Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ri

Hoofdgerecht

-z

Ingrediënten (4 personen)

4 kaas-groenteburgers

Gersmark)

4 hamburgerbroodjes

4 kerstomaten

2 zoetzure augurken (bokaal)

4 eetl. ketchup

2 komkommers

1 eetl. mayonaise

2 tomaten

1 eetl. olijfolie

3

1/2 multicolorsla

un > de

2 sprietjes bieslook

peper en zout

ft

de

Cersmarkt)

8 ontpitte zwarte olijven

i

Voorbereiding (15 min)

Trek de slabladeren los.

=

Snij de uiteinden van de komkommers. Snij

fr

1 komkommer in 4 gelijke delen. Snij met een

Enz

dunschiller 4 lange linten uit de andere komkommer. Snij

Vs

bie

elk lint in 2. Snij de rest van de komkommer in dunne

schijfjes.

Snij de tomaten in 2 en verwijder het kroontje. Lepel er

de pitjes uit met een lepel.

\

Snij de kerstomaten in 2 en maak een inkeping in het

i

midden (maar snij niet helemaal door).

Snij de augurken in de lengte in 2.

ers

ub

#

=

Snij de hamburgerbroodjes open.

EN

Bereiding (15 min)

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

2 Schik de sla op een grote serveerschaal.

3 Maak de reuzenpaddenstoelen: Zet de 4 komkommer-

ln

ar

stukken verticaal op de slabladeren. Zet daarop de

D

gehalveerde tomaten met de bolle kant naar boven, en werk

z

af met enkele stipjes mayonaise (dat gaat makkelijk met een

de

cocktailprikken).

4 Maak de lieveheersbeestjes: Leg elke gehalveerde

2

>i

kerstomaat op een schijfje komkommer. Snij het uiteinde

de

van de olijven en leg ze tegen de kerstomaten om het hoofd



AN

te vormen. Snip het bieslook in kleine ‘voelsprieten’, en zet

ze vast tussen de kerstomaat en de olijf.

db,

è

5 Verwarm de hamburgerbroodjes in de voorverwarmde

+

oven (baktijd: zie verpakking).

6 Verhitintussen de olifolie in een pan met antiaanbaklaag

2

en bak de kaas-groenteburgers 3 min. aan elke kant. Kruid

A

és

met peper en zout.

7

NS

7 Schik 2 komkommerlinten op de onderkant van elk

hamburgerbroodje. Dit zijn de poten van de schildpad. Leg

a

een halve augurk aan de rand van het broodje om het hoofd

BEENS 0

u

wer

ii

re

te vormen. Teken met mayonaise stipjes voor de ogen.

4e

‚N

8 Beleg ek broodje met een toefje ketchup, een kaas-

1

ut

2

=)

en

groenteburger en 2 komkommerschijfjes. Leg de bovenkant

op de schildpadburger.

jh

van het kookteam

Afwerking

1

Serveer met de rest van de komkommerschijfjes.

4

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

Ca

Energie Bokel vds 8

86;

a

Vetten

2858 Eviter

1528

fi

(waarvan) verzadigde vetzuren

8 Zou

238

»

en

22

8

(waarvan) sukers

1458

er

%

N

na

u

5

FA 5

gp

m

J

aa

zl

N

(coepkoopsre)

Boni Selection

Tomaten

pers,

Boni Selection

los

hamburgerbroodjes

2,63 €/kg

tomatenketchup

NIS eg

300 8

Herkomst: België.

in top-downfles

Voorgesneden.

C Versmarkt _)

560g

1 ‚29 €/kg

8

Geldig van 23/9 te.m. 6/10/2020.

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.