Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

I

a

BR

| be

|

RS

Kruidige

bulgursalade

Er

WEIGHT

“+





=

(& personen)

1 tomaat

+

1/2 komkommer

1/3 krop isbergsla

ie

St

1/2 plantje koriander

<

2 uien

F:

>,

300 g bulgur

www

>

1 eetl. tomatenpuree

3 eetl olijfolie

<

7

1 koffiel. ras el hanout

N

Last

peper en zout

NOR T NE 1

me

+

N

(15 min)

ee

- Sni de un in

halvemaantjes.

- Snij de komkommer in de lengte in 2 en

neff

dw

verwijder de pitjes. Snij in halvemaantjes.

- Snij de tomast in blokjes en verwijder de

LES

Fn.

pitjes.

- Hak de koriander grof.

B

ing (20 min)

dr

ti

sat

ee

hd

|

Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Bak de

uien en kruid met de ras el hanout, peper

en zout. Roer er de tomatenpuree onder en

2 eetl. water. Laat + 10 min. zachtjes garen.

2

Kook

intussen

in

de bulgur

gaar

lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

Giet af. Roer de bulgur los met een vork en

MRE WE

meng er 1 eetl. olifolie onder.

Meng de gestoofde uien, de komkommer,

de tomaat en de ijsbergsla met de bulgur.

Bestrooi met de koriander.

Serveer met gemarineerde kip,



kippenbrochettes of kalkoenenbrazades.

ww

Domaine de Sahari

AO.G. Gerrouane

Marokko

Floreffe Blond

Blond abdijbier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlit)

Energie 317kal Vezds og

Vetten

95g Een

1168

(vaaıvan) verzadigdevetzuren 1,48 Zout

008

Koolhydraten

3728

(waarvan) suikers

668

Ons vakmanschap drink je met verstand

Geldig van 17/6 tem. 30/6/2020.

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.