Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 10
I a BR | be | RS Kruidige bulgursalade Er WEIGHT “+ — — = (& personen) 1 tomaat + 1/2 komkommer 1/3 krop isbergsla ie St 1/2 plantje koriander < 2 uien F: >, 300 g bulgur www > 1 eetl. tomatenpuree 3 eetl olijfolie < 7 1 koffiel. ras el hanout N Last peper en zout NOR T NE 1 me + N (15 min) ee - Sni de un in halvemaantjes. - Snij de komkommer in de lengte in 2 en neff dw verwijder de pitjes. Snij in halvemaantjes. - Snij de tomast in blokjes en verwijder de LES Fn. pitjes. - Hak de koriander grof. B ing (20 min) dr ti sat ee hd | Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Bak de uien en kruid met de ras el hanout, peper en zout. Roer er de tomatenpuree onder en 2 eetl. water. Laat + 10 min. zachtjes garen. 2 Kook intussen in de bulgur gaar lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Roer de bulgur los met een vork en MRE WE meng er 1 eetl. olifolie onder. Meng de gestoofde uien, de komkommer, de tomaat en de ijsbergsla met de bulgur. Bestrooi met de koriander. Serveer met gemarineerde kip, ” kippenbrochettes of kalkoenenbrazades. ww Domaine de Sahari AO.G. Gerrouane Marokko Floreffe Blond Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlit) Energie 317kal Vezds og Vetten 95g Een 1168 (vaaıvan) verzadigdevetzuren 1,48 Zout 008 Koolhydraten 3728 (waarvan) suikers 668 Ons vakmanschap drink je met verstand Geldig van 17/6 tem. 30/6/2020. sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 10