Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
”
D
ae
2a
Er
Zin in burgers?
u.
Hier komen zel
Koning van het comfort food: de hamburger! Zet dit ultieme comfortvoedsel in
de schij
werpers, met lekkere, kant-en-klare producten en inspirerende recepten.
Trakteer jezelf op een zelfgemaakte maaltijd ... m&t bijhorende bieren. Er is voor elk
wat wils, en dat allemaal voor de laagste prijzen!
Er
ge
2
Nx
Es
>
4
PA
se
L à
pa
À
i
N
NE
7
5 à
je
Ey:
Nr
Fe;
«
ï
(
fi
']
hi
2
si
Fe
r
es
em.
= ne
7
E
3
2%
aatj
u
tomatensl
met kers
se burger
jtaliaan
an
Lead
B
nboomp!
enp!)
CUT
Ingrediënten @ persorer)
Snij de mozzarella in 8 dunne schifjes en de
6 Bak de dikke uiringen in dezelfde pan kort op een
kerstomaten in
hoog vuur.
4 vrouwelijke
eetl. boter
runderburgers
= Verwarm de oven voor op 200 °C.
7 Besmeer elke onderkant van de broodjes met
&
ouweri)
4 zuiderse broodjes
1 eetl. groene pesto. Beleg
met enkele ge
egrilde
rilde
1 eetl. pijnboompitten
Bereiding
min)
groenten, een hamburger,
ebakken uiringen en
groentemix (diepu
1/2 koffiel. mosterd
1 Leg de broodjes op een bakplaat met bakpapier
2 schijfjes mozzarella. Kruid met wat grof zeezout en
350
g kerstomaten in
1 koffiel. vloeibare
en verwarm in de voorverwarmde oven (baktijd: zie
peper. Eindig met de rucola en de bovenkant van de
vers
illende kleuren
honing
verpakking). Laat licht afkoelen en snij open.
hef)
broodjes
5 eetl olijfolie
2 Verdeel de groentemix over een bakplaat en
100 g rucola
1 eetl. frambozenazijn
besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en
Afwerking
1 plantje basilicum
n)
zout en zet + 10 min. in de oven.
2 rode uien
zwarte peper (
Serveer met het kerstomatenslaatje en de rest van
1 Kleine koffiel. grof
3 Maak intussen de dressings
meng 4 eetl olijfolie
de rucola.
1 bol mozzarella
zeezout
met de frambozenazijn, de honing en de mosterd.
4 eetl. groene pesto
zout
Diable Rose
Wersmarkt)
Kruid met peper, zout en het fij
esnipperde
basilicum.
?
AOP. Saint-Mont
Voorber:
nf
4 Meng de kerstomaten en de fijngesnipperde ui
8 (
tjd +15 min)
Rodenbach Vintage
Laat de
ilde
oentemix volledig ontdooien
onder de dressing. Doe er de pijnboompitten, de
'
Vlaams roodbruin bier
basilicumblaadjes en de fijne uiringen bij. Kruid met
en snij de grootse stukken in 2. Dep droog.
peper en zout.
Pluk de basilicumblaadjes en snipper fijn (hou
enkele blaadjes apart).
5 Smelt de boter in een grillpan of in een pan met
antiaanbaklaag en bak de hamburgers 2 min. aan
Voedingsn
arde per persocn (op basis van de ingrediënten)
Snij 1 rode ui in dikke ringen. Snij de andere ui
Energie
kel
ve
k
808
in 2 en snipper de helft fijn. Snij de rest in fijne
elke kant op een hoog vuur. Zet het vuur lager en laat
Vetten
4
8
Eten
ringen.
nog 3 min. bakken aan elke kant. Haal uit de pan en
zarvan) ve
out
hou warm.
adigde vetzuren 1
ydeten
zarvan) uilers
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand
Geldig van 23/9 te.m. 6/10/2020.
Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.