Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=>

Be

m

u

-

u

dd}

4

À

GE

à,

il

e

7

9)

En

UG

ossobuco,

papparde

nt

amethaze

Kcal

PNR ll

gremolat

RAT CL]

Hoofdgerecht



Ingrediënten (4 personen)

Snij elke schenkel in aan de rand, zodat de

5 Kook op het einde van de bereiding de

4 kalfsschenkels

1 eetl. boter

lapjes vlees niet opkrullen tijdens het bakken.

pappardelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie

(ossobuco, beenhouwerij)

400 g pappardelle

Wentel ze in de bloem en klop de overtollige

verpakking). Giet af.

500 g wortelen

bloem af.

6 Maak intussen de gremolata: meng de rest

40 g hazelnoten

1 raap

70 g tomatenpuree

van het knoflook en het basilicum met de platte

4 takjes witte selder

2 eetl. bloem

Bereiding (20 min. + 2 u. bakken)

peterselie, het sap en de zeste van de citroen,

1 onbehandelde

2 dl witte

ijn

1 Verhit 1 eet. olijfolie met de boter in een

hazelnoten, zwarte peper en zout.

citroen (bio)

2 eetl. oljfolie extra

braadpan en bak de kalfsschenkels aan alle kanten

1 plantje platte

goudbruin.

Afwerking

vierge

peterselie

1 kruidentuiltje

2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met dikke

Verdeel de ossobuco over de pasta en werk af

1 plantje basilicum

1 blokje vleesbouillon

bodem en stoof de wortelen, raap, selder, uien en

met de gremolata.

2 uien

zwarte peper (mdr)

de helft van het knoflook 5 min. Kruid met zwarte

2 teentjes knoflook

zout

peper en zout. Roer er de tomatenpuree door en

D Maak dit gerecht 1 of zelfs 2 dagen op

laat nog 2 min. bakken.

voorhand. De smaken worden alleen maar

rijker!

ö

Voorbereiding (somin)

3 Blus met de witte wijn en 5 dl water. Verkruimel

Schil de wortelen en de rapen en snij ze in

er het bouillonblokje boven. Voeg de helft van het

blokjes van + 1 cm.

basilicum, het kruidentuiltje en het vlees toe. Breng

Piemonte D.O.C. 'Coccinella' Barbera

Snij de selderijstengels in halvemaantjes van

aan de kook, zet het vuur laag, dek af en laat 2 u.

San Silvestro

1/2 cm.

sudderen.

Piëmonte - Italië



Snij het knoflook en de uien fijn.

& Rooster intussen de hazelnoten in een pan

Ename Dubbel

Hak de platte peterselie en het basilicum fijn.

met antiaanbaklaag zonder vetstof. Laat ze even

Donker abdijbier

'

Rasp de citroenschil (niet het wit) en pers

afkoelen. Wikkel ze in een schone keukenhanddoek

1/2 citroen uit.

en wriff om de velletjes te verwijderen. Hak ze grof.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)



Energie 13kal Vexis 1058

Kruid de bloem met peper en zout.

Vetten

1938 Eiten #78

(waarvan) verzadigdevetzuren 478 Zout

068

Koohydraten

9198

Het mergpijpje geeft de kalfsschenkel

(waarvan) sukers

1438

een subtiele smaak.

Oe

Boni Selection

Boni Selection

A

hazelnoten

Bio basilicum



Herkomst: Kenia,

pr

2508

==

(_Versmarkt _)

CE

15,96 €/kg

Bo 15,43 en

b

3,99:

0,99:

x Met DS xTRA.

+