Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

on

Fra

D

es

Pasta & pizza

à

Ch

si

N

+

\

de

3

# À

3

1,

A

107

49

=,

A

mkool

I

Ka

de van bloe

7

an

7

ALL

se smaken

À

<

ih

nd

met Italiaan

8

Hoofdgerecht

x

&

Ingrediönten (a personen)

100 g Ganda-ham

100 g parmezaan bek)

4

e)

He

1 kg bloemkool als

4 eetl. groene pesto

À

en

— 4

2 eetl. bloem

7

>

(a

#7

alternatief voor rijst

%



100 g rucola

2 eetl. olijfolie extra

Rx

2 rode uien

vierge

4

A

Kg

100 g gedroogde

1 eetl. Provencaalse

1

>

pt

RN

tomaten (versmarkı)

kruiden

4 eieren

A

Ze

zwarte peper molen)

250 g ricotta

zout

7

VHS

EE

4

Voorbereiding (15 min)

-

Snij de rode uien in ringen.

ns

(Ti

\

Snij de helft van de gedroogde tomaten in

'

kleine stukjes en hak de rest grof.

Schaaf enkele schilfers van de parmezaan en

rasp de rest fijn.

Scheur de plakjes ham in kleine stukjes.

\

ES

Verwarm de oven voor op 180 °C.

EG

Bereiding (20 min + 30 min.in de over)

NN

1 Verhit de olijfolie in een grote kookpoten bak de

hed

diepgevroren bloemkool + 10 min. al roerend.

Koken

2 Meng de bloemkool met de bloem, de

geraspte kaas, de eieren en de kleine stukjes

Ni

deorecept

gedroogde tomaat. Kruid met zwarte peper, zout

en Provencaalse kruiden.

3 Spreid het mengsel uit op een bakplaat met

bakpapier. Vorm een pizzabodem van ongeveer

4

1/2 cm dik. Bak 15 min. in de voorverwarmde

oven.

WE

4 Meng de pesto met de ricotta. Kruid met zwarte

peper en zout. Verdeel over de pizzabodem. Strooi

er de rode uiringen en grofgehakte gedroogde

tomaten over.

5 Zet nog 10 à 15 min. in de oven.

Afwerking

Beleg de pizza met plakjes har, rucola en

ee

kaasschilfers. Serveer met de rest van de rucola.

£

D- Deze bloemkoolbodem kan u gebruiken als

Boni Selection

Boni Selection

basis voor allerlei soorten pizza's. Bestrijk

pn

bloemkool als

hem bijvoorbeeld met passata en leg er uw

is

groene pesto

favoriete toppings op. U kan het mengsel

alternatief voor

1408

rijst

Met basilicum,

voor deze pizzabodem ook naar eigen smaak

=

FT 1

pijnboompitten en

bijkruiden.

1kg

parmezaan.

Brindisi Rosso D.O.C. Virgilius’

C Versmarkt) soeng

Rubino

Puglia - Italie

Lefort

1,65 «

2,99:

Sterk donker bier

Harde Italiaanse kaas met een

Verse kaas van koemelk met een frisse

licht korrelige structuur en een

smaak en een korrelige textuur.

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

uitgesproken smaak.

He

je

614 heal

vezels

we __ RR,

102

se

Vetten

3028 Ellen 4258

Parmareggio

1,95 case)

1408 Zout

448

(anar) vergde veren

1998

Parmigiano

Ricotta

(daarvan) suikers

1568

Reggiano

5

geraspt 100 g of

Galbani

QE

ricotta

blok 250 g

reden

C Versmarkt)

2508

Versmarkt)

F

LE

A

Zin in een voorsmaakje?

Geast

20 Vo

TE

=

Bekijk het filmpje op

25

op2 verpakkingen

30

EE

colruyt.be/lekkerkoken

ATI eansoern

2vé

Ee

3 verpakkingen

[l

Omdatwe atijdr

zijn dan in deze fok

ie

r.

renop de prijzen en promoties in de andere,

De kort

vertoon van uw Xa

of

fi

‘Haar komen dear

ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruytwinkel nóg la

dige prijzen in uw winkel kan

wankelbezoek raadplegen via de

ngen

ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst

NETS

mi

ugeen kansen.

MZ laagste prijzen