Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Colruyt Folder 10.03.2021

Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 6

=> Be m u - u dd} 4 À GE à, il e 7 9) En UG ossobuco, papparde nt amethaze Kcal PNR ll gremolat RAT CL] Hoofdgerecht ‘ Ingrediënten (4 personen) Snij elke schenkel in aan de rand, zodat de 5 Kook op het einde van de bereiding de 4 kalfsschenkels 1 eetl. boter lapjes vlees niet opkrullen tijdens het bakken. pappardelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie (ossobuco, beenhouwerij) 400 g pappardelle Wentel ze in de bloem en klop de overtollige verpakking). Giet af. 500 g wortelen bloem af. 6 Maak intussen de gremolata: meng de rest 40 g hazelnoten 1 raap 70 g tomatenpuree van het knoflook en het basilicum met de platte 4 takjes witte selder 2 eetl. bloem Bereiding (20 min. + 2 u. bakken) peterselie, het sap en de zeste van de citroen, 1 onbehandelde 2 dl witte ijn 1 Verhit 1 eet. olijfolie met de boter in een hazelnoten, zwarte peper en zout. citroen (bio) 2 eetl. oljfolie extra braadpan en bak de kalfsschenkels aan alle kanten 1 plantje platte goudbruin. Afwerking vierge peterselie 1 kruidentuiltje 2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met dikke Verdeel de ossobuco over de pasta en werk af 1 plantje basilicum 1 blokje vleesbouillon bodem en stoof de wortelen, raap, selder, uien en met de gremolata. 2 uien zwarte peper (mdr) de helft van het knoflook 5 min. Kruid met zwarte 2 teentjes knoflook zout peper en zout. Roer er de tomatenpuree door en D Maak dit gerecht 1 of zelfs 2 dagen op laat nog 2 min. bakken. voorhand. De smaken worden alleen maar rijker! ö Voorbereiding (somin) 3 Blus met de witte wijn en 5 dl water. Verkruimel Schil de wortelen en de rapen en snij ze in er het bouillonblokje boven. Voeg de helft van het blokjes van + 1 cm. basilicum, het kruidentuiltje en het vlees toe. Breng Piemonte D.O.C. 'Coccinella' Barbera Snij de selderijstengels in halvemaantjes van aan de kook, zet het vuur laag, dek af en laat 2 u. San Silvestro 1/2 cm. sudderen. Piëmonte - Italië ‘ Snij het knoflook en de uien fijn. & Rooster intussen de hazelnoten in een pan Ename Dubbel Hak de platte peterselie en het basilicum fijn. met antiaanbaklaag zonder vetstof. Laat ze even Donker abdijbier ' Rasp de citroenschil (niet het wit) en pers afkoelen. Wikkel ze in een schone keukenhanddoek 1/2 citroen uit. en wriff om de velletjes te verwijderen. Hak ze grof. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) ‘ Energie 13kal Vexis 1058 Kruid de bloem met peper en zout. Vetten 1938 Eiten #78 (waarvan) verzadigdevetzuren 478 Zout 068 Koohydraten 9198 Het mergpijpje geeft de kalfsschenkel (waarvan) sukers 1438 een subtiele smaak. Oe Boni Selection Boni Selection A hazelnoten Bio basilicum n° Herkomst: Kenia, pr 2508 == (_Versmarkt _) CE 15,96 €/kg Bo 15,43 en b 3,99: 0,99: x Met DS xTRA. +

Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 6