Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.

Hier is pagina 9 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 9
oe me ve oe 24 Pr + ig u Ki an a* 1h a 5 Hi ve ei an ze é Serveer deze komkommersalade bij gemarineerde aardappelen met Le 7 à En countrysteak, gemarineerde runderbrochettes En of barbecueburgers Komkommersalade met radijs en frisse kruidendressing INGREDIËNTEN (4 personen) VOORBEREIDING (10 min) La Petite Muraille AO.P. Corbières 250 g minikomkommers Snij de radijzen in 4 Snij de ongeschilde minikomkommers Le Champ des Murailles 1 bosje radijzen 1 Romeins slahart inschijfjes Postel Dubbel Snij de lente-uitjes fijn. ai Donker abdijbier 1 bosje lente-uitjes 1 plantje platte peterselie Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn 1/2 plantje bieslook Verwijder het uiteinde van het 4 eetl, zure room Romeinse slahart en snij in reepjes. 1 koffiel. vloeibare honing Hoeveel bijgerechten BEREIDING (5 min.) maken? 2 koffiel. frambozenazijn 1 Maak devinaigrette: meng de zure Voorzie 200 à 250 bijgerechten Leet olijfolie en slaatjes per persoon. Maak zwarte peper (molen) room met de frambozenazijn, de vloeibare honing, de olijfolie, de helft van de er een viertal, zo is er voor elk zout wat wils. lente-uitjes en de fijngesnipperde kruiden Kruid met peper en zout. A& voor dekinderen 2 Meng de Romeinse sla met de radijsjes, Leg voor hen wat rauwe en de komkommerschijfjes en de resterende gekookte groenten apart in lente-uitjes. Serveer samen metde kommetjes. Zo kunnen ze zelf vinaigrette. nemen wat ze lusten. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst): Energie 99 kcal - Vetten 6,6 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,8 g Koolhydraten 7,2 g (waarvan) suikers 6,2 g- Vezels 1,4 g tten 0,2g-Zouto,og Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand
Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 9