Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pe

7

Z

Alu

%

Pe

\

LS

7

a —

=

EN,

EN

eK,

os CR

PU

8

=

ps

Ag

Zi

1

2

4

£

ze

SS

rs

en

RN

5

en

ee À eN

me

NN

Pd

m

De

IN

a

Pa

Il

LL

&.

A

Ds

AN

ke



GG

À

Gd

2;

a

+?

PA

AT

Door & bifrondel

vorm van radiatori

ERDE

blijft de saus er

3

a

=

ss

Pete

goed aan plakken,

NET

STTTIT

A5

>

en

ee

#

5

Radiatori me!

2

roenten

PPN LL

Hoofdgerecht

|

Ingrediënten (à personen)

Bereiding (25 min)

Afwerking

170 g tofoereepjes gemarineerd op oosterse

1 Kook de radiatori in lichtgezouten water

Werk de pasta af met groentesaus en bestrooi

>

wijze (versmarkt)

(kookt

zie verpakking). Giet af en hou warm.

met geroosterde pijnboompitten en de apart

1 kg mediterrane groentemix epvries)

2 Verhit intussen 2 eetl. olifolie in een pan met

gehouden oregano.

dikke bodem en stoom hierin de mediterrane

1/2 plantje oregano

100 g ontpitte groene olijven

groenten 5 à 8 min. al roerend. Roer de Boursin

El Coto Crianza

240 g Boursin Cuisine Tomaat en mediterrane

Cuisine, gehakte oregano, zwarte peper en zout

DOC. Rioja - Spanje

kruiden

erdoor en laat afgedekt op een laag vuur 5 à

400 g radiatori (est)

8 min. sudderen.

Postel Blond

Blond abdijbier

30 g geroosterde pijnboompitten

3 Rooster intussen de pijnboompitten in een

3 eetl olijfolie extra vierge

pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Kruid met

zwarte peper (molen)

zout en haal uit de pan.

zout

4 Verhit 1 eetl.

jfolie in de pan en bak de

tofcereepjes (aa

gen: zie verpakking).

Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min)

5 Roer de tofoereepjes en olijven door de

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

- Laat de mediterrane groenten oppervlakkig

groentesaus en verwarm opnieuw.

752 kal vezels

ontdooien en mix ze kort in de blender.

Vetten

Energie

188

- Snij de olijven in 2.

(vaanan) verz

de vetzuren

340g willen 24,58

- Hak 3/4 van de oreganoblaadjes fijn en hou

Koohydrten

Sig

238

(daavan) suikers

1328

een paar takjes apart voor de afwerking.

ok Met 88 XTRA.

+