Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Eindeloos variëren me

fi

?

En

pasta & pizza

Op zoek naar ideeën voor een makkelijke maaltijd? Met onze tips en recepten zet u snel

een heerlijke pasta of verrassende pizza op tafel. Die vallen gegarandeerd bij het hele

gezin in de smaak, zonder dat u uren in de keuken hoeft te staan. Ideaal voor drukkere

dagen! Ontdek alvast een deel van ons assortiment, a

voor de laagste prijzen.

BE

Cu

A

Ze ae

a

I>

RUN

su

NS

>

/

=

Ar.

N

A

sg

HH

ej

Ven:

<--

LS

JAN



ES

e

I

Speltpasta

Volkorenpasta

Bevat meer vezels en heeft een meer uitgesproken smaak

Gemaakt van een tarwevariant. Heeft een nootachtige smaak,

dan witte pasta. Draagt ook bij aan een verzadigd gevoel na

maar lijkt meer op gewone pasta dan volkorenpasta.

het eten.

Eierpasta

Peulvruchtenpasta

Op basis van griesmeel van harde tarwe en verse eieren.

Op basis van peulvruchtenmeel (linzen, kikkererwten …).

Die zorgen voor de goudgele kleur, stevigheid, een rijkere

Smaakt uniek, is rijk aan vezels en eiwitten en is van nature

smaak en een fijne textuur die sausen goed vasthoudt.

glutenvrij.

Biologische pasta

Glutenvrije pasta

em Gemaakt van volkorengriesmeel en biologisch

geteelde tarwe. De smaak ligt heel dicht bij die van

Op basis van maïs- of rijstbloem.

Meer neutrale smaak.

witte pasta.

sk Met Dj XTRA