Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

u‘

a

Kt

CAPS

à

2€:

Lis

x

Lekkers bij de

barbecue

==”

Meer smaken, meer kleuren, meer variatie. Met enkele heerlijke bijgerechten

nn

geeft u uw barbecue net dat tikkeltje extra. In deze folder vindt u alle inspiratie en

ingrediënten die u nodig hebt. Smakelijk!

>

u

ler

A

En

2

me

4

Es

Ca

el

Ns

En à

3

>

Ca

Gi

ER

KD

id

Be

}

7

a

&

Ÿ

8

» À

BE

ET

à

+

PA

À

La

2x

+

ner

Wi

wen

%

jF

ns

>

de

>,

ay

à

4

re



a


mn

Bereiding in de keuken (15 min)

Lazy Bear Chardonnay

1 Schil de wortelen en rasp grof.

Lordi Region

2 Rasp de ongeschilde appelen grof.

California - Verenigde Staten

Ingrediënten (4 personen)

3 Hak de pecan- en cashewnoten grof.

Martha Sexy Blond

1 bosje jonge wortelen

4 Snipper de platte peterselie fijn.

Sterk blond bier

2 appelen

5 Meng de wortelen met de appelen, de noten en

1/2 plantje platte peterselie

de platte peterselie.

180 g romige grillkaas (Rougete)

6 Meng de balsamicoazijn met de olieblend en

50 g pecannoten

kruid met peper en zout. Meng onder de wortelen.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenfs)

50 g cashewnoten met rozemarijn

4 eetl. blend van plantaardige ole en olijfolie

Bereiding op de barbecue (10 min)

Energie s02keal Vezels 158

met citroen

7 Schik destukken kaasin een aluminium schaaltje.

Veten

3778 Einen 13,38

1 eetl. balsamicoazijn

Zet 5 à 10 min. op een hete barbecue (afhankelijk

(waarvan) verzadigde vetzuren 125g Zout

128

peper en zout

van de hitte). Serveer met de wortelsalade.

Koolhydeten

2358

(waarvan) suikers

1678

Ons vakmanschap drink je met verstand.

sie Met uw 27 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

| EE