Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

et

#4

Rue

#t

ar

dt

Ar:

2%

_

En

En

sh

en

ri

>

a

4

me

4 #

es

ce

Nak

a

al

Ingrediënten (@ personen)

& Verhit opnieuw 2 eetl olijfolie in dezelfde pan

el}

4 kippenburgers

2 voorgebakken

en bak de kippenburgers 2 à 3 min. aan elke kant.

Val Dieu (beenhouwerij

keizersbroodjes

Leg ze op een andere bakplaat met bakpapier.

1 eetl. sesamzaad

4 portobello's

5 Zet de portobello's en de kippenburgers

1 groene paprika

350 g fajitasaus (bokaal)

10 min. in de voorverwarmde oven, samen met

Zin in een voorsmaakje?

1 gele paprika

200 g rode

de keizerbroodjes. Draai na 5 min. de portobello's

Bekijk het filmpje op

1 rode ui

om en bestrooi ze met sesamzaad. Neem na

kidneybonen (blik)

videorecept

1 teentje knoflook

150 g maïs (ik)

8 min. de broodjes uit de oven en laat afkoelen.

4 sneetjes cheddar (br

6 eetl oljfolie

La Vache qui ri)

peper en zout

Afwerking

Snij de broodjes open en leg op elke helft een

Nog meer zelfgemaakte

hamburgerrecepten?

Voorbereiding (10 min)

kippenburger en een sneetje cheddar. Lepel er

Ontdek het op

à

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit

wat Mexicaanse saus over en werk af met een

de paprika's en snij in Kleine blokjes.

portobello, met de bolle kant naar boven.

Heerlijk met



Snipper het knoflook en de rode ui fin.

Spoel de rode kidneybonen en de maïs onder

De Zin in nog meer Mexicaanse sfeer? Voeg dan

RTE LU

iernaast

stromend water. Laat uitlekken.

avocadoreepjes toe aan uw burger of serveer

à

Borstel de portobello 's schoon. Verwijder de

met guacamole.

ad

steeltjes en snij ze in plakjes. Laat de hoedjes

Sainte-Hélène

Eng

heel.

AOP. Languedoc

Berei

ng (20 min. + 10 min. in de over)

Brugse Zot

1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof

Blond bier

het knoflook en de rode ui 2 min. Voeg de

paprika's en de portobellosteeltjes toe. Roerbak

| 9,49.

nog 2 à 3 min. Overgiet met de fajtasaus en

azseft)

laat + 10 min. sudderen. Doe er de maïs en

de kidneybonen 5 min. voor het einde van de

kooktijd bij. Kruid met peper en zout.

ww _-

2 Verwarm de oven voor op 210 °C.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)

3 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grillpan

Energie 4 kel

Veres

1028

Brugse Zot

en bak de portobellohoedjes 2 à 3 min. met

Vetten

3018

Eten

5478

blond bier

de binnenkant naar boven, tot ze een mooi

(waarvan) verzadigde vetzuren

198

Zu

528

-10 %*

Kal

Taten

ET

6% vol 6x33 cl

vanaf

grllpatroon hebben. Leg ze op een bakplaat met

(waarvan) sukers

1428

2 verpakkingen

bakpapier.

Bier met liefde.

uwen, drink je met verstand

sk Met uw 27 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

+ statiegeld.

EN ee