peterseli
era
DB
Cia
(al
ee
Lil
CA
Pe
ei
bad
x
zeste van 1 Boni bio citroen
er
bid
ee
ich
Ai
las
Jr
er
ere
err
(us
er
ES,
LS 2
gas
Gil
WER
80
I
en
Boni Griekse olijfolie
1 rode paprika
pe
Gordon Xmas (8,8%)
1kl En koriander, kruidnagel
zachte smaak metlange afdronk
U
houterige en zoete toets
2kl Een) El nootmuskaat,
us
komijn en zwarte
oe de specerijen In een
grote aline of gi
afsluitbaar potje en schud door elkaar.
r
L
d
L
il de butternut en snij in de lengte
voeg el toe en roerbak
kom. Schep er olijfolie door en kruid
B
met eel
volle el ba
Nopemidden Verwijder de zaadjes
met zout. Rooster in 30 min gaar in de
en rasp de ae grof tot je 150 g
en bake even mee. Voeg de vereer
bekomt en zet o
pompoen, d
A
L
4
|
;
Snij de rest van dei pompoen in blokjes
de rozijnen toe en laat 1 min bakken
Schep de geroosterde groenten
en hou a
Overgiet met de gepelde tomaten
en paprika door de tajine. Werk af
Verwarm der oven voor op 180°C.
en voeg de kikkererwten en
met peterselie, zeste van citroen en
Pluk de blaadjes van de peterselie en
ahornsiroop toe. Kruid met zout,
|
re
|
ee
+
I
€
|
snij ze fijn. a. de steeltjes samen
J
met ke
p
ahornsiroop.
Pel de ui en nn en snipper fijn
Zet in de oven en laat 1 u zachtjes
Verhit een scheut olijfolie in een
pruttel
Ons vakmanschap drink je met verstand