Okay - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 12 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Teler van bij ons.

In deze rubriek laten de OKay-aankopers

je kennis maken met onze lokale telers.

Ca

er)

horse,

pales

Deze keer gaat OKay-aankoper Nicolas

IN

65

maki

Petrone op bezoek bij Sainbiooz. "Ik

4

iu

I

Kr

Ce aa!

LU

was op zoek naar kwalitatief biologisch

BE

7

Ait

it

in

OP

rundvlees met een korte keten. De

En

Be

ER

4

Fo

je

M

in

B

jr

j

À

coöperatie Sainbiooz uit Libramont bleek

EEE

ns

x

À

Ei

je

zE

4

de ideale partner. Als je een Sainbiooz-

#

BE

HUE

Er

war

sus

product koopt, koop je eigenlijk gewoon

fi

Zin

VN

ke

EHE

2

Eh

2

u

A

een stuk vlees van de boerderij!” aldus

4

&

Kir

Si



Nicolas.

RR

ij

EEn

el

LS

ke

HR

u

zak

NE

de

Ke

re

4

Oa

Wat maakt Sainbiooz

ns

EN

AU

@_

3e

zo speciaal?

Gi

ee

à

2

|

=

oe

“Wij zijn een coöperatie van vijf biologische

er

à

vleeskwekers en beheren de hele keten: van de

fe

RN

a

A

Ë

Et

ne

geboorte van het kalf tot op het bord van de klant.

AA

à

tent

We kweken onze dieren en telen ook hun voedsel.

ke

ra

4

Fu

De

©

Bovendien staan de dieren per jaar minstens zeven

oi

N

1%

We

Dr

ti

maanden in de wei”

fi

Br

N

N

5.

5

Ks

fi

he

à

dl

5

A

We

M}

IR

2

a

{nt

jr

Wat zijn de waarden

&

MES

a

ZN

(2

van Sainbiooz?

“Onze filosofie is gebaseerd op zeven pijlers

‘Dierenwelzijn’, ‘Respect voor het Milieu,

MAAK KENNIS MET …

‘Voedselveiligheid en Transparantie’, ‘Voeding en

Gezondheid van de Mens’, ‘Gelijkheid en Eerlijke

Prijs, ‘Het lokale: geboren, opgegroeid en verwerkt

in België" en de 'Organoleptische Eigenschappen van

de Producten.

:

biebourderij Sninpisez

| 22e

D

NS

+ Bij alle rassen van Sainbiooz worden de

EEE NE ce

groeien ze 8 maanden op naast hun moeder

a

5

Het vet tussen de spieren is belangrijk voor

Wid

"

de sappigheid van het vlees. Die marmering

N

he

A 0

zorgt voor heerlijk malse lapjes.

7 14

F

x

Ì

N

|

>

N

a

N

ze

FEN

#

— |

2

Ÿ

+

ve

he

/

m

!

2

=

Tips

\

®

Su

WE

a

À

N

Haal het vlees 20 minuten voor het

u

à

LS

A

IN

4

bakken uit de koelkast en de verpakking

Kf

N

‘ol

N

Bann

À

Wd

re

de

Bereid het in een zeer hete pan

IS

N

à

Ne

ei

K

=”

SLR

7

ij

3

A

Ni

i

;

el

6

Ge

2

4

AY

are

Ft

&

Prik tijdens het bakken nooit met een

N

fs

ur,

1

A:

[a

vork in het vlees, maar gebruik een tang

DA

om het om te draaien. Het vlees blijft zo

Fe

A

As

ZR

NN

N,

k

&

1,

yy

14

„de

Zi

+

malser en sappiger.

“4

bed

4

à

sk

N

|

ENCRES VAE

as ran AK

Er;

UE. eu

<

PE

X

St

10

OKay