Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ter

PA

se

æ

E

pe

en

=

ad

hc

>

Si

A

Fe

#

A

N

EN

er

€,

[x

« |’ ze

3

a

_

2

Hs

alm,

RT met a

u rt

pecorino

zeevruchten en

Hoofdgerecht

Ingrediënten (4 personen)

Voorbereiding (0 min)

3 Kook intussen de tortellini in lichtgezouten

150 g gerookte Atlantische zalmreepjes (versmark)

- Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern.

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg

150 g zeevruchtencocktail (versmarkt)

Snij de rest in heel dunne reepjes van 2 à

toe aan de kookpot.

400 g verse spinazie

300 g voorgesneden kastanjechampignons

= ee het knoflook en de rode ui fijn.

Afwerking

Cersmark)

Bestrooi de borden met geraspte pecorino.

1 venkel

- Rasp de pecorino.

1 rode ui

Bere

Gavi D.O.C.G. 'Palás'

ing (20 min)

1 teentje knoflook

1 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de

Michele Chiarlo

30 g pecorino (lok)

rode ui en het knoflook glazig. Voeg de venkel toe

Piemonte - Italië

2,5 dl ichte room voor pasta en sausen (19 »v6)

en laat 5 min. bakken, voeg dan de champignons

400 g tortellini met ricotta en spinazie (versmarkı)

Lefort Tripel

toe en laat 3 min. bakken. Smelt de spinazie in het

Sterk blond bier

1 eetl. olifolie extra vierge

mengsel.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

zwarte peper (molen)

2 Voeg de room, de zalm en de zeevruchten toe

zout

en verwarm nog 5 min. op een laag vuur. Kruid

Vetten

Energie 332 kl Vezels 2,78

met zwarte peper en zout.

22178 Ellen 2218

(waarvan) verzadigdevetruren 1038 Zout

178

Kooihydraten

848

(waarvan) sukers

438

8

Geldigvan 10/3 te.m. 23/3/2021.

ok Met 88 XTRA.

Ons vakmanschap drink je met verstand