Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Y
y
il
A
AS
er
5
FR
\ pastasl
aatj emet
azie
ine en spin
Se,
2
Pa
LS auberg
Bijgerecht
11)
A
”
à
Ingrediënten (à personen)
{
2
TomaChef)
250 g kerstomaten in verschillende kleuren
N
2h
4 À
100 g verse spinazie
a
2 lente-uitjes
M
ü
\
€"
3 takjes verse oregano
1 teentje knoflook
4
400 g casarecce (pasta)
Pd
50 g geroosterde pijnboompitten
de
=
270 g gegrilde aubergines (bokaal)
sd
5
JE
Li
pi
10 gedroogde tomaten (bokaal)
PT
5 eetl. olijfolie
a‘
1 eetl. appelazijn
Gd
Fk
peper en zout
5,
|
d
Voorbereiding (15 min)
e)
\
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
À
2
&
kj
?
-
Hak de spinazie grof.
'
Snipper het teentje knoflook, de
7)
€
ni
LC
RR
£
-
oregano en de lente-uitjes fijn.
Snij de kerstomaten in 2.
Le
u)
%
3,
eh
Bereiding vo min)
2;
j
1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten
hi
Rt
water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en
Î
spoel onder koud water.
If
2 Meng de olijfolie met het knoflook en de
2
pl y
1.)
appelazijn. Kruid met peper en zout.
À
Mm
f
Bu
3 Meng de kerstomaten, de spinazie,
de lente-uitjes, de oregano, de uitgelekte
aubergines en gedroogde tomaten onder de
à
33
AR
pasta en bestrooi met de pijnboompitten.
5
#4
Afwerking
À
7
Meng de vinaigrette net voor het opdienen
}
zi
onder het slaatje. Serveer met gegrild vlees
NS
a
«;
ì
x
of gegrilde vis.
ln <4
D
v
y
ii,
à
+
A
© Parasol rosé
#
vr
Ed
L AOP. Languedoc
6
Postel Dubbel
Donker abdijbier
4
IE
w
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
jf
Energie 354kal \ezek 398
=
Vetten
>68 wilen 668
(daarvan) verzadigde vetzuren 3,58 Zout
158
el
IN
fil
Koohydrten
528
pr
+
I
#
m
In
ie
(daarvan) suikers
38
5
W
I
#
vi
GE A]
Marinade met rozemarijn apart
ri
4 in de verpakking.
Gedroogde
=
(4
f
ke
tomaten
ne
(TE
EN
ST
1,79:
A)
Ee
Est,
5
65940
Casarecce
=
We
ee
|
En
Toma'Muse
ya
Gegride
1,97:
==
BR
ls time to BBQ!
aubergines
(594 €/kg)
kerstomaten met
‚59:
72
-
Gr
Toma'rinade
(515€/k8)
Mezze maniche rigate
400 g
„ST essen
Herkomst: België.
wa
Garofalo
Boni Selection
casarecce,
6,98 erkg
grilde aubergines
-15 %"
conchiglione of
-20 %o*
270 g of gedroogde
vanaf 2 bokalen
mezze maniche rigate
vanaf
2,19:
tomaten 280g
500 g
2 verpakkingen
sie Met uw 27 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Gean ar sv