Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 12 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 12
Y y il A AS er 5 FR \ pastasl aatj emet azie ine en spin Se, 2 Pa LS auberg Bijgerecht 11) A ” à Ingrediënten (à personen) { 2 TomaChef) 250 g kerstomaten in verschillende kleuren N 2h 4 À 100 g verse spinazie a 2 lente-uitjes M ü \ €" 3 takjes verse oregano 1 teentje knoflook 4 400 g casarecce (pasta) Pd 50 g geroosterde pijnboompitten de = 270 g gegrilde aubergines (bokaal) sd 5 JE Li pi 10 gedroogde tomaten (bokaal) PT 5 eetl. olijfolie a‘ 1 eetl. appelazijn Gd Fk peper en zout 5, | d Voorbereiding (15 min) e) \ Snij de gedroogde tomaten in reepjes. À 2 & kj ? - Hak de spinazie grof. ' Snipper het teentje knoflook, de 7) € ni LC RR £ - oregano en de lente-uitjes fijn. Snij de kerstomaten in 2. Le u) % 3, eh Bereiding vo min) 2; j 1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten hi Rt water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en Î spoel onder koud water. If 2 Meng de olijfolie met het knoflook en de 2 pl y 1.) appelazijn. Kruid met peper en zout. À Mm f Bu 3 Meng de kerstomaten, de spinazie, de lente-uitjes, de oregano, de uitgelekte aubergines en gedroogde tomaten onder de à 33 AR pasta en bestrooi met de pijnboompitten. 5 #4 Afwerking À 7 Meng de vinaigrette net voor het opdienen } zi onder het slaatje. Serveer met gegrild vlees NS a «; ì x of gegrilde vis. ln <4 D v y ii, à + A © Parasol rosé # vr Ed L AOP. Languedoc 6 Postel Dubbel Donker abdijbier 4 IE w Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) jf Energie 354kal \ezek 398 = Vetten >68 wilen 668 (daarvan) verzadigde vetzuren 3,58 Zout 158 el IN fil Koohydrten 528 pr + I # m In ie (daarvan) suikers 38 5 W I # vi GE A] Marinade met rozemarijn apart ri 4 in de verpakking. Gedroogde = (4 f ke tomaten ne (TE EN ST 1,79: A) Ee Est, 5 65940 Casarecce = We ee | En Toma'Muse ya Gegride 1,97: == BR ls time to BBQ! aubergines (594 €/kg) kerstomaten met ‚59: 72 - Gr Toma'rinade (515€/k8) Mezze maniche rigate 400 g „ST essen Herkomst: België. wa Garofalo Boni Selection casarecce, 6,98 erkg grilde aubergines -15 %" conchiglione of -20 %o* 270 g of gedroogde vanaf 2 bokalen mezze maniche rigate vanaf 2,19: tomaten 280g 500 g 2 verpakkingen sie Met uw 27 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. Gean ar sv
Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 12