Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
no Le RS
M
=
An
U
N
hi
!
I
à
Mt
(u
un
u
Ar
Vals
f
et
HN
Pe
?
2
er
Ld
N
é
“
#
”
g
+
da
.#
=
C4
nm
dal >
bad
\
à
wu
u.
4
Hi
ENT
Br
x
A
|
gr
CR: Ten.
me
Rn
En
Ingrediënten « personen)
6 Kruid het paneermeel met peper en zout en
ej
500 g kabeljauwhaasjes
4 hamburgerbroodjes
wentel er de visburgers in
7 Verdeel de pastinaakfrietjes over een bakplaat
1 kg pastinaken
4 eetl. mayonase
met bakpapier. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en
A
{
\
1 tomaat
4 à 5 zoetzure augurken
kruid met peper en zout. Zet 20 à 30 min. in de
172 isbergsa
voorverwarmde oven.
1 plantje bieslook
6 eetl. paneermeel
EIN
ñ
1]
1 eetl. bloem
8 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met
I
1 plantje peterselie
antiaanbaklaag en bak de hamburgers 2 à 3 min
2 sjalotten
4 eet oljfolie
aan elke kant goudbruin. Leg ze op een bakplaat
#
hi
3 eieren
zwarte peper (molen)
met bakpapier en bak naast de pastinaakfrietjes
4 eetl. Griekse yoghurt
grof zeezout
10 à 15 min. in de hete oven.
Vostbereldinz (ontdooitijd + 20 min)
9 Snij de hamburgerbroodjes open en zet ze 5 à
8 min. mee in de oven.
Laat de kabeljauwhaasjes volledig ontdooien en
10 Besmeer de broodjes met tartaarsaus en leg er
dep droog. Snij in stukken van 2 à 5 om.
een blad ijsbergsla, een kabeljauwburger en een
Snipper 1 sjalot fijn.
schijfje tomaat op. Eindig met een laagje tartaarsaus
Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn.
Snij de augurken in heel kleine stukjes
en de bovenkant van de broodjes
P
vi
Schil de pastinaken en snij ze in dunne frietjes
Afwerking
4
Snij de tomaat in schijfjes.
Serveer met de pastinaakfrietjes en de ijsbergsla.
ü
Leg wat mooie bladeren ijsbergsla opzij en snij
de rest in dunne reepjes.
D- weinig tijd? Kies voor de kant-en-klare
kabeljauwburgers uit de versmarkt.
=
Bereiding (50 min. + 30 min. in de oven)
CSA]
1 Kook 2 eieren 10 min. gaar. Giet af. Laat afkoelen
Spier North Bank ‘Reserve White!
DV Ad Cou
onder koud water en pel ze.
Western Cape
2 Mix
intussen
de
stukken
kabeljauw en
Zuid-Afrika
1 gepelde sjalot fijn in een hoge maatbeker
Martha Sexy Blond
of blender. Meng er 1 ei, de bloem en de
Sterk blond bier
helft van de fijngesnipperde kruiden onder.
Kruid met peper en zout en zet in de koelkast.
3 Verwarm de oven voor op 180 °C
4 Maak de tartaarsaus: plet de hardgekookte eieren
met een vork en meng er de fijngesnipperde sjalot,
de mayonaise, de Griekse yoghurt, de augurken en
mir
de rest van de kruiden onder. Kruid met peper en
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
zout.
Energie 75 kel
Veres
131
—_
5 Vorm met de hand 4 kabeljauwburgers van het
Vetten
4058
Eviter
Big
Martha
(waarvan) verzadigde vetzuren
148
Zout
158
Sexy Blond
363 €/L
kabeljauwmengsel. (9 geliik aan de grootte van de
alen
Bag
sterk blond bier
broodjes). Voeg eventueel een beetje bloem toe.
(daarvan) suikers
1858
8 % vol 6x 33 cl
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand
sk Met uw 23 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. * + statiegeld.
Bi Colruyt en in sommige speciaalzaken
0 ee