Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 19


Hier is pagina 19 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Colruyt Folder 17.06.2020

Hier is pagina 19 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 19

ef a c “ ET Er BBQ nu n TRIPEI EF R 4 de à £ 7 ti à ES 4 Y = Ne > fl 44 + 59 2 Zn PE M Le Te Et LE ge, De N de E Li — ee de My u En nn he % 5 = à + I 6 N} = Pres vr Ingrediënten (1 ges) 33 cl Lefort Tripel 1 eetl gin LE à 3 bolletjes meloen (charentais) N ® ax ok 1 takje verse munt 5 B Bereiding (10 min) I 1 Besprenkel de meloenbolletjes = rd oer Fr met de gin en laat 5 min. trekken. VE 2 Doe de gemarineerde meloen- bolletjes in een glas, samen met het takje munt. 3 Overgiet met de goed gekoelde Lefort Tripel. SE NEA en Tripel Donker Xplosion Red Fruit Xplosion Peach 1,99 easy 1,99 eanen 11 vol 11 devol cs 2,51 econ 2,30 e acoen ral veren) E peu LEFUI 6,49: GR) Ÿ UN | ED ES 5) kad y in & LEFORT, : re SE PE Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 19