Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.

Hier is pagina 1 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 1
a ” D ae 2a Er Zin in burgers? u. Hier komen zel Koning van het comfort food: de hamburger! Zet dit ultieme comfortvoedsel in de schij werpers, met lekkere, kant-en-klare producten en inspirerende recepten. Trakteer jezelf op een zelfgemaakte maaltijd ... m&t bijhorende bieren. Er is voor elk wat wils, en dat allemaal voor de laagste prijzen! Er ge 2 Nx Es > 4 PA se L à pa À i N NE 7 5 à je Ey: Nr Fe; « ï ( fi '] hi 2 si Fe r es em. = ne 7 E 3 2% aatj u tomatensl met kers se burger jtaliaan an Lead B nboomp! enp!) CUT Ingrediënten @ persorer) Snij de mozzarella in 8 dunne schifjes en de 6 Bak de dikke uiringen in dezelfde pan kort op een kerstomaten in hoog vuur. 4 vrouwelijke eetl. boter runderburgers = Verwarm de oven voor op 200 °C. 7 Besmeer elke onderkant van de broodjes met & ouweri) 4 zuiderse broodjes 1 eetl. groene pesto. Beleg met enkele ge egrilde rilde 1 eetl. pijnboompitten Bereiding min) groenten, een hamburger, ebakken uiringen en groentemix (diepu 1/2 koffiel. mosterd 1 Leg de broodjes op een bakplaat met bakpapier 2 schijfjes mozzarella. Kruid met wat grof zeezout en 350 g kerstomaten in 1 koffiel. vloeibare en verwarm in de voorverwarmde oven (baktijd: zie peper. Eindig met de rucola en de bovenkant van de vers illende kleuren honing verpakking). Laat licht afkoelen en snij open. hef) broodjes 5 eetl olijfolie 2 Verdeel de groentemix over een bakplaat en 100 g rucola 1 eetl. frambozenazijn besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en Afwerking 1 plantje basilicum n) zout en zet + 10 min. in de oven. 2 rode uien zwarte peper ( Serveer met het kerstomatenslaatje en de rest van 1 Kleine koffiel. grof 3 Maak intussen de dressings meng 4 eetl olijfolie de rucola. 1 bol mozzarella zeezout met de frambozenazijn, de honing en de mosterd. 4 eetl. groene pesto zout Diable Rose Wersmarkt) Kruid met peper, zout en het fij esnipperde basilicum. ? AOP. Saint-Mont Voorber: nf 4 Meng de kerstomaten en de fijngesnipperde ui 8 ( tjd +15 min) Rodenbach Vintage Laat de ilde oentemix volledig ontdooien onder de dressing. Doe er de pijnboompitten, de ' Vlaams roodbruin bier basilicumblaadjes en de fijne uiringen bij. Kruid met en snij de grootse stukken in 2. Dep droog. peper en zout. Pluk de basilicumblaadjes en snipper fijn (hou enkele blaadjes apart). 5 Smelt de boter in een grillpan of in een pan met antiaanbaklaag en bak de hamburgers 2 min. aan Voedingsn arde per persocn (op basis van de ingrediënten) Snij 1 rode ui in dikke ringen. Snij de andere ui Energie kel ve k 808 in 2 en snipper de helft fijn. Snij de rest in fijne elke kant op een hoog vuur. Zet het vuur lager en laat Vetten 4 8 Eten ringen. nog 3 min. bakken aan elke kant. Haal uit de pan en zarvan) ve out hou warm. adigde vetzuren 1 ydeten zarvan) uilers Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand Geldig van 23/9 te.m. 6/10/2020. Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 1