Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
et
#4
Rue
#t
ar
dt
Ar:
2%
_
En
En
sh
en
ri
>
a
4
me
4 #
es
ce
Nak
a
al
Ingrediënten (@ personen)
& Verhit opnieuw 2 eetl olijfolie in dezelfde pan
el}
4 kippenburgers
2 voorgebakken
en bak de kippenburgers 2 à 3 min. aan elke kant.
Val Dieu (beenhouwerij
keizersbroodjes
Leg ze op een andere bakplaat met bakpapier.
1 eetl. sesamzaad
4 portobello's
5 Zet de portobello's en de kippenburgers
1 groene paprika
350 g fajitasaus (bokaal)
10 min. in de voorverwarmde oven, samen met
Zin in een voorsmaakje?
1 gele paprika
200 g rode
de keizerbroodjes. Draai na 5 min. de portobello's
Bekijk het filmpje op
1 rode ui
om en bestrooi ze met sesamzaad. Neem na
kidneybonen (blik)
videorecept
1 teentje knoflook
150 g maïs (ik)
8 min. de broodjes uit de oven en laat afkoelen.
4 sneetjes cheddar (br
6 eetl oljfolie
La Vache qui ri)
peper en zout
Afwerking
Snij de broodjes open en leg op elke helft een
Nog meer zelfgemaakte
hamburgerrecepten?
Voorbereiding (10 min)
kippenburger en een sneetje cheddar. Lepel er
Ontdek het op
à
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit
wat Mexicaanse saus over en werk af met een
de paprika's en snij in Kleine blokjes.
portobello, met de bolle kant naar boven.
Heerlijk met
‘
Snipper het knoflook en de rode ui fin.
Spoel de rode kidneybonen en de maïs onder
De Zin in nog meer Mexicaanse sfeer? Voeg dan
RTE LU
iernaast
stromend water. Laat uitlekken.
avocadoreepjes toe aan uw burger of serveer
à
Borstel de portobello 's schoon. Verwijder de
met guacamole.
ad
steeltjes en snij ze in plakjes. Laat de hoedjes
Sainte-Hélène
Eng
heel.
AOP. Languedoc
Berei
ng (20 min. + 10 min. in de over)
Brugse Zot
1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof
Blond bier
het knoflook en de rode ui 2 min. Voeg de
paprika's en de portobellosteeltjes toe. Roerbak
| 9,49.
nog 2 à 3 min. Overgiet met de fajtasaus en
azseft)
laat + 10 min. sudderen. Doe er de maïs en
de kidneybonen 5 min. voor het einde van de
kooktijd bij. Kruid met peper en zout.
ww _-
2 Verwarm de oven voor op 210 °C.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)
3 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grillpan
Energie 4 kel
Veres
1028
Brugse Zot
en bak de portobellohoedjes 2 à 3 min. met
Vetten
3018
Eten
5478
blond bier
de binnenkant naar boven, tot ze een mooi
(waarvan) verzadigde vetzuren
198
Zu
528
-10 %*
Kal
Taten
ET
6% vol 6x33 cl
vanaf
grllpatroon hebben. Leg ze op een bakplaat met
(waarvan) sukers
1428
2 verpakkingen
bakpapier.
Bier met liefde.
uwen, drink je met verstand
sk Met uw 27 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
+ statiegeld.
EN ee