Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ri
Hoofdgerecht
-z
Ingrediënten (4 personen)
4 kaas-groenteburgers
Gersmark)
4 hamburgerbroodjes
4 kerstomaten
2 zoetzure augurken (bokaal)
4 eetl. ketchup
2 komkommers
1 eetl. mayonaise
2 tomaten
1 eetl. olijfolie
3
1/2 multicolorsla
un > de
2 sprietjes bieslook
peper en zout
ft
de
Cersmarkt)
8 ontpitte zwarte olijven
i
Voorbereiding (15 min)
Trek de slabladeren los.
=
Snij de uiteinden van de komkommers. Snij
fr
1 komkommer in 4 gelijke delen. Snij met een
Enz
dunschiller 4 lange linten uit de andere komkommer. Snij
Vs
bie
elk lint in 2. Snij de rest van de komkommer in dunne
schijfjes.
Snij de tomaten in 2 en verwijder het kroontje. Lepel er
de pitjes uit met een lepel.
\
Snij de kerstomaten in 2 en maak een inkeping in het
i
midden (maar snij niet helemaal door).
Snij de augurken in de lengte in 2.
ers
ub
#
=
Snij de hamburgerbroodjes open.
EN
Bereiding (15 min)
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
2 Schik de sla op een grote serveerschaal.
3 Maak de reuzenpaddenstoelen: Zet de 4 komkommer-
ln
ar
stukken verticaal op de slabladeren. Zet daarop de
D
gehalveerde tomaten met de bolle kant naar boven, en werk
z
af met enkele stipjes mayonaise (dat gaat makkelijk met een
de
cocktailprikken).
4 Maak de lieveheersbeestjes: Leg elke gehalveerde
2
>i
kerstomaat op een schijfje komkommer. Snij het uiteinde
de
van de olijven en leg ze tegen de kerstomaten om het hoofd
—
AN
te vormen. Snip het bieslook in kleine ‘voelsprieten’, en zet
ze vast tussen de kerstomaat en de olijf.
db,
è
5 Verwarm de hamburgerbroodjes in de voorverwarmde
+
oven (baktijd: zie verpakking).
6 Verhitintussen de olifolie in een pan met antiaanbaklaag
2
en bak de kaas-groenteburgers 3 min. aan elke kant. Kruid
A
és
met peper en zout.
7
NS
7 Schik 2 komkommerlinten op de onderkant van elk
hamburgerbroodje. Dit zijn de poten van de schildpad. Leg
a
een halve augurk aan de rand van het broodje om het hoofd
BEENS 0
u
wer
ii
re
te vormen. Teken met mayonaise stipjes voor de ogen.
4e
‚N
8 Beleg ek broodje met een toefje ketchup, een kaas-
1
ut
2
=)
en
groenteburger en 2 komkommerschijfjes. Leg de bovenkant
op de schildpadburger.
jh
van het kookteam
Afwerking
1
Serveer met de rest van de komkommerschijfjes.
4
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
Ca
Energie Bokel vds 8
86;
a
Vetten
2858 Eviter
1528
fi
(waarvan) verzadigde vetzuren
8 Zou
238
»
en
22
8
(waarvan) sukers
1458
er
%
N
na
u
5
FA 5
gp
m
J
aa
zl
N
(coepkoopsre)
Boni Selection
Tomaten
pers,
Boni Selection
los
hamburgerbroodjes
2,63 €/kg
tomatenketchup
NIS eg
300 8
Herkomst: België.
in top-downfles
Voorgesneden.
C Versmarkt _)
560g
1 ‚29 €/kg
8
Geldig van 23/9 te.m. 6/10/2020.
sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.