Okay - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 12 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 10 van 12 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 10
Teler van bij ons. In deze rubriek laten de OKay-aankopers je kennis maken met onze lokale telers. Ca er) horse, pales Deze keer gaat OKay-aankoper Nicolas IN 65 maki Petrone op bezoek bij Sainbiooz. "Ik 4 iu I Kr Ce aa! LU was op zoek naar kwalitatief biologisch BE 7 Ait it in OP rundvlees met een korte keten. De En Be ER 4 Fo je M in B jr j À coöperatie Sainbiooz uit Libramont bleek EEE ns x À Ei je zE 4 de ideale partner. Als je een Sainbiooz- # BE HUE Er war sus product koopt, koop je eigenlijk gewoon fi Zin VN ke EHE 2 Eh 2 u A een stuk vlees van de boerderij!” aldus 4 & Kir Si sé Nicolas. RR ij EEn el LS ke HR u zak NE de Ke re 4 Oa Wat maakt Sainbiooz ns EN AU @_ 3e zo speciaal? Gi ee à 2 | = oe “Wij zijn een coöperatie van vijf biologische er à vleeskwekers en beheren de hele keten: van de fe RN a A Ë Et ne geboorte van het kalf tot op het bord van de klant. AA à tent We kweken onze dieren en telen ook hun voedsel. ke ra 4 Fu De © Bovendien staan de dieren per jaar minstens zeven oi N 1% We Dr ti maanden in de wei” fi Br N N 5. 5 Ks fi he à dl 5 A We M} IR 2 a {nt jr Wat zijn de waarden & MES a ZN (2 van Sainbiooz? “Onze filosofie is gebaseerd op zeven pijlers ‘Dierenwelzijn’, ‘Respect voor het Milieu, MAAK KENNIS MET … ‘Voedselveiligheid en Transparantie’, ‘Voeding en Gezondheid van de Mens’, ‘Gelijkheid en Eerlijke Prijs, ‘Het lokale: geboren, opgegroeid en verwerkt in België" en de 'Organoleptische Eigenschappen van de Producten. : biebourderij Sninpisez | 22e D NS + Bij alle rassen van Sainbiooz worden de EEE NE ce groeien ze 8 maanden op naast hun moeder a 5 Het vet tussen de spieren is belangrijk voor Wid " de sappigheid van het vlees. Die marmering N he A 0 zorgt voor heerlijk malse lapjes. 7 14 F x Ì N | > N a N ze FEN # — | 2 Ÿ + ve he / m ! 2 = Tips \ ® Su WE a À N Haal het vlees 20 minuten voor het u à LS A IN 4 bakken uit de koelkast en de verpakking Kf N ‘ol N Bann À Wd re de Bereid het in een zeer hete pan IS N à Ne ei K =” SLR 7 ij 3 A Ni i ; el 6 Ge 2 4 AY are Ft & Prik tijdens het bakken nooit met een N fs ur, 1 A: [a vork in het vlees, maar gebruik een tang DA om het om te draaien. Het vlees blijft zo Fe A As ZR NN N, k & 1, yy 14 „de Zi + malser en sappiger. “4 bed 4 à sk N | ENCRES VAE as ran AK Er; UE. eu < PE X St 10 OKay
Okay - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 10