Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
I
a
BR
| be
|
RS
Kruidige
bulgursalade
Er
WEIGHT
“+
—
—
=
(& personen)
1 tomaat
+
1/2 komkommer
1/3 krop isbergsla
ie
St
1/2 plantje koriander
<
2 uien
F:
>,
300 g bulgur
www
>
1 eetl. tomatenpuree
3 eetl olijfolie
<
7
1 koffiel. ras el hanout
N
Last
peper en zout
NOR T NE 1
me
+
N
(15 min)
ee
- Sni de un in
halvemaantjes.
- Snij de komkommer in de lengte in 2 en
neff
dw
verwijder de pitjes. Snij in halvemaantjes.
- Snij de tomast in blokjes en verwijder de
LES
Fn.
pitjes.
- Hak de koriander grof.
B
ing (20 min)
dr
ti
sat
ee
hd
|
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Bak de
uien en kruid met de ras el hanout, peper
en zout. Roer er de tomatenpuree onder en
2 eetl. water. Laat + 10 min. zachtjes garen.
2
Kook
intussen
in
de bulgur
gaar
lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
Giet af. Roer de bulgur los met een vork en
MRE WE
meng er 1 eetl. olifolie onder.
Meng de gestoofde uien, de komkommer,
de tomaat en de ijsbergsla met de bulgur.
Bestrooi met de koriander.
Serveer met gemarineerde kip,
”
kippenbrochettes of kalkoenenbrazades.
ww
Domaine de Sahari
AO.G. Gerrouane
Marokko
Floreffe Blond
Blond abdijbier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlit)
Energie 317kal Vezds og
Vetten
95g Een
1168
(vaaıvan) verzadigdevetzuren 1,48 Zout
008
Koolhydraten
3728
(waarvan) suikers
668
Ons vakmanschap drink je met verstand
Geldig van 17/6 tem. 30/6/2020.
sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.