Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 8 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 8
“7 PE Fr | ; Te | N >. = Pech LG N à “4 Le Fe Tee Ei AR 2 I > + = N MES 2-4 F A re rd ) Re D SK # ir 3: I Fl I ig De He ie Ss” KH or? U, à IND ng N at 6; “ Z ni Ber el F7 nl Pi da FR Sh Bi Sn A: 7 da 7 a A! æ, GN 4 5 4. # 4 fa Ur % e Pis el, # Sr + À v4 x = eu pr N 4 # ol N ge 7 A CE ,2 3 L/ Pr} ur ar F k ts el > ul KL BP: Fe + 4 = el A0 Si 2 7, en LE 2 ze kf, æ 5 | re 5 5 Zin in een voorsmaakje? Bekijk het filmpje op 2 Snipper intussen de uifin. Sni de aubergine en D- Gebruikt u kleine puntpaprike's? Dan hoeft de tomaat in blokjes van 1 cm. u ze niet in 2 te snijden, maar kan u ze zo 3 Snij de puntpaprika's in de lengte in 2 en opvullen. Snij er wel eerst het hoedje af en verwijder de pitjes en witte zaadlijsten. verwijder de pitjes en witte zaadlijsten. 4 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bakde Ingrediënten (4 personen) ui 1 à 2 min. glazig. Voeg de aubergine en tomaat The Original Dark Horse Zinfandel 4 rode zoete puntpaprika's toe en roerbak 5 min. California - Verenigde Staten 1 aubergine 5 Roer er de tomatenpuree onder en kruid met 1 grote tomaat de USA BBQ-kruiden en peper. Overgiet met Floreffe Dubbel Tui 1/2 dl water en laat nog 5 min. sudderen. Donker abdijbier 250 g rijstmengeling 6 Meng de groentjes onder de rijst en vul er de 1 eetl. tomatenpuree zoete puntpaprika's mee. Bestrijk de buitenkant 4 eet oljfolie van de puntpaprika's met 2 eetl. olijfolie. 1 eetl. USA BBQ-kruiden (Funky Soul) Bereiding op de barbecue 15 mn) Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) peper en zout Energie Sika 1 kal Vezels 498 7 Bak de puntpaprika’s 10 à 15 min. gaar op een zege 1098 Ewitten 6.78 hete barbecue. (saanan) verzadigdevetzuren 15g Zout 008 Bereiding in de keuken omi) Koohydraten 5658 1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water Afwerking (waarvan) suikers 198 Serveer met brazades. (kooktijd: zie verpakking). Giet af Ons vakmanschap drink je met verstand. sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 8