Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

no Le RS

M

=

An

U

N

hi

!

I

à

Mt

(u

un

u

Ar

Vals

f

et

HN

Pe

?

2

er

Ld

N

é



#



g

+

da

.#

=

C4

nm

dal >

bad

\

à

wu

u.

4

Hi

ENT

Br

x

A

|

gr

CR: Ten.

me

Rn

En

Ingrediënten « personen)

6 Kruid het paneermeel met peper en zout en

ej

500 g kabeljauwhaasjes

4 hamburgerbroodjes

wentel er de visburgers in

7 Verdeel de pastinaakfrietjes over een bakplaat

1 kg pastinaken

4 eetl. mayonase

met bakpapier. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en

A

{

\

1 tomaat

4 à 5 zoetzure augurken

kruid met peper en zout. Zet 20 à 30 min. in de

172 isbergsa

voorverwarmde oven.

1 plantje bieslook

6 eetl. paneermeel

EIN

ñ

1]

1 eetl. bloem

8 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met

I

1 plantje peterselie

antiaanbaklaag en bak de hamburgers 2 à 3 min

2 sjalotten

4 eet oljfolie

aan elke kant goudbruin. Leg ze op een bakplaat

#

hi

3 eieren

zwarte peper (molen)

met bakpapier en bak naast de pastinaakfrietjes

4 eetl. Griekse yoghurt

grof zeezout

10 à 15 min. in de hete oven.

Vostbereldinz (ontdooitijd + 20 min)

9 Snij de hamburgerbroodjes open en zet ze 5 à

8 min. mee in de oven.

Laat de kabeljauwhaasjes volledig ontdooien en

10 Besmeer de broodjes met tartaarsaus en leg er

dep droog. Snij in stukken van 2 à 5 om.

een blad ijsbergsla, een kabeljauwburger en een

Snipper 1 sjalot fijn.

schijfje tomaat op. Eindig met een laagje tartaarsaus

Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn.

Snij de augurken in heel kleine stukjes

en de bovenkant van de broodjes

P

vi

Schil de pastinaken en snij ze in dunne frietjes

Afwerking

4

Snij de tomaat in schijfjes.

Serveer met de pastinaakfrietjes en de ijsbergsla.

ü

Leg wat mooie bladeren ijsbergsla opzij en snij

de rest in dunne reepjes.

D- weinig tijd? Kies voor de kant-en-klare

kabeljauwburgers uit de versmarkt.

=

Bereiding (50 min. + 30 min. in de oven)

CSA]

1 Kook 2 eieren 10 min. gaar. Giet af. Laat afkoelen

Spier North Bank ‘Reserve White!

DV Ad Cou

onder koud water en pel ze.

Western Cape

2 Mix

intussen

de

stukken

kabeljauw en

Zuid-Afrika

1 gepelde sjalot fijn in een hoge maatbeker

Martha Sexy Blond

of blender. Meng er 1 ei, de bloem en de

Sterk blond bier

helft van de fijngesnipperde kruiden onder.

Kruid met peper en zout en zet in de koelkast.

3 Verwarm de oven voor op 180 °C

4 Maak de tartaarsaus: plet de hardgekookte eieren

met een vork en meng er de fijngesnipperde sjalot,

de mayonaise, de Griekse yoghurt, de augurken en

mir

de rest van de kruiden onder. Kruid met peper en

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

zout.

Energie 75 kel

Veres

131

—_

5 Vorm met de hand 4 kabeljauwburgers van het

Vetten

4058

Eviter

Big

Martha

(waarvan) verzadigde vetzuren

148

Zout

158

Sexy Blond

363 €/L

kabeljauwmengsel. (9 geliik aan de grootte van de

alen

Bag

sterk blond bier

broodjes). Voeg eventueel een beetje bloem toe.

(daarvan) suikers

1858

8 % vol 6x 33 cl

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

sk Met uw 23 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. * + statiegeld.

Bi Colruyt en in sommige speciaalzaken

0 ee