Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Y

y

il

A

AS

er

5

FR

\ pastasl

aatj emet

azie

ine en spin

Se,

2

Pa

LS auberg

Bijgerecht

11)

A



à

Ingrediënten (à personen)

{

2

TomaChef)

250 g kerstomaten in verschillende kleuren

N

2h

4 À

100 g verse spinazie

a

2 lente-uitjes

M

ü

\

€"

3 takjes verse oregano

1 teentje knoflook

4

400 g casarecce (pasta)

Pd

50 g geroosterde pijnboompitten

de

=

270 g gegrilde aubergines (bokaal)

sd

5

JE

Li

pi

10 gedroogde tomaten (bokaal)

PT

5 eetl. olijfolie

a‘

1 eetl. appelazijn

Gd

Fk

peper en zout

5,

|

d

Voorbereiding (15 min)

e)

\

Snij de gedroogde tomaten in reepjes.

À

2

&

kj

?

-

Hak de spinazie grof.

'

Snipper het teentje knoflook, de

7)



ni

LC

RR

£

-

oregano en de lente-uitjes fijn.

Snij de kerstomaten in 2.

Le

u)

%

3,

eh

Bereiding vo min)

2;

j

1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten

hi

Rt

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en

Î

spoel onder koud water.

If

2 Meng de olijfolie met het knoflook en de

2

pl y

1.)

appelazijn. Kruid met peper en zout.

À

Mm

f

Bu

3 Meng de kerstomaten, de spinazie,

de lente-uitjes, de oregano, de uitgelekte

aubergines en gedroogde tomaten onder de

à

33

AR

pasta en bestrooi met de pijnboompitten.

5

#4

Afwerking

À

7

Meng de vinaigrette net voor het opdienen

}

zi

onder het slaatje. Serveer met gegrild vlees

NS

a

«;

ì

x

of gegrilde vis.

ln <4

D

v

y

ii,

à

+

A

© Parasol rosé

#

vr

Ed

L AOP. Languedoc

6

Postel Dubbel

Donker abdijbier

4

IE

w

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

jf

Energie 354kal \ezek 398

=

Vetten

>68 wilen 668

(daarvan) verzadigde vetzuren 3,58 Zout

158

el

IN

fil

Koohydrten

528

pr

+

I

#

m

In

ie

(daarvan) suikers

38

5

W

I

#

vi

GE A]

Marinade met rozemarijn apart

ri

4 in de verpakking.

Gedroogde

=

(4

f

ke

tomaten

ne

(TE

EN

ST

1,79:

A)

Ee

Est,

5

65940

Casarecce

=

We

ee

|

En

Toma'Muse

ya

Gegride

1,97:

==

BR

ls time to BBQ!

aubergines

(594 €/kg)

kerstomaten met

‚59:

72

-

Gr

Toma'rinade

(515€/k8)

Mezze maniche rigate

400 g

„ST essen

Herkomst: België.

wa

Garofalo

Boni Selection

casarecce,

6,98 erkg

grilde aubergines

-15 %"

conchiglione of

-20 %o*

270 g of gedroogde

vanaf 2 bokalen

mezze maniche rigate

vanaf

2,19:

tomaten 280g

500 g

2 verpakkingen

sie Met uw 27 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Gean ar sv