Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Colruyt Folder 10.03.2021

Hier is pagina 11 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 11

on Fra D es Pasta & pizza à Ch si N + \ de 3 # À 3 1, A 107 49 =, A mkool I Ka de van bloe 7 an 7 ALL se smaken À < ih nd met Italiaan 8 Hoofdgerecht x & Ingrediönten (a personen) 100 g Ganda-ham 100 g parmezaan bek) 4 e) He 1 kg bloemkool als 4 eetl. groene pesto À en — 4 2 eetl. bloem 7 > (a #7 alternatief voor rijst % € 100 g rucola 2 eetl. olijfolie extra Rx 2 rode uien vierge 4 A Kg 100 g gedroogde 1 eetl. Provencaalse 1 > pt RN tomaten (versmarkı) kruiden 4 eieren A Ze zwarte peper molen) 250 g ricotta zout 7 VHS EE 4 Voorbereiding (15 min) - Snij de rode uien in ringen. ns (Ti \ Snij de helft van de gedroogde tomaten in ' kleine stukjes en hak de rest grof. Schaaf enkele schilfers van de parmezaan en rasp de rest fijn. Scheur de plakjes ham in kleine stukjes. \ ES Verwarm de oven voor op 180 °C. EG Bereiding (20 min + 30 min.in de over) NN 1 Verhit de olijfolie in een grote kookpoten bak de hed diepgevroren bloemkool + 10 min. al roerend. Koken 2 Meng de bloemkool met de bloem, de geraspte kaas, de eieren en de kleine stukjes Ni deorecept gedroogde tomaat. Kruid met zwarte peper, zout en Provencaalse kruiden. 3 Spreid het mengsel uit op een bakplaat met bakpapier. Vorm een pizzabodem van ongeveer 4 1/2 cm dik. Bak 15 min. in de voorverwarmde oven. WE 4 Meng de pesto met de ricotta. Kruid met zwarte peper en zout. Verdeel over de pizzabodem. Strooi er de rode uiringen en grofgehakte gedroogde tomaten over. 5 Zet nog 10 à 15 min. in de oven. Afwerking Beleg de pizza met plakjes har, rucola en ee kaasschilfers. Serveer met de rest van de rucola. £ D- Deze bloemkoolbodem kan u gebruiken als Boni Selection Boni Selection basis voor allerlei soorten pizza's. Bestrijk pn bloemkool als hem bijvoorbeeld met passata en leg er uw is groene pesto favoriete toppings op. U kan het mengsel alternatief voor 1408 rijst Met basilicum, voor deze pizzabodem ook naar eigen smaak = FT 1 pijnboompitten en bijkruiden. 1kg parmezaan. Brindisi Rosso D.O.C. Virgilius’ C Versmarkt) soeng Rubino Puglia - Italie Lefort 1,65 « 2,99: Sterk donker bier Harde Italiaanse kaas met een Verse kaas van koemelk met een frisse licht korrelige structuur en een smaak en een korrelige textuur. Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) uitgesproken smaak. He je 614 heal vezels we __ RR, 102 se Vetten 3028 Ellen 4258 Parmareggio 1,95 case) 1408 Zout 448 (anar) vergde veren 1998 Parmigiano Ricotta (daarvan) suikers 1568 Reggiano 5 geraspt 100 g of Galbani QE ricotta blok 250 g reden C Versmarkt) 2508 Versmarkt) F LE A Zin in een voorsmaakje? Geast 20 Vo TE = Bekijk het filmpje op 25 op2 verpakkingen 30 EE colruyt.be/lekkerkoken ATI eansoern 2vé Ee 3 verpakkingen [l Omdatwe atijdr zijn dan in deze fok ie r. renop de prijzen en promoties in de andere, De kort vertoon van uw Xa of fi ‘Haar komen dear ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruytwinkel nóg la dige prijzen in uw winkel kan wankelbezoek raadplegen via de ngen ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst NETS mi ugeen kansen. MZ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 11