Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Burgerfestijn

manier om

Burge!

rs: de perfecte

maken

ze zelf klaar te

Lel

Le

3,05:

(15,25 €/kg)

Bereiding:

Gaartij

» Een hamburger wordt traditioneel

» Schroei de hamburger voor mooie

gemaakt van gehakt. Alle soorten zijn

grillstreepjes op een hoog vuur

hiervoor geschikt (onthou dat vetter

aan beide kanten, verlaag dan de

La vache qui

gehakt minder snel uitdroogt tijdens het

temperatuur en laat rustig verder garen.

cheddar

bakken).

Duw in tussentijd niet op het vlees,

zodat er geen sappen ontsnappen.

10 sneetjes 200 g

-0,50 €

» Voor een nog smaakvoller gehakt zijn

C Versmarkt)

kruiden essentieel (paprika, BBQ-

» Laat de hamburger 2 min. onder

op 1 verpakking

kruiden, enz). U kunt ook een lepel

aluminiumfolie rusten zodat de sappen

zich kunnen herverdelen.

pesto, geraspte kaas, gebakken uien

of sjalotten, geperste knoflook …

Caractère

toevoegen.

Afwerking:

sneetjes 350 g

RE

» De perfecte hamburger heeft een lekker

» Kneed het gehakt zo snel mogelijk

‚05

5

om rubberachtige hamburgers te

goudbruin korstje maar is nog sappig

(5 €/kg)

voorkomen.

vanbinnen.

» Een hamburger is heerlijk tussen een

» Maak hamburgers van dezelfde grootte

2

en met dezelfde diameter als het

klassiek hamburgerbroodje of een stuk

me

broodje. Een trucje om te voorkomen

ciabatta, een (meergranen)pistolet, Turks

roos

dat het gehakt aan uw handen blijft

aq

m

\

FA

plakken: maak ze van tevoren nat met

Eens iets anders?

——

koud water.

» U kan ook burgers maken van gemalen

Leerdammer

Le Moelleux

» Hebt u geen zin om hamburgers met

vis. Heerlijk!

volledig assortiment

6 sneetjes 1508,

de hand te vormen? Gebruik een

„25 e 2567 ee)

hamburgerpers.

» Denk ook aan groenten, zoals plakjes

gepaneerde aubergine of portobello's.

» Laat de hamburgers minstens 30 min. in

Het zijn heerlijke vleesvervangers.

10 %*

de koelkast staan zodat ze niet uit elkaar

[vanaf 1

jar

|

vallen tijdens het bakken.

=

ER:

1b]

y

mn

zr

Boni Selection

12,44 €/kg

sesamzaad

a

1608

5

1,99:

nr

LT

pj

Em

ee,

Li

Oo

Pe

ke hamburger

Bijgerechten vo

or een feestelij

komkommer, sla,

ui, avocado, augurken …

» Salades: tomaten,

in de oven

» Gestoomde of gebel

kken wintergroenten

ketchup, mayonai

se (M

joor wat variatie, voeg

„ Klassieke sauzen:

, wasabi, Sri

acha … toe).

=

=

wat yoghurt, fijne kr

uiden, curry, papf

Minder klassiek: pesto's, tapı

enades, tahin …

Boni Selection

297€fkg

» Kaas: chedd

ar, mozzarella, kaassaus

keizersbroodjes

kwarteleitje op het vlees

6 stuks 300 g

» Leg een gebakken

Voorgebakken.

0,89:

‘Omdat we altij re:

eren op de prijzen en promoties in de andere.

jen in vw Cokuy-winkel nóg

zijn dan in deze lol

ie

x, De Korn

rioon van uw Älra-app

of

pete inte in uwstrek kunnen de pi

e prijzen in uw wink kan u

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytbe

bi onze Klantendienst

EIER Lom

geenkansen.

MZ laagste prijzen EZ