Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.

Hier is pagina 7 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 7
ri Hoofdgerecht -z Ingrediënten (4 personen) 4 kaas-groenteburgers Gersmark) 4 hamburgerbroodjes 4 kerstomaten 2 zoetzure augurken (bokaal) 4 eetl. ketchup 2 komkommers 1 eetl. mayonaise 2 tomaten 1 eetl. olijfolie 3 1/2 multicolorsla un > de 2 sprietjes bieslook peper en zout ft de Cersmarkt) 8 ontpitte zwarte olijven i Voorbereiding (15 min) Trek de slabladeren los. = Snij de uiteinden van de komkommers. Snij fr 1 komkommer in 4 gelijke delen. Snij met een Enz dunschiller 4 lange linten uit de andere komkommer. Snij Vs bie elk lint in 2. Snij de rest van de komkommer in dunne schijfjes. Snij de tomaten in 2 en verwijder het kroontje. Lepel er de pitjes uit met een lepel. \ Snij de kerstomaten in 2 en maak een inkeping in het i midden (maar snij niet helemaal door). Snij de augurken in de lengte in 2. ers ub # = Snij de hamburgerbroodjes open. EN Bereiding (15 min) 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. 2 Schik de sla op een grote serveerschaal. 3 Maak de reuzenpaddenstoelen: Zet de 4 komkommer- ln ar stukken verticaal op de slabladeren. Zet daarop de D gehalveerde tomaten met de bolle kant naar boven, en werk z af met enkele stipjes mayonaise (dat gaat makkelijk met een de cocktailprikken). 4 Maak de lieveheersbeestjes: Leg elke gehalveerde 2 >i kerstomaat op een schijfje komkommer. Snij het uiteinde de van de olijven en leg ze tegen de kerstomaten om het hoofd — AN te vormen. Snip het bieslook in kleine ‘voelsprieten’, en zet ze vast tussen de kerstomaat en de olijf. db, è 5 Verwarm de hamburgerbroodjes in de voorverwarmde + oven (baktijd: zie verpakking). 6 Verhitintussen de olifolie in een pan met antiaanbaklaag 2 en bak de kaas-groenteburgers 3 min. aan elke kant. Kruid A és met peper en zout. 7 NS 7 Schik 2 komkommerlinten op de onderkant van elk hamburgerbroodje. Dit zijn de poten van de schildpad. Leg a een halve augurk aan de rand van het broodje om het hoofd BEENS 0 u wer ii re te vormen. Teken met mayonaise stipjes voor de ogen. 4e ‚N 8 Beleg ek broodje met een toefje ketchup, een kaas- 1 ut 2 =) en groenteburger en 2 komkommerschijfjes. Leg de bovenkant op de schildpadburger. jh van het kookteam Afwerking 1 Serveer met de rest van de komkommerschijfjes. 4 Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) Ca Energie Bokel vds 8 86; a Vetten 2858 Eviter 1528 fi (waarvan) verzadigde vetzuren 8 Zou 238 » en 22 8 (waarvan) sukers 1458 er % N na u 5 FA 5 gp m J aa zl N (coepkoopsre) Boni Selection Tomaten pers, Boni Selection los hamburgerbroodjes 2,63 €/kg tomatenketchup NIS eg 300 8 Herkomst: België. in top-downfles Voorgesneden. C Versmarkt _) 560g 1 ‚29 €/kg 8 Geldig van 23/9 te.m. 6/10/2020. sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 7