Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 19 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 19
ef
a
c
“
ET Er
BBQ
nu
n
TRIPEI
EF
R
4
de
à
£
7
ti
à
ES
4
Y
=
Ne
>
fl
44
+
59
2
Zn
PE
M
Le
Te
Et
LE ge,
De
N
de
E
Li —
ee
de
My
u
En
nn
he
%
5
=
à
+
I
6
N}
=
Pres
vr
Ingrediënten (1 ges)
33 cl Lefort Tripel
1 eetl gin
LE
à
3 bolletjes meloen (charentais)
N
®
ax
ok
1 takje verse munt
5
B
Bereiding (10 min)
I
1 Besprenkel de meloenbolletjes
=
rd
oer
Fr
met de gin en laat 5 min. trekken.
VE
2 Doe de gemarineerde meloen-
bolletjes in een glas, samen met
het takje munt.
3 Overgiet met de goed gekoelde
Lefort Tripel.
SE
NEA
en
Tripel
Donker
Xplosion Red Fruit
Xplosion Peach
1,99 easy
1,99 eanen
11 vol
11 devol
cs
2,51 econ
2,30 e acoen
ral
veren)
E
peu
LEFUI
6,49:
GR)
Ÿ
UN
|
ED
ES
5)
kad
y
in
&
LEFORT,
:
re
SE
PE