Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.

Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 8
ter PA se æ E pe en = ad hc > Si A Fe # A N EN er €, [x « |’ ze 3 a _ 2 Hs alm, RT met a u rt pecorino zeevruchten en Hoofdgerecht Ingrediënten (4 personen) Voorbereiding (0 min) 3 Kook intussen de tortellini in lichtgezouten 150 g gerookte Atlantische zalmreepjes (versmark) - Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg 150 g zeevruchtencocktail (versmarkt) Snij de rest in heel dunne reepjes van 2 à toe aan de kookpot. 400 g verse spinazie 300 g voorgesneden kastanjechampignons = ee het knoflook en de rode ui fijn. Afwerking Cersmark) Bestrooi de borden met geraspte pecorino. 1 venkel - Rasp de pecorino. 1 rode ui Bere Gavi D.O.C.G. 'Palás' ing (20 min) 1 teentje knoflook 1 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de Michele Chiarlo 30 g pecorino (lok) rode ui en het knoflook glazig. Voeg de venkel toe Piemonte - Italië 2,5 dl ichte room voor pasta en sausen (19 »v6) en laat 5 min. bakken, voeg dan de champignons 400 g tortellini met ricotta en spinazie (versmarkı) Lefort Tripel toe en laat 3 min. bakken. Smelt de spinazie in het Sterk blond bier 1 eetl. olifolie extra vierge mengsel. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) zwarte peper (molen) 2 Voeg de room, de zalm en de zeevruchten toe zout en verwarm nog 5 min. op een laag vuur. Kruid Vetten Energie 332 kl Vezels 2,78 met zwarte peper en zout. 22178 Ellen 2218 (waarvan) verzadigdevetruren 1038 Zout 178 Kooihydraten 848 (waarvan) sukers 438 8 Geldigvan 10/3 te.m. 23/3/2021. ok Met 88 XTRA. Ons vakmanschap drink je met verstand
Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 8