Okay - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 12 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Teler van bij ons.
In deze rubriek laten de OKay-aankopers
je kennis maken met onze lokale telers.
Ca
er)
horse,
pales
Deze keer gaat OKay-aankoper Nicolas
IN
65
maki
Petrone op bezoek bij Sainbiooz. "Ik
4
iu
I
Kr
Ce aa!
LU
was op zoek naar kwalitatief biologisch
BE
7
Ait
it
in
OP
rundvlees met een korte keten. De
En
Be
ER
4
Fo
je
M
in
B
jr
j
À
coöperatie Sainbiooz uit Libramont bleek
EEE
ns
x
À
Ei
je
zE
4
de ideale partner. Als je een Sainbiooz-
#
BE
HUE
Er
war
sus
product koopt, koop je eigenlijk gewoon
fi
Zin
VN
ke
EHE
2
Eh
2
u
A
een stuk vlees van de boerderij!” aldus
4
&
Kir
Si
sé
Nicolas.
RR
ij
EEn
el
LS
ke
HR
u
zak
NE
de
Ke
re
4
Oa
Wat maakt Sainbiooz
ns
EN
AU
@_
3e
zo speciaal?
Gi
ee
à
2
|
=
oe
“Wij zijn een coöperatie van vijf biologische
er
à
vleeskwekers en beheren de hele keten: van de
fe
RN
a
A
Ë
Et
ne
geboorte van het kalf tot op het bord van de klant.
AA
à
tent
We kweken onze dieren en telen ook hun voedsel.
ke
ra
4
Fu
De
©
Bovendien staan de dieren per jaar minstens zeven
oi
N
1%
We
Dr
ti
maanden in de wei”
fi
Br
N
N
5.
5
Ks
fi
he
à
dl
5
A
We
M}
IR
2
a
{nt
jr
Wat zijn de waarden
&
MES
a
ZN
(2
van Sainbiooz?
“Onze filosofie is gebaseerd op zeven pijlers
‘Dierenwelzijn’, ‘Respect voor het Milieu,
MAAK KENNIS MET …
‘Voedselveiligheid en Transparantie’, ‘Voeding en
Gezondheid van de Mens’, ‘Gelijkheid en Eerlijke
Prijs, ‘Het lokale: geboren, opgegroeid en verwerkt
in België" en de 'Organoleptische Eigenschappen van
de Producten.
:
biebourderij Sninpisez
| 22e
D
NS
+ Bij alle rassen van Sainbiooz worden de
EEE NE ce
groeien ze 8 maanden op naast hun moeder
a
5
Het vet tussen de spieren is belangrijk voor
Wid
"
de sappigheid van het vlees. Die marmering
N
he
A 0
zorgt voor heerlijk malse lapjes.
7 14
F
x
Ì
N
|
>
N
a
N
ze
FEN
#
— |
2
Ÿ
+
ve
he
/
m
!
2
=
Tips
\
®
Su
WE
a
À
N
Haal het vlees 20 minuten voor het
u
à
LS
A
IN
4
bakken uit de koelkast en de verpakking
Kf
N
‘ol
N
Bann
À
Wd
re
de
Bereid het in een zeer hete pan
IS
N
à
Ne
ei
K
=”
SLR
7
ij
3
A
Ni
i
;
el
6
Ge
2
4
AY
are
Ft
&
Prik tijdens het bakken nooit met een
N
fs
ur,
1
A:
[a
vork in het vlees, maar gebruik een tang
DA
om het om te draaien. Het vlees blijft zo
Fe
A
As
ZR
NN
N,
k
&
1,
yy
14
„de
Zi
+
malser en sappiger.
“4
bed
4
à
sk
N
|
ENCRES VAE
as ran AK
Er;
UE. eu
<
PE
X
St
10
OKay