Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.

Hier is pagina 5 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 5
| et #4 Rue #t ar dt Ar: 2% _ En En sh en ri > a 4 me 4 # es ce Nak a al Ingrediënten (@ personen) & Verhit opnieuw 2 eetl olijfolie in dezelfde pan el} 4 kippenburgers 2 voorgebakken en bak de kippenburgers 2 à 3 min. aan elke kant. Val Dieu (beenhouwerij keizersbroodjes Leg ze op een andere bakplaat met bakpapier. 1 eetl. sesamzaad 4 portobello's 5 Zet de portobello's en de kippenburgers 1 groene paprika 350 g fajitasaus (bokaal) 10 min. in de voorverwarmde oven, samen met Zin in een voorsmaakje? 1 gele paprika 200 g rode de keizerbroodjes. Draai na 5 min. de portobello's Bekijk het filmpje op 1 rode ui om en bestrooi ze met sesamzaad. Neem na kidneybonen (blik) videorecept 1 teentje knoflook 150 g maïs (ik) 8 min. de broodjes uit de oven en laat afkoelen. 4 sneetjes cheddar (br 6 eetl oljfolie La Vache qui ri) peper en zout Afwerking Snij de broodjes open en leg op elke helft een Nog meer zelfgemaakte hamburgerrecepten? Voorbereiding (10 min) kippenburger en een sneetje cheddar. Lepel er Ontdek het op à Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit wat Mexicaanse saus over en werk af met een de paprika's en snij in Kleine blokjes. portobello, met de bolle kant naar boven. Heerlijk met ‘ Snipper het knoflook en de rode ui fin. Spoel de rode kidneybonen en de maïs onder De Zin in nog meer Mexicaanse sfeer? Voeg dan RTE LU iernaast stromend water. Laat uitlekken. avocadoreepjes toe aan uw burger of serveer à Borstel de portobello 's schoon. Verwijder de met guacamole. ad steeltjes en snij ze in plakjes. Laat de hoedjes Sainte-Hélène Eng heel. AOP. Languedoc Berei ng (20 min. + 10 min. in de over) Brugse Zot 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof Blond bier het knoflook en de rode ui 2 min. Voeg de paprika's en de portobellosteeltjes toe. Roerbak | 9,49. nog 2 à 3 min. Overgiet met de fajtasaus en azseft) laat + 10 min. sudderen. Doe er de maïs en de kidneybonen 5 min. voor het einde van de kooktijd bij. Kruid met peper en zout. ww _- 2 Verwarm de oven voor op 210 °C. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst) 3 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grillpan Energie 4 kel Veres 1028 Brugse Zot en bak de portobellohoedjes 2 à 3 min. met Vetten 3018 Eten 5478 blond bier de binnenkant naar boven, tot ze een mooi (waarvan) verzadigde vetzuren 198 Zu 528 -10 %* Kal Taten ET 6% vol 6x33 cl vanaf grllpatroon hebben. Leg ze op een bakplaat met (waarvan) sukers 1428 2 verpakkingen bakpapier. Bier met liefde. uwen, drink je met verstand sk Met uw 27 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. + statiegeld. EN ee
Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 5