Spar - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DE
Ze
=
=
+
>
—
ES
Er
ee
2
Kip in duivelsaus
=
met paprika en rijst
Dat
EE
CS
4 personen e 40 min + marineren: 30 min
4
nn
enger reich |
in
se
30 g ketjap mani
ee
as kippen-
RE
Es
ee
1 el bruine kandijsuiker
en
3 tenen look
20 gmaizen
100 ml witte wijn
re
2 sjalotten
Nerd
en
Hd
Le
a
2 rode puntpaprika’s
250 ml Boni culinaire
1 kl zout
sn \
L
Il
Boni arachideoli
1 kl gn ler
Chinon, Be Frankrijk
200 8 Boni basmatirijst
ode wijn
J
F
F
9 X Druif: cabernet franc
10 le bal
x e kt cases, Peper en kruiden en proeft een ronde
X Schenken: 14 à 18°
ig male
1. Meng de kippenblokjes met het zout, de
pilipili, het paprikapoeder, de tomaten-
X Lekker bij: stevig stuk vlees, ham, kip of sterke kazen
puree,
sambal, de kandijsuiker, de
ketjap manis en de maïzena. Laat 30 min
Ds
marineren op kamertemperatuur.
2: Pel de look en de sjalot en snipper alles
Fr
3: VUE de steelaanzet en de
zaadjes van de puntpaprika’s en snij
an
N
i
el
4. Roerba
kde kippenblol
sé
wok met
rachideolie
in een
5. Schep uit de wok en voeg de sjalot,
de look en de paprika toe. Laat
sj
1 min bakken. Blus met de witte
wijn en laat verdampen.
‘44
re
6. Bevochtig met de room en de
kippenbouillon. Voeg de kippen-
blokjes toe en laat 10 min rustig
Y
à
sudderen. Kruid met
t.
7. Snipper % van de platte peterselie
.
"sTaffeaug
fijn en roer doo
al
8. Bereid de rijst volgens de berei-
ij
E
I
5
dingswijze op de verpakking en
ke
serveer met de kip in duivelsaus.
Werk af met de overige platte
PU
m”
peterselie.
k
z APPELLATION CHINON CONT
ie
Ms en Poules
Lie CE
7
il
Le
u
Ka
|
Ba en
=
=
Ons vakmanschap drink je met verstand