Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a



D

ae

2a

Er

Zin in burgers?

u.

Hier komen zel

Koning van het comfort food: de hamburger! Zet dit ultieme comfortvoedsel in

de schij

werpers, met lekkere, kant-en-klare producten en inspirerende recepten.

Trakteer jezelf op een zelfgemaakte maaltijd ... m&t bijhorende bieren. Er is voor elk

wat wils, en dat allemaal voor de laagste prijzen!

Er

ge

2

Nx

Es

>

4

PA

se

L à

pa

À

i

N

NE

7

5 à

je

Ey:

Nr

Fe;

«

ï

(

fi

']

hi

2

si

Fe

r

es

em.

= ne

7

E

3

2%

aatj

u

tomatensl

met kers

se burger

jtaliaan

an

Lead

B

nboomp!

enp!)

CUT

Ingrediënten @ persorer)

Snij de mozzarella in 8 dunne schifjes en de

6 Bak de dikke uiringen in dezelfde pan kort op een

kerstomaten in

hoog vuur.

4 vrouwelijke

eetl. boter

runderburgers

= Verwarm de oven voor op 200 °C.

7 Besmeer elke onderkant van de broodjes met

&

ouweri)

4 zuiderse broodjes

1 eetl. groene pesto. Beleg

met enkele ge

egrilde

rilde

1 eetl. pijnboompitten

Bereiding

min)

groenten, een hamburger,

ebakken uiringen en

groentemix (diepu

1/2 koffiel. mosterd

1 Leg de broodjes op een bakplaat met bakpapier

2 schijfjes mozzarella. Kruid met wat grof zeezout en

350

g kerstomaten in

1 koffiel. vloeibare

en verwarm in de voorverwarmde oven (baktijd: zie

peper. Eindig met de rucola en de bovenkant van de

vers

illende kleuren

honing

verpakking). Laat licht afkoelen en snij open.

hef)

broodjes

5 eetl olijfolie

2 Verdeel de groentemix over een bakplaat en

100 g rucola

1 eetl. frambozenazijn

besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en

Afwerking

1 plantje basilicum

n)

zout en zet + 10 min. in de oven.

2 rode uien

zwarte peper (

Serveer met het kerstomatenslaatje en de rest van

1 Kleine koffiel. grof

3 Maak intussen de dressings

meng 4 eetl olijfolie

de rucola.

1 bol mozzarella

zeezout

met de frambozenazijn, de honing en de mosterd.

4 eetl. groene pesto

zout

Diable Rose

Wersmarkt)

Kruid met peper, zout en het fij

esnipperde

basilicum.

?

AOP. Saint-Mont

Voorber:

nf

4 Meng de kerstomaten en de fijngesnipperde ui

8 (

tjd +15 min)

Rodenbach Vintage

Laat de

ilde

oentemix volledig ontdooien

onder de dressing. Doe er de pijnboompitten, de

'

Vlaams roodbruin bier

basilicumblaadjes en de fijne uiringen bij. Kruid met

en snij de grootse stukken in 2. Dep droog.

peper en zout.

Pluk de basilicumblaadjes en snipper fijn (hou

enkele blaadjes apart).

5 Smelt de boter in een grillpan of in een pan met

antiaanbaklaag en bak de hamburgers 2 min. aan

Voedingsn

arde per persocn (op basis van de ingrediënten)

Snij 1 rode ui in dikke ringen. Snij de andere ui

Energie

kel

ve

k

808

in 2 en snipper de helft fijn. Snij de rest in fijne

elke kant op een hoog vuur. Zet het vuur lager en laat

Vetten

4

8

Eten

ringen.

nog 3 min. bakken aan elke kant. Haal uit de pan en

zarvan) ve

out

hou warm.

adigde vetzuren 1

ydeten

zarvan) uilers

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

Geldig van 23/9 te.m. 6/10/2020.

Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.