Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

“7

PE

Fr |

;

Te |

N

>.

=

Pech

LG

N

à

“4

Le

Fe

Tee

Ei

AR

2

I

>

+

=

N

MES

2-4

F

A

re

rd

)

Re

D

SK

#

ir

3:

I

Fl

I

ig

De

He

ie

Ss”

KH

or?

U,

à

IND

ng

N

at

6;



Z

ni

Ber

el

F7

nl

Pi

da

FR

Sh

Bi

Sn

A:

7

da

7

a

A!

æ,

GN

4

5

4.

#

4

fa

Ur

%

e

Pis

el,

#

Sr +

À

v4

x

=

eu

pr

N

4

#

ol N

ge

7

A

CE ,2

3

L/

Pr}

ur

ar

F

k

ts

el

>

ul

KL

BP:

Fe

+ 4

=

el

A0

Si

2

7,

en

LE

2

ze

kf,

æ

5

|

re

5

5

Zin in een voorsmaakje?

Bekijk het filmpje op

2 Snipper intussen de uifin. Sni de aubergine en

D- Gebruikt u kleine puntpaprike's? Dan hoeft

de tomaat in blokjes van 1 cm.

u ze niet in 2 te snijden, maar kan u ze zo

3 Snij de puntpaprika's in de lengte in 2 en

opvullen. Snij er wel eerst het hoedje af en

verwijder de pitjes en witte zaadlijsten.

verwijder de pitjes en witte zaadlijsten.

4 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bakde

Ingrediënten (4 personen)

ui 1 à 2 min. glazig. Voeg de aubergine en tomaat

The Original Dark Horse Zinfandel

4 rode zoete puntpaprika's

toe en roerbak 5 min.

California - Verenigde Staten

1 aubergine

5 Roer er de tomatenpuree onder en kruid met

1 grote tomaat

de USA BBQ-kruiden en peper. Overgiet met

Floreffe Dubbel

Tui

1/2 dl water en laat nog 5 min. sudderen.

Donker abdijbier

250 g rijstmengeling

6 Meng de groentjes onder de rijst en vul er de

1 eetl. tomatenpuree

zoete puntpaprika's mee. Bestrijk de buitenkant

4 eet oljfolie

van de puntpaprika's met 2 eetl. olijfolie.

1 eetl. USA BBQ-kruiden (Funky Soul)

Bereiding op de barbecue 15 mn)

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

peper en zout

Energie Sika

1 kal Vezels 498

7 Bak de puntpaprika’s 10 à 15 min. gaar op een

zege

1098 Ewitten

6.78

hete barbecue.

(saanan) verzadigdevetzuren 15g Zout

008

Bereiding in de keuken omi)

Koohydraten

5658

1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water

Afwerking

(waarvan) suikers

198

Serveer met brazades.

(kooktijd: zie verpakking). Giet af

Ons vakmanschap drink je met verstand.

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.