Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
s
5
1%.
8 :
ré
= DE
Hoofdgerec
Ingrediënten (a personen)
260 g gerookte zalm
4 bagels met
>
ei
200 g jonge spinazie
sesamzaadjes
4 stronken witloof
1 eetl. sesamzaad
B
1 bosje radijzen
1 koffiel. vloeibare
1 belgica-appel
honing
do,
E
100 g mascarpone
2 eetl olijfolie
x
50 g cambozola
peper en zout
voorbereiding (15 min)
Ne.
Verwijder de harde kern uit het witloof en
Fr
el
snipper fijn.
zr
SR
a
Ha
2 4
Ee
Snij de ongeschilde appel in dunne
A
halvemaantjes.
=
Snij de radijzen in dunne schijfjes.
#
Snij de gerookte zalm in reepjes.
Bereiding (20 min)
1 Rooster de sesamzaadjes 3 à 4 min. in een pan
met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hou apart.
Rp
ce
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan. Bak de
pe
appel met de honing goudbruin. Laat uitlekken op
itt.
A
:
keukenpapier.
3 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan en
_
stoof het witloof 4 à 5 min. Voeg tijdens de laatste
2 min. 3/4 van de spinazie toe en laatslinken. Kruid
met peper en zout. Schik het witloof in een schaal
2,89 e osoeno
[6]
EN
en werk af met de appel en de sesamzaadjes.
Los
4 Doe de mascarpone en de cambozola in een
Es
Î
+
steelpan en verwarm tot een gladde saus. Kruid
Fe
=
met peper en zout.
—
5 Snij intussen de bagels open en rooster ze in
New York Bakery Co.
Pre
een broodrooster (of oven).
bagels met sesam
Boni Selection
6 Bestrijk de bagels met wat kaassaus en schik
€
4x85g
er de rest van de spinazie, de gerookte zalm en
alle voorgekookte en gekruide aardappelen
enkele schijfjes radijs op.
5
(
Versmarkt
Afwerking
15 We
Serveer de bagels met de witloof-spinazieschotel.
op 1 verpakking
20 4°
A
2 verpakkingen
D- ran van blauwgeaderde kaas? Smelt er dan
PAT
een stukje van en giet het over het witloof.
het recept hiernaast
D- U kan blauwe kaas vervangen door bv.
kruidenkaas.
—
à
=—
in
{
De voeg voor de kids een scheutje honing toe
aan het witloof.
À
9,30 en:
€ nl
Cambozola
9 Haut-Poitou AO. 'Koâà' Sauvignon Blanc
Classic
Chouffe Soleil
+185g
8,09.
Blond bier
;
/
C Versmarkt _)
ae)
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Chouffe
Energie &25kal verds 528
Soleil blond bier
Vetten
329g Ewen
018
-0,35
-Lé
(waarvan) verzadigdevetzuren 140g Zout
328
op 1 verpakking
6 % vol 6x 33 cl
op 1 verpakking
alen
4978
(waarvan) sukers
1418
Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand
sk Met uw 27 XTRA -app of -kaart. 1 karting per kasticket. Niet cumuleerbaar. * + statiegeld.
+ statiegeld: 0,30 €.
EN ee