Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.

Hier is pagina 10 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 10
2 # 2 ne Zoals bij de pizzeria “ fe; 0 &.; Va. ES ve | 5 & = à if Y IN pe A S n KR m & na Je Sf jr“ Gr # = u en „ # Fi Ke sf in 4 (7 2 AS diabolique PETE [3 Ingrediönten (4personen) * 250 g Black Tiger scampi's iepvrie) 2 rollen pizzadeeg (versmarkt) =| 350 g kerstomaten in verschillende 250 g passata (gezeefde tomaten) al kleuren 3 eetl. arachideolie 1 gele paprika 1 eetl. kerriepoeder en 1 groene paprika zwarte peper (molen) 7} Ri 250 g fijnproeversmix rucola zout 125 g minimozzarellabolletjes Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min) 44 - Ontdooi de scampi's volledig en dep ze droog. Marineer ze in ' arachideolie en kruid met het kerriepoeder. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit de bakplaten en laat 10 min. rusten. ‘ Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in dunne reepjes. Gele paprika ' Snij de kerstomaten en de minimozzarellabolletjes in 2. los Verwarm de oven voor op 220 °C. Herkomst: België/Nederland. Bereiding @5 min) 1 Verdeel de passata over het pizzadeeg tot op 1 cm van de rand. 2 Bestrooi met paprikareepjes, mozzarella en een paar kerstomaatjes. Bak > + 15 min. in de voorverwarmde oven. 3 Voeg intussen de overgebleven kerstomaatjes, zwarte peper en zout toe aan de sla. 4 Bak 5 min. voordat de pizza's gaar zijn de gemarineerde scampis EE 1 à 2 min. aan elke kant in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. 2,19 €}kg Kruid met peper en zout. Afwerking Schik de scampis op de pizza's en werk af met een draai van de ” pepermolen. Serveer de salade apart. AS Boni Selection Ca B> Liever een pizza met zeevruchten? Vervang de scampi door de fijnproeversmix rucola diepgevroren frutti di mare (zie p. 7). 250 Ee Krulandijvie, veldsla, radicchio en rucola. Les Hauts Rocs Gewassen en gebruiksklaar. AOP. Luberon Ename Pater Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredi£ntenljs) GER C_ Versmarkt 6Q2 kcal Vezeis. 71 Blond abdijbier Veten 207g Ewitten 248 196 efkg (waanan) verzadigdevezuen 678 Zout 398 A Kooydraten 7198 1 Guaanan) sukers 1188 Cg 1,99: sk Met Dj XTRA
Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 10