Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
5
#5
4
%
Ts
LA
mit,
“8
Je ch
mr
Re
dz
2
\
(& personen)
,»
Er
600g varkensentrecote (beenhouwerij)
2 maiskolven
1krop krulsla (Lollo Bionda)
d'
+ 4!
TE où
\
1/2 bosje lente-uitjes
1 =
A
À:
1/4 plantje koriander
Ben
\
1teentje knoflook
40 g kaasschilfers voor carpaccio
NN
DA
6 eetl. volle yoghurt natuur
40 g mais voor popcorn
Leetl. mosterd
YA:
ad
2 eetl. wittewijnazijn
REA
Leet! olijfolie
leetl.maisolie
Ÿ
a
1koffiel. worcestersaus
Der 3
meld
enkele druppels tabasco
Ir
peper
N
(15 min.)
Er
1. Snipperde lente-uitjes fijn, Snijdekrulsla in repen van
#1,5cm. Pluk dekorianderblaadjes,
2 Verhit de maisolie in een kookpot, voeg de mais voor
popcorn toe en dek af. Laat de mais poffen. Bedruppel met
N
>
\
de tabasco en laat afkoelen.
3 Doe intussen de yoghurt, de kaasschilfers, de worcester:
saus, de wittewijnazijn, de mosterd en het gepelde teentje
®
knoflook in een blender of hoge maatbeker en mix tot een
gladde saus
‘A
F
(25 min)
& wrijf de maiskolven in met de olijfolie en leg ze 15 min
op de hete barbecue. Draai regelmatig om. Laat lichtjes
Je
7
afkoelen en snij de maïskorrels eraf met een groot mes.
5 Bak intussen de varkensentrecote 3 à 4 min. aan elke
kant op de hete barbecue.
6 Doedesla in een serveerschaal en bestrooi met de
>
lente-uitjes, de koriander, de mais en de popcorn. Kruid met
peper en meng er de helft van de dressing onder.
Snij het vlees in schuine sneetjes en serveer met de
salade. Geef er de rest van de dressing apart bij
EE
LH
AN
1
Domaine du Château d'Eau Pinot Noir
1G.P. Pays d'Oc
[a
Martha Brown Eyes
Sterk donker bier
[7
19