Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Colruyt Folder 23.09.2020

Hier is pagina 9 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 9

u no Le RS M = An U N hi ! I à Mt (u un u Ar Vals f et HN Pe ? 2 er Ld N é “ # ” g + da .# = C4 nm dal > bad \ à wu u. 4 Hi ENT Br x A | gr CR: Ten. me Rn En Ingrediënten « personen) 6 Kruid het paneermeel met peper en zout en ej 500 g kabeljauwhaasjes 4 hamburgerbroodjes wentel er de visburgers in 7 Verdeel de pastinaakfrietjes over een bakplaat 1 kg pastinaken 4 eetl. mayonase met bakpapier. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en A { \ 1 tomaat 4 à 5 zoetzure augurken kruid met peper en zout. Zet 20 à 30 min. in de 172 isbergsa voorverwarmde oven. 1 plantje bieslook 6 eetl. paneermeel EIN ñ 1] 1 eetl. bloem 8 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met I 1 plantje peterselie antiaanbaklaag en bak de hamburgers 2 à 3 min 2 sjalotten 4 eet oljfolie aan elke kant goudbruin. Leg ze op een bakplaat # hi 3 eieren zwarte peper (molen) met bakpapier en bak naast de pastinaakfrietjes 4 eetl. Griekse yoghurt grof zeezout 10 à 15 min. in de hete oven. Vostbereldinz (ontdooitijd + 20 min) 9 Snij de hamburgerbroodjes open en zet ze 5 à 8 min. mee in de oven. Laat de kabeljauwhaasjes volledig ontdooien en 10 Besmeer de broodjes met tartaarsaus en leg er dep droog. Snij in stukken van 2 à 5 om. een blad ijsbergsla, een kabeljauwburger en een Snipper 1 sjalot fijn. schijfje tomaat op. Eindig met een laagje tartaarsaus Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn. Snij de augurken in heel kleine stukjes en de bovenkant van de broodjes P vi Schil de pastinaken en snij ze in dunne frietjes Afwerking 4 Snij de tomaat in schijfjes. Serveer met de pastinaakfrietjes en de ijsbergsla. ü Leg wat mooie bladeren ijsbergsla opzij en snij de rest in dunne reepjes. D- weinig tijd? Kies voor de kant-en-klare kabeljauwburgers uit de versmarkt. = Bereiding (50 min. + 30 min. in de oven) CSA] 1 Kook 2 eieren 10 min. gaar. Giet af. Laat afkoelen Spier North Bank ‘Reserve White! DV Ad Cou onder koud water en pel ze. Western Cape 2 Mix intussen de stukken kabeljauw en Zuid-Afrika 1 gepelde sjalot fijn in een hoge maatbeker Martha Sexy Blond of blender. Meng er 1 ei, de bloem en de Sterk blond bier helft van de fijngesnipperde kruiden onder. Kruid met peper en zout en zet in de koelkast. 3 Verwarm de oven voor op 180 °C 4 Maak de tartaarsaus: plet de hardgekookte eieren met een vork en meng er de fijngesnipperde sjalot, de mayonaise, de Griekse yoghurt, de augurken en mir de rest van de kruiden onder. Kruid met peper en Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) zout. Energie 75 kel Veres 131 —_ 5 Vorm met de hand 4 kabeljauwburgers van het Vetten 4058 Eviter Big Martha (waarvan) verzadigde vetzuren 148 Zout 158 Sexy Blond 363 €/L kabeljauwmengsel. (9 geliik aan de grootte van de alen Bag sterk blond bier broodjes). Voeg eventueel een beetje bloem toe. (daarvan) suikers 1858 8 % vol 6x 33 cl Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand sk Met uw 23 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. * + statiegeld. Bi Colruyt en in sommige speciaalzaken 0 ee

Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 9