Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=>
Be
m
u
-
u
dd}
4
À
GE
à,
il
e
7
9)
En
UG
ossobuco,
papparde
nt
amethaze
Kcal
PNR ll
gremolat
RAT CL]
Hoofdgerecht
‘
Ingrediënten (4 personen)
Snij elke schenkel in aan de rand, zodat de
5 Kook op het einde van de bereiding de
4 kalfsschenkels
1 eetl. boter
lapjes vlees niet opkrullen tijdens het bakken.
pappardelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie
(ossobuco, beenhouwerij)
400 g pappardelle
Wentel ze in de bloem en klop de overtollige
verpakking). Giet af.
500 g wortelen
bloem af.
6 Maak intussen de gremolata: meng de rest
40 g hazelnoten
1 raap
70 g tomatenpuree
van het knoflook en het basilicum met de platte
4 takjes witte selder
2 eetl. bloem
Bereiding (20 min. + 2 u. bakken)
peterselie, het sap en de zeste van de citroen,
1 onbehandelde
2 dl witte
ijn
1 Verhit 1 eet. olijfolie met de boter in een
hazelnoten, zwarte peper en zout.
citroen (bio)
2 eetl. oljfolie extra
braadpan en bak de kalfsschenkels aan alle kanten
1 plantje platte
goudbruin.
Afwerking
vierge
peterselie
1 kruidentuiltje
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met dikke
Verdeel de ossobuco over de pasta en werk af
1 plantje basilicum
1 blokje vleesbouillon
bodem en stoof de wortelen, raap, selder, uien en
met de gremolata.
2 uien
zwarte peper (mdr)
de helft van het knoflook 5 min. Kruid met zwarte
2 teentjes knoflook
zout
peper en zout. Roer er de tomatenpuree door en
D Maak dit gerecht 1 of zelfs 2 dagen op
laat nog 2 min. bakken.
voorhand. De smaken worden alleen maar
rijker!
ö
Voorbereiding (somin)
3 Blus met de witte wijn en 5 dl water. Verkruimel
Schil de wortelen en de rapen en snij ze in
er het bouillonblokje boven. Voeg de helft van het
blokjes van + 1 cm.
basilicum, het kruidentuiltje en het vlees toe. Breng
Piemonte D.O.C. 'Coccinella' Barbera
Snij de selderijstengels in halvemaantjes van
aan de kook, zet het vuur laag, dek af en laat 2 u.
San Silvestro
1/2 cm.
sudderen.
Piëmonte - Italië
‘
Snij het knoflook en de uien fijn.
& Rooster intussen de hazelnoten in een pan
Ename Dubbel
Hak de platte peterselie en het basilicum fijn.
met antiaanbaklaag zonder vetstof. Laat ze even
Donker abdijbier
'
Rasp de citroenschil (niet het wit) en pers
afkoelen. Wikkel ze in een schone keukenhanddoek
1/2 citroen uit.
en wriff om de velletjes te verwijderen. Hak ze grof.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
‘
Energie 13kal Vexis 1058
Kruid de bloem met peper en zout.
Vetten
1938 Eiten #78
(waarvan) verzadigdevetzuren 478 Zout
068
Koohydraten
9198
Het mergpijpje geeft de kalfsschenkel
(waarvan) sukers
1438
een subtiele smaak.
Oe
Boni Selection
Boni Selection
A
hazelnoten
Bio basilicum
n°
Herkomst: Kenia,
pr
2508
==
(_Versmarkt _)
CE
15,96 €/kg
Bo 15,43 en
b
3,99:
0,99:
x Met DS xTRA.
+