Okay - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 12 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

£

\

A

Wat ligt je bijzonder aan

N

het hart?

7 45

“Dat we het welzijn van de dieren

|

7

kunnen garanderen. Ze krijgen 100%

=

natuurlijk voedsel dat geproduceerd

de

32

wordt met respect voor het milieu en de

biodiversiteit. Onze velden en weiden

worden duurzaam beheerd, We geven

S

de natuur de tijd om haar gang te gaan. Je

“Ik werd verliefd op de

proeft echt het verschil!”

3

Parthenaise, Met haar lichtbruine

vacht en Zwarte uiteinden een

Hoe kies je het ras dat je

wil kweken?

echte schoonheid. En ze heeft van

die grote, lieve ogen!

me

“Dat is voor elke veehouder anders!

We hebben een bijzondere band met

« Christophe, kweker van

En

onze dieren. Daarnaast selecteren we

het Parthenaise ras

ze op basis van smaak, malsheid en de

marmering van het vlees.

|

Onze 5 veehouders telen verschillende

rassen. Om ervoor te zorgen dat de

BI

veeteelt traditioneel en niet-intensief blift,

LE

zal het rassenaanbod in de winkels variören

Zu

doorheen het jaar. Dat zal duidelijk

zichtbaar zijn op onze verpakkingen.”

V4

IS

Nicolas Petrone,

aankoper bij OKay

Zw iw 'w Leben

wadse bieburger met,

eum oesters trots!?

OS

ze

Teriunkibiuger met mans

ed

A

Ei

Ingrediënten (4 pers.)

HA

wi

+4 Sainbiooz rundshamburgers

+4 ananasringen uit blik

ne

* 4 blaadjes sla

+ 150 mi teriyakisaus

«| rode ui

*% eetl. maiszetmeel

+ 60 g kruidenboter

+ |'eetl. water

+4 hamburgerbroodjes

a

AE"

a

FR

ro

Voorbereiding (15 min.)

Snij de kruidenboter in kleine blokjes en duw ze aan één kant in

se

EE

de hamburgers.

Breng de teriyaki aan de kook en voeg maïszetmeel en water

i

I

toe om de saus te dikken. Voor een extra frisse toets kan je wat

verse geraspte gember toevoegen en laten meekoken.

Snij de ui in dikke ringen.

u

FR

=

Bereiding (20 min.)

1. Leg de hamburgers met de boterblokjes naar boven in een

Pr

grillpan of op de barbecue en laat ze grillen. Als de kruidenboter

gesmolten is, draai je de hamburgers en bak je ze aan beide

kanten.

COL

ire

2, Grill ook de ananasschijfjes en de ajuinringen kort mee tot je er

grilstreepjes op ziet.

3. Snij de broodjes open en leg er teriyakisaus, sla, de gegrilde

hamburger, ui, nog een beetje saus en ananas op.

1