Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pe
7
Z
Alu
%
Pe
\
LS
7
a —
=
EN,
EN
eK,
os CR
PU
8
=
ps
Ag
Zi
1
2
4
£
ze
SS
rs
en
RN
5
en
ee À eN
me
NN
Pd
m
De
IN
a
Pa
Il
LL
&.
A
Ds
AN
ke
”
GG
À
Gd
2;
a
+?
PA
AT
Door & bifrondel
vorm van radiatori
ERDE
blijft de saus er
3
a
=
ss
Pete
goed aan plakken,
NET
STTTIT
A5
>
en
ee
#
5
Radiatori me!
2
roenten
PPN LL
Hoofdgerecht
|
Ingrediënten (à personen)
Bereiding (25 min)
Afwerking
170 g tofoereepjes gemarineerd op oosterse
1 Kook de radiatori in lichtgezouten water
Werk de pasta af met groentesaus en bestrooi
>
wijze (versmarkt)
(kookt
zie verpakking). Giet af en hou warm.
met geroosterde pijnboompitten en de apart
1 kg mediterrane groentemix epvries)
2 Verhit intussen 2 eetl. olifolie in een pan met
gehouden oregano.
dikke bodem en stoom hierin de mediterrane
1/2 plantje oregano
100 g ontpitte groene olijven
groenten 5 à 8 min. al roerend. Roer de Boursin
El Coto Crianza
240 g Boursin Cuisine Tomaat en mediterrane
Cuisine, gehakte oregano, zwarte peper en zout
DOC. Rioja - Spanje
kruiden
erdoor en laat afgedekt op een laag vuur 5 à
400 g radiatori (est)
8 min. sudderen.
Postel Blond
Blond abdijbier
30 g geroosterde pijnboompitten
3 Rooster intussen de pijnboompitten in een
3 eetl olijfolie extra vierge
pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Kruid met
zwarte peper (molen)
zout en haal uit de pan.
zout
4 Verhit 1 eetl.
jfolie in de pan en bak de
tofcereepjes (aa
gen: zie verpakking).
Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min)
5 Roer de tofoereepjes en olijven door de
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
- Laat de mediterrane groenten oppervlakkig
groentesaus en verwarm opnieuw.
752 kal vezels
ontdooien en mix ze kort in de blender.
Vetten
Energie
188
- Snij de olijven in 2.
(vaanan) verz
de vetzuren
340g willen 24,58
- Hak 3/4 van de oreganoblaadjes fijn en hou
Koohydrten
Sig
238
(daavan) suikers
1328
een paar takjes apart voor de afwerking.
ok Met 88 XTRA.
+