Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

#

2

ne

Zoals bij de pizzeria



fe;

0

&.;

Va.

ES

ve

|

5

&

=

à

if

Y

IN

pe

A

S

n

KR

m

&

na

Je

Sf

jr“

Gr

#

=

u

en



#

Fi

Ke

sf

in

4

(7

2

AS diabolique

PETE

[3

Ingrediönten (4personen)

*

250 g Black Tiger scampi's iepvrie) 2 rollen pizzadeeg (versmarkt)

=|

350 g kerstomaten in verschillende 250 g passata (gezeefde tomaten)

al

kleuren

3 eetl. arachideolie

1 gele paprika

1 eetl. kerriepoeder

en

1 groene paprika

zwarte peper (molen)

7}

Ri

250 g fijnproeversmix rucola

zout

125 g minimozzarellabolletjes

Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min)

44

-

Ontdooi de scampi's volledig en dep ze droog. Marineer ze in

'

arachideolie en kruid met het kerriepoeder.

Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit de bakplaten en laat 10 min.

rusten.



Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en

snij in dunne reepjes.

Gele paprika

'

Snij de kerstomaten en de minimozzarellabolletjes in 2.

los

Verwarm de oven voor op 220 °C.

Herkomst: België/Nederland.

Bereiding @5 min)

1 Verdeel de passata over het pizzadeeg tot op 1 cm van de rand.

2 Bestrooi met paprikareepjes, mozzarella en een paar kerstomaatjes. Bak

>

+ 15 min. in de voorverwarmde oven.

3 Voeg intussen de overgebleven kerstomaatjes, zwarte peper en zout toe

aan de sla.

4 Bak 5 min. voordat de pizza's gaar zijn de gemarineerde scampis

EE

1 à 2 min. aan elke kant in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.

2,19 €}kg

Kruid met peper en zout.

Afwerking

Schik de scampis op de pizza's en werk af met een draai van de



pepermolen. Serveer de salade apart.

AS

Boni Selection

Ca

B> Liever een pizza met zeevruchten? Vervang de scampi door de

fijnproeversmix rucola

diepgevroren frutti di mare (zie p. 7).

250

Ee

Krulandijvie, veldsla, radicchio en rucola.

Les Hauts Rocs

Gewassen en gebruiksklaar.

AOP. Luberon

Ename Pater

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredi£ntenljs)

GER

C_ Versmarkt

6Q2 kcal Vezeis.

71

Blond abdijbier

Veten

207g Ewitten 248

196 efkg

(waanan) verzadigdevezuen 678 Zout

398

A

Kooydraten

7198

1

Guaanan) sukers

1188

Cg

1,99:

sk Met Dj XTRA