Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

s

5

1%.

8 :



= DE

Hoofdgerec

Ingrediënten (a personen)

260 g gerookte zalm

4 bagels met

>

ei

200 g jonge spinazie

sesamzaadjes

4 stronken witloof

1 eetl. sesamzaad

B

1 bosje radijzen

1 koffiel. vloeibare

1 belgica-appel

honing

do,

E

100 g mascarpone

2 eetl olijfolie

x

50 g cambozola

peper en zout

voorbereiding (15 min)

Ne.

Verwijder de harde kern uit het witloof en

Fr

el

snipper fijn.

zr

SR

a

Ha

2 4

Ee

Snij de ongeschilde appel in dunne

A

halvemaantjes.

=

Snij de radijzen in dunne schijfjes.

#

Snij de gerookte zalm in reepjes.

Bereiding (20 min)

1 Rooster de sesamzaadjes 3 à 4 min. in een pan

met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hou apart.

Rp

ce

2 Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan. Bak de

pe

appel met de honing goudbruin. Laat uitlekken op

itt.

A

:

keukenpapier.

3 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan en

_

stoof het witloof 4 à 5 min. Voeg tijdens de laatste

2 min. 3/4 van de spinazie toe en laatslinken. Kruid

met peper en zout. Schik het witloof in een schaal

2,89 e osoeno

[6]

EN

en werk af met de appel en de sesamzaadjes.

Los

4 Doe de mascarpone en de cambozola in een

Es

Î

+

steelpan en verwarm tot een gladde saus. Kruid

Fe

=

met peper en zout.



5 Snij intussen de bagels open en rooster ze in

New York Bakery Co.

Pre

een broodrooster (of oven).

bagels met sesam

Boni Selection

6 Bestrijk de bagels met wat kaassaus en schik



4x85g

er de rest van de spinazie, de gerookte zalm en

alle voorgekookte en gekruide aardappelen

enkele schijfjes radijs op.

5

(

Versmarkt

Afwerking

15 We

Serveer de bagels met de witloof-spinazieschotel.

op 1 verpakking

20 4°

A

2 verpakkingen

D- ran van blauwgeaderde kaas? Smelt er dan

PAT

een stukje van en giet het over het witloof.

het recept hiernaast

D- U kan blauwe kaas vervangen door bv.

kruidenkaas.



à

=—

in

{

De voeg voor de kids een scheutje honing toe

aan het witloof.

À

9,30 en:

€ nl

Cambozola

9 Haut-Poitou AO. 'Koâà' Sauvignon Blanc

Classic

Chouffe Soleil

+185g

8,09.

Blond bier

;

/

C Versmarkt _)

ae)

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Chouffe

Energie &25kal verds 528

Soleil blond bier

Vetten

329g Ewen

018

-0,35

-Lé

(waarvan) verzadigdevetzuren 140g Zout

328

op 1 verpakking

6 % vol 6x 33 cl

op 1 verpakking

alen

4978

(waarvan) sukers

1418

Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

sk Met uw 27 XTRA -app of -kaart. 1 karting per kasticket. Niet cumuleerbaar. * + statiegeld.

+ statiegeld: 0,30 €.

EN ee