Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
#
2
ne
Zoals bij de pizzeria
“
fe;
0
&.;
Va.
ES
ve
|
5
&
=
à
if
Y
IN
pe
A
S
n
KR
m
&
na
Je
Sf
jr“
Gr
#
=
u
en
„
#
Fi
Ke
sf
in
4
(7
2
AS diabolique
PETE
[3
Ingrediönten (4personen)
*
250 g Black Tiger scampi's iepvrie) 2 rollen pizzadeeg (versmarkt)
=|
350 g kerstomaten in verschillende 250 g passata (gezeefde tomaten)
al
kleuren
3 eetl. arachideolie
1 gele paprika
1 eetl. kerriepoeder
en
1 groene paprika
zwarte peper (molen)
7}
Ri
250 g fijnproeversmix rucola
zout
125 g minimozzarellabolletjes
Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min)
44
-
Ontdooi de scampi's volledig en dep ze droog. Marineer ze in
'
arachideolie en kruid met het kerriepoeder.
Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit de bakplaten en laat 10 min.
rusten.
‘
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en
snij in dunne reepjes.
Gele paprika
'
Snij de kerstomaten en de minimozzarellabolletjes in 2.
los
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Herkomst: België/Nederland.
Bereiding @5 min)
1 Verdeel de passata over het pizzadeeg tot op 1 cm van de rand.
2 Bestrooi met paprikareepjes, mozzarella en een paar kerstomaatjes. Bak
>
+ 15 min. in de voorverwarmde oven.
3 Voeg intussen de overgebleven kerstomaatjes, zwarte peper en zout toe
aan de sla.
4 Bak 5 min. voordat de pizza's gaar zijn de gemarineerde scampis
EE
1 à 2 min. aan elke kant in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
2,19 €}kg
Kruid met peper en zout.
Afwerking
Schik de scampis op de pizza's en werk af met een draai van de
”
pepermolen. Serveer de salade apart.
AS
Boni Selection
Ca
B> Liever een pizza met zeevruchten? Vervang de scampi door de
fijnproeversmix rucola
diepgevroren frutti di mare (zie p. 7).
250
Ee
Krulandijvie, veldsla, radicchio en rucola.
Les Hauts Rocs
Gewassen en gebruiksklaar.
AOP. Luberon
Ename Pater
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredi£ntenljs)
GER
C_ Versmarkt
6Q2 kcal Vezeis.
71
Blond abdijbier
Veten
207g Ewitten 248
196 efkg
(waanan) verzadigdevezuen 678 Zout
398
A
Kooydraten
7198
1
Guaanan) sukers
1188
Cg
1,99:
sk Met Dj XTRA