Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.

Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 4
Pe 7 Z Alu % Pe \ LS 7 a — = EN, EN eK, os CR PU 8 = ps Ag Zi 1 2 4 £ ze SS rs en RN 5 en ee À eN me NN Pd m De IN a Pa Il LL &. A Ds AN ke ” GG À Gd 2; a +? PA AT Door & bifrondel vorm van radiatori ERDE blijft de saus er 3 a = ss Pete goed aan plakken, NET STTTIT A5 > en ee # 5 Radiatori me! 2 roenten PPN LL Hoofdgerecht | Ingrediënten (à personen) Bereiding (25 min) Afwerking 170 g tofoereepjes gemarineerd op oosterse 1 Kook de radiatori in lichtgezouten water Werk de pasta af met groentesaus en bestrooi > wijze (versmarkt) (kookt zie verpakking). Giet af en hou warm. met geroosterde pijnboompitten en de apart 1 kg mediterrane groentemix epvries) 2 Verhit intussen 2 eetl. olifolie in een pan met gehouden oregano. dikke bodem en stoom hierin de mediterrane 1/2 plantje oregano 100 g ontpitte groene olijven groenten 5 à 8 min. al roerend. Roer de Boursin El Coto Crianza 240 g Boursin Cuisine Tomaat en mediterrane Cuisine, gehakte oregano, zwarte peper en zout DOC. Rioja - Spanje kruiden erdoor en laat afgedekt op een laag vuur 5 à 400 g radiatori (est) 8 min. sudderen. Postel Blond Blond abdijbier 30 g geroosterde pijnboompitten 3 Rooster intussen de pijnboompitten in een 3 eetl olijfolie extra vierge pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Kruid met zwarte peper (molen) zout en haal uit de pan. zout 4 Verhit 1 eetl. jfolie in de pan en bak de tofcereepjes (aa gen: zie verpakking). Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min) 5 Roer de tofoereepjes en olijven door de Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) - Laat de mediterrane groenten oppervlakkig groentesaus en verwarm opnieuw. 752 kal vezels ontdooien en mix ze kort in de blender. Vetten Energie 188 - Snij de olijven in 2. (vaanan) verz de vetzuren 340g willen 24,58 - Hak 3/4 van de oreganoblaadjes fijn en hou Koohydrten Sig 238 (daavan) suikers 1328 een paar takjes apart voor de afwerking. ok Met 88 XTRA. +
Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 4